Shiba Inu bemutatja virtuális ingatlanait a Metaverse-Shiba Landsben

3
Shiba Inu bemutatja virtuális ingatlanait a Metaverse-Shiba Landsben

Shiba Inu metaverzum-mániája a következő nagy fordulatot vette, amikor a mém érme alkotói bejelentett elnevezésű natív virtuális ingatlanának elindítása Shiba Lands olyanokkal versenyezve, mint a Sandbox és a Decentraland. A Twitteren keresztül a fejlesztés mögött álló csapat közzétett egy blogot, amelyben tájékoztatta a közösséget az ambiciózus metaverzum projekt néhány legújabb frissítéséről.

„Örömmel jelentjük be és büszkén mutatjuk be a Shiba Landst! Ezek a Metaverse-ünkben talált „földek” hamarosan megvásárolhatók/árverezhetők lesznek, és ez lesz az első lépésünk afelé, hogy lehetővé tegyük a közösség számára, hogy a teljes megjelenés előtt beugorjon a Metaverse-be!”

Emellett az alkotók elárulták, hogy jelenleg egy olyan sorrendszeren dolgoznak, amelyet kifejezetten a Shiba Land eladások esetére terveztek. Ez a rendszer a blog szerint támogatást nyújtana a megelőzéshez Botok és Gázháborúk ugyanakkor méltányossá és zökkenőmentessé teszi a folyamatot a felhasználók számára világszerte.

Ettől eltekintve a sorrendszer kizárólagosságot biztosítana azáltal, hogy megköveteli az érdekelt felektől, hogy LEASH tokeneket tartsanak, ami állítása szerint elsőbbséget és privát hozzáférést biztosít a Metaverse-ben található telkek első értékesítési szakaszához.

A bejelentés egy dömpingellenes rendszert is megemlített, amely a póráztartók védelmét szolgálja. A bejegyzés azt is hozzátette, hogy a fennmaradó területeket feloldják, és az “exkluzív értékesítési folyamat befejezése után” lesznek elérhetők a nyilvánosság számára.

„Egy darab Shiba Real Estate birtoklása számos előnnyel jár! Nem állunk meg, ez csak a kezdet” – zárul a poszt.

A hír közel áll azoknak a fejlesztőknek, akik néhány héttel ezelőtt először dobtak be egy előzetest, amely bemutatta a „Shiberse” nevű virtuális univerzum képét, és bejelentette belépését a virtuális világba. A Twitteren keresztül közzétett kép a mém érme arculatát, egy Shiba Inu kutyát tartalmazta digitálisan renderelt erdei környezetben.

A Shiba Inu fejlesztői először tavaly novemberben hozták nyilvánosságra a Shiberse projekt terveit egy blogbejegyzésben. A fejlesztőcsapat a Shiberse-t “magával ragadó élményként” hirdette a legmodernebb grafikával rendelkező felhasználók számára.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply