Mennyire megbízható a CoinStats Portfolio Tracker alkalmazás?

0
Mennyire megbízható a CoinStats Portfolio Tracker alkalmazás?

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Mennyire megbízható a CoinStats Portfolio Tracker alkalmazás?

Nem titok, hogy a magánélet és a biztonság nagyon fontosak a pénzügyi világban, mert mindannyian meg akarjuk védeni vagyonunkat a lopás minden formájától.

Legyen szó kezdő befektetőről, aki szeretné elemezni portfóliója átfogó képét, vagy tapasztalt érdekelt félről van szó, aki megpróbálja a legjobbat kihozni a DeFi ökoszisztémából.

A CoinStats egy érdekes játékos a kriptovaluta világában, amely rengeteget kínál, és egyben csúcsminőségű biztonsági funkciókat kínál a kriptovaluta portfólió védelmére.

Ebben az áttekintésben megvizsgáljuk, hogy a Coinstats alkalmazás megbízhatóan használható-e.

Kulcs elvitelek

1. A CoinStats az egyik legnagyobb kriptovaluta ár- és portfóliókövető.

2. Automatikus portfóliókövetést kínál a pénztárca és a csereszámla összekapcsolásával.

3. Jelenleg a CoinStats több mint 4000 érmét és 200 cserét támogat.

4. A CoinStats asztali számítógépen, valamint iOS és Android operációs rendszeren egyaránt elérhető.

5. 13 különböző nyelvet támogat.

6. A kriptoportfólió-követő alkalmazásként lehetővé teszi a történelmi tranzakciók, azok értékének, valamint a célállomások vagy források nyomon követését.

7. Azt is lehetővé teszi, hogy a kriptovalutát a biztonság érdekében hardveres pénztárcán tárolja.

LÁSD MÉG: 5 legjobb kriptovaluta portfóliókövető

LÁSD MÉG: A legjobb kriptoportfólió-kiegyensúlyozó eszközök (automatikus és kézi)

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

A CoinStatsról

CoinStats az egyik vezető kriptoportfólió menedzser a piacon. Ez egy könnyen használható platform az összes DeFi és kriptovaluta egy helyről történő kezelésére, mivel a legtöbb pénztárcát és tőzsdét támogatja.

A kriptoportfóliók kezelésén kívül közvetlenül a CoinStats-on is kereskedhet. A CoinStats pénztárcával kedvenc érméit és tokenjeit cserélheti anélkül, hogy több tőzsdére menne, hogy minden egy helyen legyen.

Biztonságos a CoinStats használata?

A Coinstats használata viszonylag biztonságos, mert használ katonai szintű titkosítás és nemcsak a külső fenyegetésekkel, hanem a bennfentes hozzáféréssel való visszaélésekkel szemben is védelmet garantál.

Ami azt illeti, a CoinStats több mint 3 millió felhasználó bizalmát élvezi, és soha nem törték fel, annak ellenére, hogy több mint 4 éve létezik.

Továbbá, ha Ön olyan felhasználó, aki a biztonságot helyezi előtérbe, a CoinStats jó választás: a legjobb bizonyítékokon alapuló gyakorlatok megvalósítása a területen nagyon magas szintű adatvédelmi és biztonsági előírásokhoz vezet.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Hogyan csatlakoztathatom az Ethereum pénztárcámat a CoinStatshoz?

Ha pénztárcát szeretne hozzáadni a CoinStats alkalmazáshoz, csúsztassa az ujját jobbra, amíg el nem éri a cserét és a pénztárca integrációját lehetővé tevő oldalt. Ezen az oldalon kattintson a „Connect A Wallet” választási lehetőség.

Ezután kiválaszthatja a konkrétat Ethereum pénztárca amelyeket a CoinStats szolgáltatáson keresztül szeretne nyomon követni. Miután kiválasztotta a pénztárcáját, hozzáadhatja nyilvános Ethereum-címét a CoinStatshoz, amelyet a jövőben minden különféle token esetében nyomon követünk.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Ingyenes a CoinStats?

A CoinStats alapverziója ingyenes, és hasznos lehet, ha éppen nem kereskedsz nagyszámú különböző tőzsdén.

Sok kriptovaluta kereskedő számára a CoinStats ingyenes verziójának korlátai ingyenes próbaverziónak tűnnek, mint egy kriptoportfólió-követő teljes verziója.

Ennek ellenére sokkal több funkcióhoz és magasabb szintű funkcionalitáshoz férhet hozzá, ha CoinStats Pro vagy CoinStats Premium előfizetővé válik. Ha nem szeretne pénzt költeni a választott kriptoportfólió-alkalmazására, akkor érdemes lehet más lehetőségeket is megvizsgálnia.

A CoinStats rendelkezik mobilalkalmazással?

Dehogynem. A CoinStats mobilalkalmazást kínál iOS és Android rendszerhez, és Apple karórákkal is büszkélkedhet. A mobilalkalmazás letisztult, és a felhasználók könnyen navigálhatnak kedvenc kriptovalutájukra.

Widgeteket is hozzáadhat a kezdőképernyőhöz. Ez lehetővé teszi az alkalmazásban kínált bármely kriptovaluta pontos árazási adataihoz való könnyű hozzáférést.

Mik a CoinStats előnyei?

  • Ingyenes és fizetős verziókat kínál használatra.
  • Minden platformon elérhető.
  • Jól működik az Ethereummal, amely a tokenek és a DeFi projektek legnagyobb ökoszisztémája.
  • 24 órás kriptovaluta jelentéssel rendelkezik, amely hasznos a napi összefoglalókhoz.
  • Kedvezményeket kínál az alkalmazás fizetős verzióira a kereskedelmi közösségek számára.

Végső gondolatok

Ha egyetlen irányítópulton szeretné könnyedén kezelni az összes kriptográfiai adatait, a CoinStats a megfelelő hely. Ez az egyik legjobb kriptoportfólió-kezelő és pénztárca-alkalmazás a pénztárcák és tőzsdék összekapcsolására.

Binance, Coinbase, Trezorés Ledger Nano rajta vannak a CoinStats által támogatott tőzsdék és pénztárcák növekvő listáján.

A vállalat iparágvezető biztonsági protokolljai, felhasználóközpontú megközelítése és folyamatos fejlesztési törekvései biztosítják, hogy a CoinStats rendelkezzen azzal, ami a kriptográfia és a DeFi interfészévé válik.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply