Hogyan kereshet napi kamatos kamatot a Binance-on

0
Hogyan kereshet napi kamatos kamatot a Binance-on

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Utoljára 2022. november 30-án frissítette Eddu Oz

Hogyan kereshet napi kamatos kamatot a Binance-on

A kriptográfiai világban többféle módon lehet keresni, az airdropstól a tétig és még sok másig.

De ami a napi kamatos kamatozást különbözteti meg ezektől, az a pénzeszközök időbeli felhalmozásának koncepciója, vagyis a kamat a kezdeti befektetésre néhány év alatt halmozódik fel, és az egyik ilyen platform, amelyen ezt megteheti: Binancea világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje.

Ezért ebben az útmutatóban betekintést nyújtok abba, hogyan kereshet napi kamatos kamatot a Binance-on. Olvass tovább!

Kulcs elvitelek

📌 A kamatszerzés magában foglalja a kamatozó termékekből, például kriptomegtakarításokból, kölcsönökből és befektetésekből származó pénzeszközök újrabefektetését.

📌 A Binance egy nagyszerű kriptotőzsde, ahol kamatos kamatot kereshetsz a kriptográfia után, mintha csak néhány napra zárolnád az alapot.

📌 Ez egy nagyszerű kriptotőzsde, ahol kamatos kamatot kereshet a kriptográfia után, különösen az Egyesült Államokon kívüli kriptohasználók számára. A kereskedési mennyiséget tekintve a legnagyobb platformnak tartják, és több mint 600 érmét kínál vételre, eladásra és kereskedésre!

📌 A funkció az úgynevezett Automatikus előfizetés funkció A Binance Earn minden nap automatikusan összevonja a megtakarítási és befektetési hozamokat a rugalmas megtakarításokkal.

📌 Amint az aktuális előfizetés lejár, újra előfizethet a Binance Staking és Fixed Savings összegű hozamára.

LÁSD MÉG: Nyerj kriptot a Binance Learn and Earn segítségével

LÁSD MÉG: Díjak összehasonlítása Coinbase vs. Binance

LÁSD MÉG: A hitelfedezet módosítása a Binance-on

Hogyan kereshet napi kamatos kamatot a Binance-on

Ha napi kamatos kamatot szeretne keresni a Binance-on, ezt közvetlenül a tőzsdén teheti meg. Különböző módokon is megteheti ezt anélkül, hogy időt veszítene az alap felhalmozásábans.

Ennek legjobb módja, ha kamatos kamatot keres a Binance Savings automatikus előfizetés funkciójával.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Ehhez először elő kell fizetni valamelyikre Rugalmas Megtakarítás ill Binance Staking.

Innentől kezdve a Binance naponta küldi érdeklődését a Spot Walletba. Bár ezeket a hozamokat saját maga is újra befektetheti, a folyamat megkönnyítése érdekében az automatikus előfizetés funkcióval automatizálhatja az összevonást.

Az automatikus előfizetés funkció bekapcsolásával a népszerű kriptotőzsde felveszi a megkeresett kamatokat, és Rugalmas megtakarításokra fizessen elő, naponta növelve az érdeklődését.

És A napi kamatos kamat maximalizálásának egyik módja annak biztosítása, hogy a kampány végén azonnal újra befektesse a tőkét és a bevételt, amelyet az Automatikus előfizetés funkció tett egyszerűbbé.

Tegyük fel, hogy a cél az, hogy kamatokat keressenek a kriptovalutákon, a kapitalizáció legjobb 10-én kívül. Ebben az esetben néhány fantasztikus APY-hez férhet hozzá, például 18%-os, illetve 21%-os APY-vel kamatozhat a Polkadot-on és a NEAR-on. Az irántuk való érdeklődés tovább növekszik, ahogy újra befektet.

Az Axie Infinity emellett körülbelül 104%-ot kínál a 90 napos zárolási időszakban, ami idővel még tehető, ha újra befektet a Binance-ba.

Ha jobban érdekelnek a nagy kapitalizációjú projektek, Bitcoin befizetésekor akár 5% APY-t is kereshet.

Hogyan működik a napi összetett kamat

Az összeállítás fogalma nem magától értetődő vagy rendkívüli. Népszerűsége ellenére csak néhányan használják napi keresetre.

Azok számára, akiknek nincs fogalmuk az egész működéséről, semmi sem túl bonyolult. Ehhez csak idő és türelem kell. Képzelje el, hogy letétbe helyezett egy kis pénzt, és egy év végén egy bizonyos összeg felhalmozódott a kezdeti alapok között.

hirdetés

Crypto & FX frissítések

Útvonal a kriptográfia és más pénznemek megértéséhez

Bízzon bennünk, e-mailje biztonságban van

Most, feltételezve, hogy kivette a pénzeszközeit és a kamatait, és mindkettőt újra befektette öt-több évre, akkor az úgynevezett kamatos kamathoz jut, amely a befektetett kezdeti összeg többszöröse.

Egy dolog, amit kellőképpen meg kell jegyezni, ha kamatos kamattal van kapcsolatban, az az idő. Idővel a kis APY-k összevonhatják az időt, és nagyon nagy összeggé válhatnak.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Összetett a Binance APY?

Igen, persze, hogy az. Az éves százalékos hozamnak (APY) negyedévente, havonta, hetente vagy naponta összevont kamatai vannak, míg a THM-je vagy az éves százalékos kamatláb nem.

Q2. Ad-e a kripto kamatos kamatot?

Igen, a kripto kamatos kamatot ad, de ez nem automatikus folyamat, mivel inkább az Ön kriptopénzeinek és kamatainak egy meghatározott időszakon keresztüli folyamatos újrabefektetéséhez kapcsolódik, ami akár néhány-több évig is eltarthat.

Q3. Hogyan keresel napi érdeklődést a Binance iránt?

Azonnal elkezd kamatozni; előfizet egy megtakarítási tervre.

Az Ön kamatai a Binance-on található Spot Wallet-be kerülnek az alap kamatának generálását követő napon. Általában 8 tizedesjegyre lefelé kerekítik.

Végső gondolatok

A Binance kamatos kamatozása az egyik módja annak, hogy több pénzt gyűjtsön kriptoeszközei révén. A karózáshoz képest azonban időre, szorgalomra és türelemre van szükség, mert ez egy fokozatos, de folyamatos folyamat.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

hasonló hozzászólások

Leave a Reply