Lehet a Shiba INU a legnagyobb mémérme?

0
Lehet a Shiba INU a legnagyobb mémérme?

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Utoljára 2022. október 29-én frissítette Eddu Oz

Lehet a Shiba INU a legnagyobb mémérme?

Amikor a mém érméket először kifejlesztették és bevezették a kriptopiacra, senki sem értette, mire fogják használni őket a dinamikus kriptográfiai világban. De fokozatosan a mém érmék piacra kerültek, és új rendelést indítottak, és mára az érmepiacon hatalmas erővé váltak.

Az évek során egyre több mémérmét vezettek be, és a meglévők funkcionalitása nőtt, mivel képesek olyan új innovatív funkciókat kiaknázni, amelyek jutalmazó rendszert teremtenek a kereskedők és a mindennapi felhasználók számára.

Ez az útmutató választ ad a Shiba Inu néven ismert mémérmék egyikével kapcsolatos kérdésekre, amelyek népszerűsége az évek során magasabbra nőtt, mint versenytársai.

Lehet a Shiba In a legnagyobb mémérme? Olvass tovább, hogy megtudd!

Kulcs elvitelek

📌 A 2020-as évben Shiba Inu (SHIB) riválisaként indult Dogecoin (DÓZSE), és jelenleg a Dogecoin utódjának tekintik

📌 Az évek során kivívta hírnevét és a kripto-felhasználók körében a helyezést a jövőbeli innovációra és fejlesztésekre vonatkozó egyértelmű terv által vezérelt szerves növekedésének köszönhetően.

📌 Ennek a mémérmének a legnagyobb erőssége a közössége, és Shiba Inu sikeresen üzletet épített köré.

📌 Ryoshi fejlesztette ki, akiről azt mondták, hogy elszakadt a Dogecointól, hogy olyan projektet hozzon létre, amely meghaladja a Dogecoin képességeit.

📌 Az első figyelemre méltó különbség a Dogecoin és a Shiba Inu között az övék teljes kínálat.

📌 Vitalk Buterin ajándékba kapta a teljes készlet felét, amikor a Shiba Inut elengedték, és egy halott tárcába zárta őket.

📌 A A Shiba Inu token elégetésének célja a teljes készlet csökkentése ésszerű mennyiségben, ezáltal mesterséges szűkösséget teremtve a projekt számára; ennek eredményeként a Shiba Inu felhasználók és kereskedők jobb és jobb értékeket élvezhetnek Shiba Inu token befektetéseik során.

📌 Egyes kriptoszakértők azt jósolták, hogy a Shiba Inu érme becsült átlagos kereskedési ára 2030-ban 0,0003092 dollár körül lesz, ami azt jelenti, hogy e költség körül hatalmas kereskedésekre kerül sor.

📌 A maximális költség abban az évben körülbelül 0,00035649 USD, míg a maximális ár körülbelül 0,00029857 USD.

LÁSD MÉG: A Shiba INU lehet a legnagyobb mémérme?

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

LÁSD MÉG: Shiba INU Burn Alert – Hogyan tudnak belépni a befektetők

LÁSD MÉG: A Shiba Inu tárolása Ledger Nano pénztárcán

LÁSD MÉG: A Shiba Inu rendelkezik Tokenomikkal?

Lehet a Shiba INU a legnagyobb mémérme?

Igen, a Shiba INU-ban megvan a lehetőség, hogy a legnagyobb mémérmévé váljon. De egy ilyen mérföldkő elérésének kulcsa a token rendkívül magas kínálatának jelentős csökkentésén múlik (549 063 28000000000000 milliárdos teljes forgalomban lévő készlettel), és növeli-e a token 5,689 dolláros piaci felső határát és az egyedi tokenenkénti értékét.

A maximális csökkentés érdekében a token közösségnek és ökoszisztémának hosszú távon el kell köteleznie magát a SHIB token égetési program mellett, mert a token mennyiségének jelentős csökkenése növeli a Shiba INU értékét, valamint ökoszisztémáját.

Mi az a Shiba Inu Coin?

A Shiba Inu egy decentralizált kriptovaluta, amelyet 2020-ban egy Ryoshi néven ismert névtelen személy hozott létre. A Shiba Inu ökoszisztémán belül közösségépítő kriptovalutaként fejlesztették ki.

Mint a legtöbb mém érme, ez is az Ethereum Blockchain Network tetejére épült, és a Dogecoin vagy a Doge-Killer riválisaként indult. Az érme az volt a nevét a Shiba Inu néven ismert japán kutyafajta után kapta.

Ennek a mémérmének a legnagyobb erőssége a közösség, amely köré a Shiba INU vállalkozást épített fel, és ennek eredményeként mindent biztosít, ami egy közösséghez szükséges a metaverzumának 2021 szeptemberében történő elindításával, amely Shibaverse néven ismert, játékot, oktatást, virtuális földek vétele és eladása, valamint egyéb közösségi események.

Ez volt az egyik oka folyamatos növekedésének és fenntarthatóságának.

hirdetés

Crypto & FX frissítések

Útvonal a kriptográfia és más pénznemek megértéséhez

Bízzon bennünk, e-mailje biztonságban van

Továbbra is árnyékolt más mémérméket, ami izgatottá teszi a kripto-felhasználókat, és még jobban meg van győződve arról, hogy ez nem csak egy „pump-and-dump” érme, és ennek eredményeként több befektető is olyan mémérméket keres, amelyek élettel teli közösséget támogatnak. platform nagy értékű tokenekkel fektet be a Shiba Inuba.

Miért olyan népszerű a Shiba Inu Coin?

Sok oka van annak, hogy a Shiba Inu érme miért népszerű, de a két fő ok a következők:

1. Elon Musk, a Tesla alapítója egyszer tweetelt egy Shiba kölyökkutya iránti érdeklődéséről, ami felpörgette a kriptopiacot, és 300%-kal megemelte a Shiba Inu árait.

2. A Shiba Inus ára is 40%-ra esett, miután az Ethereum alapítója, Vitalik Buterin mintegy 50 billió Shiba Inu érmét adományozott az India Covid Relief Fund-nak, amelyet egy Sandeep Naiwal nevű indiai kriptovállalkozó alapított.

Mi a Shiba Inu égési sebessége?

A Shiba Inu-t gyakran az egyik legnagyobb kriptovalutának tekintik a kriptopiacon, 5,689 milliárd dolláros piaci felső határával. A Dogecoin (DOGE), a legnagyobb mémérme mögé is besorolták.

Ahhoz, hogy a Shiba Inu megelőzze a Doge-t, és a legnagyobb mémérmévé váljon, növelni kell az érmepiaci plafont a teljes kínálat csökkentésével és a tokenek értékének növelésével.

Ahhoz, hogy ez megtörténjen, bizonyos tényezőket be kell állítani, mint például a fejlesztőcsapatok elkötelezettsége a web 3.0 további megoldásai mellett, a hálózat jellemzőinek és funkcionalitásának növelése, valamint a token nagyban hozzájárulna a befektetők országba vonzásához. , és ennek eredményeként növeli az értékét.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Elérheti valaha a Shiba érme az 1 dollárt?

Nem, nem, mert ez egyenlő lenne azzal az érmével, amelynek piaci sapkája meghaladja a teljes globális vagyont, és ezáltal hiperinflációhoz vezet.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Végső gondolatok

A kriptovaluták általában ingadozóak, ami meglehetősen nehézzé teszi a pontos ár-előrejelzést, és ez még rosszabb a mémérmék esetében.

De ha a Shiba Inu tokenenként 0,0007 dolláros árat érhet el, a piaci kapitalizáció meghaladná az Ethereumot, így a második legnagyobb kriptovaluta helyet kapná a kriptopiacon.

A Shiba Inu sikeresen átvett néhány Dogecoin piacot, és naponta növekszik a népszerűsége a kriptobefektetők körében.

Tehát csak idő kérdése, hogy mikor győzi le teljesen a Dogecoint, ha az égési sebesség fenntartható a teljes kínálat csökkentése és a piaci kapitalizáció növelése érdekében.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply