Mik a követelmények a Binance kriptokölcsönhöz való hozzáféréshez?

0
Mik a követelmények a Binance kriptokölcsönhöz való hozzáféréshez?

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Utoljára 2023. január 12-én frissítette Eddu Oz

Mik a követelmények a Binance kriptokölcsönhöz való hozzáféréshez?

Ahogyan a hagyományos bankok sajátos követelményeket támasztanak a hiteligényléssel és -feldolgozással kapcsolatban, úgy a kriptokölcsönök megszerzése olyan tőzsdei platformokon, mint pl Binance bizonyos követelményeket is támaszt, amelyek jelentősen eltérnek a hiteligénylés hagyományos rendszerétől.

Ez a cikk megadja az összes követelményt, amely a Binance kriptokölcsönökhöz való hozzáféréséhez szükséges. Olvass tovább!

Kulcs elvitelek

📌 Sok platform kínál kriptokölcsönzési szolgáltatásokat, mint például a Binance, NEXO, Celsius, Bitfinex stb. Különböző jellemzőkkel, kamatokkal és fedezeti követelményekkel rendelkeznek.

📌 A Binance hitelekhez fedezet szükséges, hogy elfogadható kamatozású hiteleket kínálhasson.

📌 A Binance Loans hitelfolyósítási folyamata meglehetősen egyszerű.

LÁSD MÉG: A 8 legjobb kriptovaluta tőzsde, amelyhez nem szükséges KYC

LÁSD MÉG: Hogyan szerezzünk Bitcoin-kölcsönöket KYC nélkül

LÁSD MÉG: Hogyan kereshet napi kamatos kamatot a Binance-on

Mik a követelmények a Binance kriptokölcsönhöz való hozzáféréshez

A Binance kriptokölcsönhöz való hozzáféréshez általában meg kell felelnie néhány követelménynek:

1. Számlaellenőrzés: Be kell fejeznie Binance-fiókja ellenőrzési folyamatát. Ez általában a kormány által kibocsátott személyazonosító okmány és egyéb személyes adatok benyújtását jelenti.

2. Minimális befizetés: YÖnnek meghatározott mennyiségű kriptovalutát kell letétbe helyeznie a kölcsön fedezeteként, amely csak a szabványos formátum a kriptokölcsön visszafizetésének biztosításához.

3. Nincs hitelképességi ellenőrzés: A Binance nem ellenőrzi hitelképességét, jövedelmét vagy meglévő tartozásait, mint a hagyományos bankok.

4. Nincs KYC: Nincs szüksége semmilyen KYC-re a kriptokölcsönének feldolgozásához a Binance-on.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

5. Nincs országra vonatkozó korlátozás: Nincs semmilyen országbeli korlátozás a kriptokölcsönök igénylésére a Binance-en, kivéve, hogy a Binance platform nem működik

Ne feledje, hogy ezek a követelmények a Binance platformra jellemzőek, és ennek eredményeként bizonyos mértékig eltérhetnek a többi hitelezési platformtól. Így a követelmények eltérhetnek a többi kriptokölcsönzési platformtól.

A kriptokölcsönök áttekintése

Ha kriptokölcsönről beszélünk, az nem különbözik a szokásos kölcsöntől, az egyetlen különbség az, hogy a forma kriptoeszközökben van.

Úgy működik, mint egy hagyományos kölcsön, ahol a hitelező egy bizonyos mennyiségű pénzt ad a kölcsönvevőnek, és a kölcsönvevő vállalja, hogy a kölcsönt meghatározott időszakon belül kamatostul visszafizeti.

Ahelyett, hogy visszafizetné a kölcsönt fiat valuta (például amerikai dollár), a hitelfelvevő most kriptovaluta formájában kapja meg a kifizetést.

Kétféle kriptohitel

1. Fedezett hitelek: Ezek a kölcsönök megkövetelik a hitelfelvevőtől, hogy biztosítékot nyújtson kriptovaluta formájában. A fedezet egyfajta biztosítékként szolgál a hitelező számára, és jellemzően többet ér, mint a kölcsön összege. Ha a hitelfelvevő nem tudja visszafizetni a kölcsönt, a kölcsönadó eladhatja a fedezetet, hogy visszakapja a kölcsön összegét.

2. Fedezet nélküli hitelek: Ezekhez a kölcsönökhöz a hitelfelvevőtől nem kell fedezetet nyújtani. Ehelyett a hitelező felméri a hitelfelvevő hitelképességét, és annak alapján dolgozza fel a kölcsönt, hogy a hitelfelvevő mekkora valószínűséggel tudja visszafizetni a kölcsönt. Az ilyen típusú hitelek kamata magasabb lehet, hogy kompenzálja a hitelező által vállalt megnövekedett kockázatot.

A kriptokölcsönök előnyei a hagyományos hitelekkel szemben

  • Gyorsaság és kényelem: A kriptokölcsönöket sokkal gyorsabban lehet feldolgozni és folyósítani, mint a hagyományos hiteleket, amelyek teljesítése hetekig vagy akár hónapokig is eltarthat. Ennek az az oka, hogy a folyamat automatizált, és nem tartalmaz hagyományos hitelellenőrzést.
  • Rugalmasság: A kriptohitellel pontosan a szükséges összeget veheted fel, és nincs korlátozva a hagyományos bank által meghatározott maximális hitelösszeg.
  • Névtelenség: Egyes platformok hagyományos KYC-folyamatok és személyes adatok nélkül kínálnak kölcsönöket, amelyek vonzóak lehetnek egyes hitelfelvevők számára, akik értékelik a magánélet védelmét.
  • Nincs hitelellenőrzés: Mivel a kriptokölcsönök fedezettel vannak ellátva, a hitelező elsősorban a fedezet értékével foglalkozik, nem pedig a hitelfelvevő hitelképességével. Ez azt jelenti, hogy a rossz hitelképességű hitelfelvevők továbbra is hitelhez juthatnak.
  • Hozzáférés készpénzhez: A kriptokölcsönök lehetővé teszik a hitelfelvevők számára, hogy készpénzhez jussanak anélkül, hogy el kellene adniuk kriptoeszközeiket, ami hátrányt jelenthet, ha az eszközök értéke várhatóan növekedni fog.
  • Magas megtérülési lehetőség: A kriptofedezetű kölcsönök magasabb kamatot kínálhatnak, mint a hagyományos hitelek, ami vonzó lehetőség lehet a hitelezők számára, hogy magasabb megtérülést érjenek el befektetésükön.
  • Szegély nélküli és éjjel-nappal: A kriptográfiai hitelezési platformok éjjel-nappal, a hét minden napján, 24 órában működnek, határok nélküliek, és bárki számára elérhetők a világon, amíg a platform és az ország szabályozása ezt lehetővé teszi.

FGyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Kaphatok kriptokölcsönt fedezet nélkül a Binance-on?

Nem, nem kaphat kriptokölcsönt fedezet nélkül a Binance-on.

Végső gondolatok

A fent említett számos előny ellenére a kriptokölcsönöknek számos kockázata és kihívása is van.

hirdetés

Crypto & FX frissítések

Útvonal a kriptográfia és más pénznemek megértéséhez

Bízzon bennünk, e-mailje biztonságban van

A biztosíték értéke erősen ingadozó lehet, és ennek eredményeként Önnek, mint hitelfelvevőnek tisztában kell lennie a kriptoeszközök árfolyamának ingadozásával kapcsolatos kockázatokkal.

Összefoglalva, a kriptohitelezés egy módja lehet extra bevételszerzésnek, ha van néhány kriptoeszközöd, amelyet nem használsz, és egy módja annak, hogy kölcsönt kapj anélkül, hogy hagyományos bankokon keresztül kellene átmenned.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply