Kriptovaluta tanfolyam elvégzése – Coinrevolution

2
Kriptovaluta tanfolyam elvégzése – Coinrevolution

Lehet, hogy fontolóra veszi egy tanfolyam letöltését, hogy megtanulja, hogyan kell kereskedni a kriptopiacon. Bár nem válhatsz szakértővé egyik napról a másikra, egy jó kurzus megalapozhatja a kriptográfiai tanulás további részét. A kriptovaluta bonyolult téma, és sokan, akik azt állítják, hogy értik, ugyanolyan rosszak, mint azok, akik nem. Soha ne fektess be olyasmibe, amit nem értesz. Szerencsére van néhány ingyenes kriptovaluta tanfolyam online.

A Bevezetés a decentralizált pénzügyekbe tanfolyam egy egyhetes tanfolyam, amelynek célja, hogy segítsen megismerni a decentralizált pénzügyeket (DeFi), beleértve a technológia működését. Amellett, hogy megtanítja Önnek, hogyan válhat vállalati DeFi-szakértővé, ez a kurzus megtanítja a stablecoinok alapjait és a kriptográfiai tér haladó fogalmait. Akár többet szeretne megtudni a stablecoinokról, akár csak szeretné megismerni őket, ez a tanfolyam neked szól.

Alkalmas kezdőknek

Ha tanulni akarsz hogyan kell kriptovalutákkal kereskedni de nem tudja, hol kezdje, a Cryptocurrency 101 nagyszerű választás. Ez a 25 órás tanfolyam átlagos végfelhasználóknak szól, és a valós felhasználásra összpontosít. A hallgatók azonnal elkezdhetik a kereskedést a kurzuson elsajátított kriptostratégiákkal. Több tucat kriptovalutáról, pénztárcáról és népszerű kereskedési platformról tanulnak majd. A tanfolyam általános tippeket is tartalmaz, hogy a legtöbbet hozzák ki befektetésükből.

Ez az ingyenes online tanfolyam bemutatja a Bitcoin alapfogalmait. Megtudhatja, hogyan készülnek a Bitcoinok, hogyan működnek, és mennyit érnek. Azt is megmutatja, hogyan néz ki az ilyen típusú pénzek jövője. A tanfolyam elvégzése után képes leszel elválasztani a tényeket a fikciótól, és fel kell szerelned a saját szoftvered biztosításához szükséges fogalmi alapokkal. És képes lesz azonosítani és megvédeni saját magánéletét.

Választható tevékenységei vannak

A kriptovaluta kurzusa tartalmazott gyakorlati gyakorlatokat és blokklánc-koncepciókat? Ha nem, akkor keresni kell egyet. A Blockchain tanfolyam alapos bevezetést ad a Blockchain fogalmába, és gyakorlati gyakorlatokat tartalmaz az alapfogalmak és terminológia gyakorlásához. Egy egyszerű blokkláncot is építhet, és megismerheti a különféle alkalmazásokat, valamint a kapcsolódó problémákat és lehetőségeket. Alkalmazhatja ezt a tudást saját vállalkozásában, és elkezdhet pénzt keresni kriptovaluta kereskedéssel.

Nem igényel előzetes tapasztalatot a kereskedés megkezdéséhez

A kriptovaluta kereskedés az egyik leggyorsabban növekvő módja az online pénzkeresésnek. Nem kell semmilyen előzetes tapasztalat vagy tudás a kezdéshez. Bitcoint számos módszerrel vásárolhat, például PayPal vagy Robinhood segítségével. Miután megvásárolta a Bitcoint, a Coinbase segítségével valódi kriptovalutával kereskedhet. Ezután továbbléphet a Binance, Bittrex vagy akár a Binance Pro használatához, hogy valódi kriptovalutával kereskedjen. Ha még nem ismeri a kriptovalutát, az Uniswap kiváló kiindulópont.

Míg a tőzsde erősen szabályozott, és be kell tartania a szabályokat az üzletkötéshez, a kriptovaluta piac sokkal kevésbé szabályozott. Bárki, aki bármilyen szintű tapasztalattal rendelkezik, elkezdheti a napi kereskedést, és nincs életkor vagy számlaméret korlátozás. Számos kezdőbarát platform áll rendelkezésre, amelyek végigvezetik Önt a folyamaton. A könnyű használat ellenére mindig figyelembe kell vennie saját kereskedési stratégiáját. Ne ugorjon be egy új piacra csak azért, mert hallott egy pletykát, hogy meg kell tennie. További információ a kriptotanfolyamról és arról, hogyan lehet pénzt keresni rajta: URL.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply