Neo befizetése Ledger pénztárcákba

0
Neo befizetése Ledger pénztárcákba

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Utoljára 2022. október 21-én frissítette Eddu Oz

Neo befizetése Ledger pénztárcákba

Ha azt tervezi, hogy hosszú távon megtartja NEO-ját, a hardveres pénztárcák a legjobb megoldás a biztonság és a biztonság megőrzésére.

Egyes hardveres pénztárcák, mint pl Főkönyvi pénztárcák több támogatást adtunk a NEO-hoz, és most már Neon pénztárcával is dolgozhatunk.

Ennek a kombinációnak az egyik előnye, hogy nem kell megadnia privát kulcsát, vagy akár a számítógépén sem kell tartania.

Ebben az útmutatóban bemutatom, hogyan helyezheti el a NEO-t Ledger pénztárcájába. Olvass tovább!

Kulcs elvitelek

📌 Az egyik legbiztonságosabb módja annak, hogy megtartsd magad NEO biztonságos tárolása hardvertárcán, például a Ledge tárcán keresztül történik.

📌 A Ledger pénztárca fő előnye, hogy szinte lehetetlenné teszi a hackerek számára, hogy ellopják a NEO-t.

📌 A Neon pénztárca rendelkezik natív támogatás számára Főkönyvi eszközökígy nincs szükség bonyolult beállításra.

📌 A NEO Kínából származik, és korábban nevén volt Antshares.

📌 Csodálatos technológiájának köszönhetően a platform lehetővé teszi decentralizált alkalmazások fejlesztését számos programozási nyelvvel.

📌 2017 elején minden NEO ára 0,14 dollár volt, majd 8 hónapon belül az egekbe szökött, és elérte az 51 dolláros csúcsot.

📌 Bár 2017-ben jelentős piaci növekedésnek örvendett, a platform azóta sem nőtt ugyanabban az ütemben a különböző kihívások, például a NEO tárolására szolgáló jó pénztárca miatt.

📌 A NEO-n kívül egy másik kriptográfia, amely közismert nevén GÁZ korábban Altcoins), szintén elérhető ugyanazon a NEO blokkláncon keresztül.

Neo befizetése Ledger pénztárcákba

A NEO befizetéséhez a Ledger pénztárcájába először telepítenie kell a Neo alkalmazást Ledger eszközére a Ledger Live szolgáltatáson keresztül. A NEO 2021 szeptemberében frissítette protokollját az N3 verzióra, ezért két NEO-alkalmazást fog látni: Neo N3 és Neo (NEO).

A Neo alkalmazás letöltéséhez a Ledger Live megnyitása után navigáljon a Saját Főkönyv lapmajd csatlakoztassa és oldja fel Ledger eszközét.

Ha kérik, engedélyezze a My Ledger számára, hogy hozzáférjen az eszközéhez. Innentől keresse meg a Neo alkalmazást az alkalmazáskatalógusban, és kattintson a telepítés gombra a telepítéshez.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

A sikeres telepítés után folytassa a letöltésével Neon pénztárca amely natív támogatással rendelkezik a Ledger eszközhöz, és gondoskodjon arról, hogy az eszköz operációs rendszerének megfelelő verziót telepítse.

Miután sikeresen telepítette, nyissa meg az alkalmazást, és megjelenik egy lehetőség “Bejelentkezés főkönyv használatával.” Ezután egyszerűen felveszi a Ledger eszközt, megkeresi és megnyitja a Neo alkalmazást, és kap egy megerősítő üzenetet “Ébresztő NEO.”

Miután ez az üzenet megjelenik, most kattintson a Bejelentkezés a főkönyvi opció használatával lehetőségre, amelyet korábban a Neon pénztárcában látott, majd kattintson a Bejelentkezés Ledger eszközzel lehetőségre.

Ekkor megjelenik a Ledger NEO-fiókja. Ezután kattintson, és ossza meg nyilvános címét azzal a feladóval/cserével, amelytől a NEO-t letétbe helyezi.

A megosztás előtt ellenőrizze a címet az eszköz képernyőjén.

NEO áttekintése

Sok befektető és kripto-rajongó a NEO-t gyakran olyan platformnak tekinti, amely közvetlenül versenyez az Ethereummal a blokkláncon lévő decentralizált alkalmazások létrehozásában.

Szintén azonosítva a “Kínai Ethereum” mert a céget egy kínai fejlesztőcsapat alapította, és egy kicsit olcsóbb, mint az Ethereum. A legnépszerűbb tőzsdék, amelyeken NEO-t vásárolhat, többek között a Binance, a Kucoin stb.

A Neo 2021 szeptemberében frissítette protokollját az N3-as verzióra. Ennek eredményeként most két alkalmazás létezik a NEO-hoz: Neo N3 és neo (NEO).

A Neo N3-ban található fejlesztések mértéke miatt bizonyos funkciók visszafelé nem kompatibilisek a meglévő Neo Legacy blokklánccal. Ezért a régi cím kezeléséhez használja a Neo (NEO) alkalmazást, az N3 cím eléréséhez pedig a Neo N3 alkalmazást.

hirdetés

Crypto & FX frissítések

Útvonal a kriptográfia és más pénznemek megértéséhez

Bízzon bennünk, e-mailje biztonságban van

Legjobb Ledger Nano pénztárcák

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Tárolhatja a NEO-t a Ledgeren?

Igen, könnyedén tárolhatja a NEO-t Ledger pénztárcáin a Neon pénztárcán keresztül.

Q2. Meg tudja tartani a Metamask Neót?

Nem, nem használhatja a Metamaskot a NEO megtartására, mert nem támogatja a NEO blokkláncot.

Végső gondolatok

A pletykák szerint a platformon vannak olyan alapok, amelyek ösztönzik a blokklánc további fejlesztését a jövőben, ami egyes befektetők számára vonzó befektetéssé teszi, amely végül az Ethereumot helyettesítheti a decentralizált alkalmazások építésének platformjaként.

Annak ellenére, hogy jelenleg az Ethereum piaci ára többszöröse a NEO árának, és a legtöbb blokklánc-fejlesztő az Ethereumot használja intelligens szerződések építésére. Ettől függetlenül a blokkláncban rengeteg lehetőség rejlik.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply