Keressen kriptot a Binance Tanuljon és keressen

0
Keressen kriptot a Binance Tanuljon és keressen

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Utoljára 2022. szeptember 24-én frissítette Eddu Oz

Keressen kriptot a Binance Tanuljon és keressen

Binance elindította azt Tanulj és keress program hogy ellenőrzött felhasználóinak lehetőséget biztosítson ingyenes kriptovaluták keresésére, és ezzel egyidejűleg növelje felhasználói aktivitását a platformon.

A neves platform is kiadta a Bitcoin Button játék 2022 márciusában, hogy a felhasználók lehetőséget kapjanak BTC-re.

A program első fordulója sok pozitív visszajelzést kapott.

Elfogulatlan és méltányos lehetőséget biztosítani mindenki számára felhasználók részt vehetnekA Binance ezután elindította a tanfolyamok és vetélkedők második körét, amelyek három szakaszra oszlanak, és mindegyik fázis korlátozott jutalmat kínál. Vagyis minél korábban, annál jobb fogj neki ezzel.

Ez a cikk további betekintést nyújt a Binance Learn and Earn-ről, a jogosultságról és a követelményekről, valamint arról, hogyan hasznosíthat és kereshet a programból. Olvass tovább!

Kulcs elvitelek

📌 A Binance Learn and Earn a sikerét követően indult érmebázis bevétel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy SKALE-t, AMP-t és számos más tokent szerezzenek kripto-kvízek segítségével.

📌 Vannak három fázis a második körben szakaszonként korlátozott jutalmakkal.

📌 Csak akkor, amikor az vagy KYC-ellenőrzött Binance-felhasználóként kriptot kaphat jutalmaként a tanfolyamok és kvízek teljesítése miatt.

LÁSD MÉG: Hogyan szerezhetsz kriptot a Coinbase-en tanulás közben

LÁSD MÉG: 6 intelligens módszer a kriptográfiai adatok megszerzésére tanulás közben

LÁSD MÉG: 5 legjobb webhely, ahol 2022-ben ingyenesen kereshet kriptot

Mi az a Binance Learn and Earn?

A Binance Learn and Earn a népszerű kriptotőzsde, a Binance által elindított program, amely arra ösztönzi a felhasználókat, hogy tudjon meg többet a kriptovaluta kereskedésről és a blokklánc-technológiák működésérőlk.

A program érdeklődő felhasználókat kínál megtekinthető oktató kriptovideók és cikkeket olvasni. Ha elkészültek, elviszik kvízek, amelyek a kriptográfiai jutalmak megszerzéséhez szükséges összes tanulságon alapulnak.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

A jutalmak néha változnak idő és kriptopiaci infláció. A beváltható összegben is korlátozottak.

A legújabb Learn and Earn frissítésekkel 2022. augusztus 4-én jelent megBinance további három tanfolyamot és jutalmat adott hozzá.

A BitTorrent Chain (BTTC). Az egyetlen hátránya, hogy nem minden régióban érhető el.

Jogosultság és követelmény

Meg kell jegyezni, hogy ez a program nem mindenkinek való. A kezdeményezés és jutalmai csak a Binance által ellenőrzött felhasználókat célozzák meg.

Új felhasználóként tehát el kell végeznie a személyazonosság-ellenőrzést, mielőtt a Tanulás és Szerezz jutalmakból kereshet. Ezenkívül csak néhány Binance-felhasználó jogosult jutalmakra bizonyos kampányokért.

Ha többet szeretne megtudni erről, látogasson el a hivatalos Binance webhelyre, mivel a tőzsde fenntartja a jogot minden végső elosztásra és jutalomra.

Ezért, ha Binance fiókja nem felel meg a Binance használati feltételeinek, nem jogosult a jutalmakra, és még ha nyersz is, minden keresetedet el kell veszítened.

Szerintük hivatalos honlapján, A Binance fenntartja a jogot arra is, hogy kizárjon minden olyan felhasználót, aki megsérti a szabályaikat, például tömeges számlák illegális regisztrációját, önkereskedést vagy piaci manipuláció attribútumainak megjelenítését.

Hogyan szerezzen kriptot a Binance Tanulás és Kereskedés segítségével

Ha van igazolt Binance-fiókja, és szeretne néhány kriptot keresni a Binance Learn and Earn programban való részvételért, akkor az alábbiakban részletes útmutatót talál a jutalmak megszerzéséhez és átvételéhez.

hirdetés

Crypto & FX frissítések

Útvonal a kriptográfia és más pénznemek megértéséhez

Bízzon bennünk, e-mailje biztonságban van

1. lépés: Jelentkezzen be fiókjába a hivatalos Binance weboldal és lépjen a Binance Earn and Learn oldalra.

2. lépés: Menjen végig az összes elérhető kriptokurzuson és kvízen, és válassza ki az Önnek megfelelőt.

3. lépés: Válassza ki a kurzust, várjon, és kövesse az összes utasítást, és győződjön meg arról, hogy a tanfolyamot az időkereten belül fejezi be, mert a legtöbb kurzus időkorlátos.

4. lépés: Miután a megadott időn belül elvégezte a tanfolyamot, most egy kvízt kap; ha sikeresen teljesít, automatikusan jogosulttá válik a kriptográfiai jutalmak elnyerésére.

5. lépés: A jutalom beváltásához csak kattintson a gombra Fiókok> Jutalmak.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Mennyit kereshet a Binance Learn and Earn segítségével?

Akár 7 dollárt is kereshet jutalomként a tanfolyamok és vetélkedők teljesítésével.

Mit lehet kezdeni a Binance keresővel?

Ellenőrzött felhasználóként átviheti kriptoeszközeit a Binance Earn-ből a Binance P2P-be, és onnan könnyedén eladhatja azokat helyi pénznemért cserébe.

Végső gondolatok

A kriptográfiai tanulás és a keresőprogramok, például a Binance Earn és a Learn néhány módja annak, hogy ingyenes kriptovalutákat szerezzen. De ahhoz, hogy részt vehessen ebben a programban, győződjön meg arról, hogy rendelkezik igazolt Binance-fiókkal.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

hasonló hozzászólások

Leave a Reply