Mik azok a DexTools? – ökörvaluták

0
Mik azok a DexTools?  – ökörvaluták

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Mik azok a DexTools?

Számos webhely kiválóan alkalmas az érmék és token árak ellenőrzésére. A tapasztalt és aktív kereskedők számára azonban több eszközre van szükség az árak értékeléséhez. És a DEXTools pontosan erre készült.

Ebben a cikkben alaposan megvizsgáljuk mindazt, amit tudnia kell a DEXTools-ról, és arról, hogyan biztosít a DeFi kereskedők számára egyedi blokklánc-adatokat egy helyen, a piacok állapotáról, portfóliójukról és még sok másról.

Kulcs elvitelek

📌 A DEXTools az egyik legteljesebb kereskedési eszközkészletet kínálja a decentralizált tőzsdei felhasználók számára.

📌 A DEXTools segítségével megteheti kezelni, részletesen elemezni és végrehajtani egyetlen felületről kereskedik.

📌 A DEXT a thnatív segédprogram token a DEXTools platformon.

LÁSD MÉG: Hány DEXTools van forgalomban?

Tehát mi az a DEXTools, a DEXTools token, és hogyan működik?

Mi az a DEXTools?

DEXTools egy DApp a decentralizált pénzügyekhez (DeFi), amely az egyik legteljesebb kereskedési eszközkészletet kínálja a decentralizált tőzsde (DEX) felhasználók számára. A platform értéke a funkciók sokféleségében, a minőségi adatok valós idejű összesítésének és méretezésének képességében, valamint a vezető kriptoprojektekkel való integrációjában rejlik, mint pl. Unswap, és Palacsintacsere.

A DEXTools segítségével egyetlen felületről kezelheti, elemezheti és végrehajthatja a kereskedéseket. Kereskedési eszközöket kínál, mint pl fejlett kereskedési elemzés, árértesítések, likviditási pool-kutatóés a kereskedési pár felfedező élő áradatokkal és diagramok amely kiemeli a felkapott kriptovalutákat.

A likviditási készlet felfedezője lehetővé teszi követni a likviditási mozgásokat és új készletek létrehozása a DEX-eken. Nem csak ez, hanem a DEXTools integrálja az Uniswapot és más piactereket is, lehetővé téve az ERC-20 és BEP-20 tokenek tétjét és cseréjét közvetlenül a DApp-on keresztül.

A DEXTools felbecsülhetetlen értékű láncon belüli mérőszámokat is biztosít, beleértve a a pénztárcák nyomon követésének képessége, cserék, és tranzakciók bálnáktól és más tartóktól. Pénztárca információa DEXTools egyetlen fizetős funkciója, lehetővé teszi kedvenc kereskedői lépéseinek másolását és kereskedelmét.

Végül a DEXTools rendszerén keresztül további segítséget nyújthat a nyereség maximalizálásában botok. Mind a nagymértékben testreszabható árbot, mind az új páros bot ingyenesen beállítható a Telegramon, amely valós idejű értesítést kínál az árváltozásokról és a kereskedési párokról.

Mi az a DEXTools Token (DEXT)?

DEXT a DEXTools platform natív segédprogram-tokenje. Többláncos tokenként a DEXT az Ethereum hálózaton ERC-20 tokenként, a Binance Smart Chain pedig BEP-20 tokenként létezik.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Egy bizonyos mennyiségű DEXT birtokában a felhasználók hozzáférhetnek fizetős funkciókhoz és exkluzív közösségi projektekhez, mint pl DEXT Force Ventures, egy kis befektetési csoport a DeFi projektekhez. A prémium tagok további tokeneket is kapnak, amelyek feljogosítják őket a többi felhasználó előfizetésének egy részére.

A DEXT értéke idővel várhatóan felértékelődik a deflációs kínálat miatt, amit havonta token burning események garantálnak.

A DEXT tokennel jelenleg több tőzsdén is kereskednek, mint például az Uniswap, a BKEX és a Poloniex. A felhasználók és a befektetők DEXT-et vásárolhatnak Wrapped Ethereum (WETH) vagy USDT stabilcoinért cserébe.

A prémium tagok jogosulttá válnak tokenek megszerzésére a DEXTShare jutalomprogramon keresztül. Ha több mint 100 000 DEXT-t tartanak a pénztárcájukban, a prémium tagok részesedést kapnak az összes előfizetésből.

A DEXTShare több mint 5 millió dollárt termelt havi airdropsként a prémium tagok számára

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Hogyan kereskedhetek a DEXTools-on keresztül?

A DEXTools lehetővé teszi a tokenek atomi cseréjét közvetlenül a platformon keresztül. Ehhez tovább kell lépnie a “Többszörös csere” fület, és válassza ki, hogy melyik párral és DEX-szel kíván kereskedni.

Ha ez megtörtént, már csak a pénztárcáját kell csatlakoztatnia a kiválasztott DEX-hez (Uniswap, Sushiswap, PancakeSwap), és minden készen áll.

Egyetlen gombnyomással könnyedén megnyithatja a platformon elérhető bármely kereskedési pár árdiagramját. Az összes DEXTools diagram innen származik TradingView, amely a diagramelemzés vezető szoftverei közé tartozik. Számos diagramkészítő eszköz és funkció használható, valamint menthető és megosztható a közösségi médiában.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

A DEXTools DApp használatának megkezdéséhez csak csatlakoztatnia kell pénztárcáját a platformhoz, és hitelesítenie kell a pénztárca tulajdonjogát, hogy elkezdhesse felfedezni a DEXTools szolgáltatást.

Ingyenesen használható a DEXTools?

A DEXTools szinte minden funkciója ingyenesen elérhető bármely mobileszközről vagy asztali számítógépről. Nem kell semmit telepítenie, mivel a DEXTools platformnak csak webböngészős verziója van, amit itt érhet el.

A DEXTools-előfizetés megszerzéséhez rendelkeznie kell DEXT-vel. Bár az ingyenes csomag tartalmazza a DEXTools legtöbb funkcióját, más tervek értékes extrákat és lehetőségeket adnak hozzá.

A normál csomagot 1000 DEXT pénztárcájában tartva szerezheti meg, vagy fizethet havi 277 DEXT előfizetést. Az ingyenes funkciókon túl a standard csomag több tranzakciós és pénztárcainformációt, árértesítéseket a Telegramon és e-mailben, 12 új hot-párt és hozzáférést tartalmaz a DEXT Force Discord csatornához.

A prémium csomag kizárólag azoknak szól, akiknek pénztárcájában több mint 100 000 DEXT van. Amellett, hogy extra DEXT tokeneket kapnak a DEXTShare-en keresztül, a prémium felhasználók 15 hot-párt is kapnak a gyorsabb frissítésekkel, valamint kiváltságos hozzáférést kapnak a DEXTForce Ventures-hez és más közelgő funkciókhoz.

Ki áll a DEXTools mögött?

A DEXTools csapata a mérnöki, szoftverfejlesztési, marketing és pénzügyek terén széleskörű szakértelemmel rendelkező tagokat egyesít. A csapattagok rövid életrajza itt található.

A DEXToolsnak hosszú listája van az iparág vezetőinek partnereiként. Az Uniswap, Sushi és PancakeSwap platformra integrált DEX-eken túl a DEXTools más neves cégekkel is együttműködik, mint például a CoinMarketCap, 1inch, Ferrum Network, Carbon, PinPoint Capital, SYNC Network, YFDAI Finance, Unicrypt, 0x és Elrond.

Mit kínál a DEXtools platform?

A DEXtools lehetővé teszi, hogy több betekintést nyerjen a különböző tokenekbe. A platform különböző adatok alapján rangsorolja a tokeneket, és lehetővé teszi a közösség számára is, hogy rangsorolja őket. Ez alatt látható „Közösségi rangsor” szakaszban a weboldalon. Ezenkívül élő árakat ad, és részletes tokenomikat mutat be, például likviditást és mennyiséget.

A DEXTools által kínált egyik legfejlettebb szolgáltatás a tranzakciós rész, ahol az összes tranzakció látható, beleértve a kiválasztott token méretét, idejét, címét és árát. Egy jó kereskedő felhasználhatja ezt az információt értékelje a kereskedései időzítését.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Végső gondolatok

A kriptográfiai kereskedés lényege, hogy először megszerezze a megfelelő, hasznosítható információkat, hogy a lehető legkorábban megtegye a legjövedelmezőbb tevékenységet.

A DEXTools használatának ismerete fontos, ha decentralizált cseréket használ. A vásárlás gombra kattintás előtt mindig jó ellenőrizni, hogy mennyi a token valós idejű ára. A DEXTools használatának ismerete számos előnnyel jár, amelyek előnyt jelenthetnek a hatalmas nyereség eléréséhez.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply