Hogyan kereshet fix jövedelmet kereskedelmi ingatlanokból a blokklánc segítségével

0
Hogyan kereshet fix jövedelmet kereskedelmi ingatlanokból a blokklánc segítségével

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Hogyan kereshet fix jövedelmet kereskedelmi ingatlanokból a blokklánc segítségével

A kriptobefektetők többsége ismeri a „blokklánc.” A jelentések szerint az idei potenciális globális kiadások blokklánc-megoldásokra megközelíthetik a 12 milliárd dollárt.

Jelenleg a nagyvállalatok integrálják a blokkláncot az infrastruktúrájukba számos ágazat számára, beleértve az élelmiszereket, a kiskereskedelmet, a biztosítást, a kormányzati szolgáltatásokat, a banki és pénzügyeket, az egészségügyet és most az ingatlanügyeket.

Kulcs elvitelek

📌 A blokklánc technológia kiküszöböli az ingatlantranzakciók során történő személyes részvételt.

📌 A tranzakció további biztonsága lehetővé teszi a befektetők számára, hogy szerződéseket írjanak alá és pénzeszközöket utaljanak át bárhol a világon.

📌 A nyilvános tranzakciók kiküszöbölik a titkot az iparágból, lehetővé téve a nyilvánosság számára a legtöbb kriptovaluta tranzakciót.

📌 A tranzakciók nyilvános nyilvántartása lehetővé teszi a kereskedelmi ingatlanpiac befektetői számára, hogy tájékozottabbak legyenek a piaci trendekről, ami jobb döntéshozatalt tesz lehetővé.

A legújabb statisztikák alapján világszerte az emberek közel 3%-a használ blokkláncot.

Sok vállalkozás megérti, hogy a blokklánc a a jövő technológiája. A vállalkozások költséget takarítanak meg a blokklánc segítségével, növelik a biztonságot, védik az ügyfelek adatait, és javítják az ingatlantranzakciók hatékonyságát, megbízhatóságát és átláthatóságát.

A befektetők számára A tokenizált ingatlanok egy módszer a likviditás növelésére és befektetési portfóliójuk diverzifikálására.

De a legtöbb befektető számára az a fő kérdés, hogy hogyan lehet fix jövedelmet keresni kereskedelmi ingatlanokon a blokklánc segítségével, amelyre választ kell adni. És ez a bejegyzés tartalmaz néhány értékes választ, amit tudnod kell.

Hogyan működik a kereskedelmi ingatlan a Blockchainnel

A blokklánc-kompatibilis ingatlanoknak köszönhetően a kereskedelmi ingatlanok (CRE) vásárolhatók és adhatók el kriptovaluták használatával, kisebb lépésekben.

Ezt követően az elosztott főkönyvi technológiát alkalmazva ezeket Az ingatlanbefektetési tranzakciókat csoportosítják, feldolgozzák és „blokkokba” egyesítik, amelyeket aztán titkosítanak.

Így az ingatlaninformációk nyomon követésére, rögzítésére és összekapcsolására szolgáló decentralizált főkönyv minden, amit egy ingatlan blokklánc képes tenni.

Miatt decentralizált természetéből adódóan sem a végpontok közötti rendszer, sem az egyes ingatlanügyletek – az ingatlanvagyonhoz kapcsolódó biztonsági tokenek –, amelyeket adattömbként tárolnak, nem állnak egyetlen szervezet ellenőrzése alatt.

Ezek az ingatlanok a blokkláncon lehetnek kriptovalutákkal kereskednek, vásároltak vagy adnak el.

Lásd még: 10 legjobb blokklánc-alkalmazás, amelyet tudnia kell.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

A blokklánc előnyei az ingatlanügyekben

Egy módszerrel, amely alapvetően felváltja a technológia és a fizikai eszközök közötti kölcsönhatást, miközben hatékonyabban köti össze a vevőket, az eladókat, a közvetítőket és az ingatlantranzakciókat, a blokklánc-kompatibilis ingatlanok valami egyedibbé változtatják a hagyományos ingatlanüzletet.

A blokklánc-kompatibilis ingatlanok előnyei a következők:

Sebesség

A blokklánc által üzemeltetett ingatlanok valós időben kötik össze a vevőket és az eladókat online, lehetővé téve az ingatlanokkal való kereskedést platformok és piacok között.

Likviditás

Az ingatlanbefektetés újragondolható a blokklánc technológia segítségével, amely gyakran növeli a befektetési likviditást és a kereskedés elérhetőségétami jobban hasonlít a részvények vételi és eladási folyamatához (a befektetési intelligens szerződés feltételeitől függően).

Hatékonyság

Az ingatlanpiaci tranzakciók, eljárások és műveletek támogatása érdekében az ingatlanszakértők egyre inkább az intelligens szerződések által lehetővé tett ingatlantranzakciók hatékonyságára fognak támaszkodni.

Globális

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

A blokklánc csúcstechnológiájára és intelligens szerződéseire épülő blokklánc ingatlan biztosítja átláthatóság, biztonság és fokozott likviditás miközben a fejlesztők és a befektetők páratlan hozzáférést biztosítanak a globális ingatlanbefektetési eszközökhöz.

Lehetőségek

Az ingatlanbefektetésen túl, A blokklánc-kompatibilis ingatlanok jobb hozzáférést kínálnak számos elsődleges és másodlagos ingatlanbefektetési lehetőséghez. Az ingatlanbefektetési kilátások növekedésének köszönhetően a befektetők most szélesebb választékhoz férhetnek hozzá.

Megtakarítás

Az automatizálás révén a blokklánc technológia és az elosztott főkönyvi technológia folyamatosan csökkenti az ingatlanok feldolgozásának költségeit. A vevők, eladók és közvetítők a blokklánc technológiának és az intelligens szerződéseknek köszönhetően könnyebben ellenőrizhetik a szerződéseket, kezelhetik a fizetési vitákat, megerősíthetik a tulajdonjogot, feldolgozhatják a bérleti díjakat, és hatékonyabban bonyolíthatják le az ingatlantranzakciókat.

Hogyan kereshet fix jövedelmet kereskedelmi ingatlanokból a blokklánc segítségével

Egy ingatlanhoz kapcsolódó biztonsági tokenek vásárlásával blokklánc-technológiával tokenizált ingatlanokba fektethet be. Részlegesen birtokolhat egy épületet vagy más kereskedelmi ingatlant tokenizálással.

Olyan ingatlant vásárol, amely potenciálisan likvidebb eszköz lehet, ha tokenizált ingatlant vásárol.

Emellett nagyszerűen hozzáférhet a likviditáshoz, és a ingatlan részleges tulajdonosa vagy ingatlanokat anélkül, hogy több millió dolláros szinten kellene befektetni.

Bár nincs egyetlen hely, ahol be tudna vagy kellene befektetni blokklánc-ingatlanokba, alaposan mérlegelnie kell a lehetőségeit, és azt kell kiválasztania, amelyik a leginkább illeszkedik a megvásárolni kívánt ingatlan típusához, pénzügyi céljaihoz és egyéb tényezőkhöz. .

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

A három alapvető módja annak, hogy fix jövedelmet keressen kereskedelmi ingatlanokon a blokklánc segítségével

• Közvetlen blokklánc/kriptovaluta vásárlás

A legtöbb országban kriptovalutákat használhat ingatlan vásárlására és közvetlen tulajdonlására. Az ingatlan eladónak kompatibilis digitális pénztárcával kell rendelkeznie, és késznek kell lennie digitális valutára.

A finanszírozáshoz való hozzáférés módosulhat vagy korlátozható, ha kriptovalutát használnak ingatlanvásárlásra az Egyesült Államokban.

Bár kialakulóban vannak a fintech hitelezési platformok, amelyek lehetővé teszik a befektetők számára a hagyományos fedezet biztosítását előleg hitelek kriptovalutával, általában a befektetők vagy a lakásvásárlók nem használhatnak kriptovalutákat az ingatlan előlegére. A leendő lakásvásárlók kriptovalutával fedezett jelzáloghiteleket szerezhetnek olyan platformokon, mint pl Milo.

Különleges előnyökkel jár, ha kriptovalutákkal külföldi ingatlant vásárol.

Az ingatlan birtoklása tartózkodási jogot vagy állampolgársági státuszt biztosíthat egyes nemzetekben, például Montenegróban és St. Kittsben.

Mivel a Bitcoin ATM-ek országszerte találhatók, és nincs tőkenyereség-adó minden befektetésre, beleértve a kriptovalutákat is, St. Kitts különösen kripto-barát.

Mindegy, hol található az ingatlan, azonnal kriptovalutával történő vásárlása adózási következményekkel járhat. A digitális eszközök értékesítése és átruházása jellemzően adóköteles jogalanyok.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

• Ingatlan token

A blokklánc alapú ingatlan tokenek vásárlásával a befektetők hozzáférhetnek ingatlanajánlatokhoz.

Digitális vagy hagyományos pénznemek használatával a befektetők finanszírozhatják bizonyos, bizonyos ingatlanokhoz kapcsolódó token befektetések vásárlásait.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Az ingatlanok közvetlen tulajdonjogát azok a befektetők kapják, akik ingatlantokenekkel rendelkeznek, és ezeknek a tokeneknek a kereskedelmére vagy értékesítésére kevés korlátozás vonatkozik.

A tokenizált ingatlanok jellemzően frakcionálva vannak, és minden token az ingatlan tulajdonjogának egy részét jelöli.

A frakcionált ingatlanok hasonlíthatnak a a hagyományos közösségi finanszírozási platformokon keresztül értékesített ingatlanrészvények és megfizethetőbb lehet a befektetők számára.

A blokklánc technológiával járó hatékonyság, átláthatóság és biztonság a frakcionált ingatlanbefektetésekre is kiterjed az ingatlanok tokenizálásán keresztül.

• Ingatlan blokklánc/kriptovaluták

Az ingatlanfókuszú kriptovaluták vásárlásával a befektetők növelhetik a ingatlanok kitettsége kriptovaluta portfóliójukban.

Ezeket a vásárlásokat már forgalomban lévő érmékkel vagy olyan érmékkel lehet megtenni, amelyek hamarosan megjelennek, gyakran ICO-n (ICO) keresztül.

Számos kriptovaluta különféle sémákat alkalmaz, hogy pénzt keressen az ingatlanszektorból. Íme néhány példa:

BM tokenek: A magas hozamú ingatlanbefektetésekkel a BM Token értéknövelést kíván elérni. A BM Token alapítói választják ki az adott tulajdonságokat, és bármilyen a bevételt újra befektetik érmék visszavásárlásába és további ingatlanbefektetések.

RET: Ez az érme lehetővé teszi peer-to-peer ingatlanügyletek mind kereskedelmi, mind lakóingatlanok vonatkozásában decentralizált bérleti piac támogatásával.

Quateria: A decentralizált ingatlanadatbázist mind a hazai, mind a külföldi listákhoz a Quateria érme támogatja. A Quaterián a listákat a vevők és az eladók egyaránt demokratikusan kezelik.

Lásd még: Minden, amit a Blockchain Wallet díjairól tudni kell

Végső gondolatok

A blokklánc technológia technológiai fejlődése és a vállalkozások által használt kereskedelmi ingatlanok tokenizálásának kerete radikálisan megváltoztathatja az ingatlanszektort és javíthatja az intézményi befektetők ingatlanbefektetéseit.

A blokklánc technológia, különösen jelen pillanatban, előnyös eszközként jelenik meg az eszközkezelők számára, lehetővé téve számukra, hogy portfóliójuk digitalizálása és likviditás gyors megteremtése szükség esetén mindvégig sikeresen bekapcsolódhat a jövedelmező ingatlanpiacon.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply