Hány DEXTools van forgalomban?

0
Hány DEXTools van forgalomban?

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Hány DEXTools van forgalomban?

A DEXTools az egyik legteljesebb kereskedési eszközkészletet kínálja a decentralizált tőzsde (DEX) felhasználók számára.

A platform értéke a funkciók sokféleségében, a minőségi adatok valós idejű összesítésére és méretezésére való képességében, valamint a vezető kriptográfiai projektekkel való integrációjában rejlik, mint például a Uniswap, a Sushi és a PancakeSwap.

Ebben az áttekintésben megvizsgáljuk a jelenleg forgalomban lévő DEXTools számát.

Kulcs elvitelek

📌 Minden kereskedő számára kötelező eszköz tokenek cseréje Uniswap-on vagy Sushiswap-on.

📌 Lehetővé teszi a poolpárok nagy szpredeinek nyomon követését, a piaci mozgások előrejelzését a követéssel bálna pénztárcákvagy akár figyelmeztetéseket a legjövedelmezőbb pénztárcák másolására.

LÁSD MÉG: Mik azok a DexTools?

Hány DEXTools van forgalomban?

A DEXTools 2020 júniusában indította el alkalmazását nyilvános bétaként, 200 millió tokennel. A csapat pénzének 50%-a (50 millió) elégetett, így összesen 150 millió DEXT maradt a DEXT szolgáltatások kifizetésére használt összes előfizetési tokenből.

A DEXT Team havonta 10%-ot éget el, így ez egy deflációs rendszer. Így a A jelenleg forgalomban lévő DEXT érme mennyisége 110 millió.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Milyen eszközöket kínál a DEXTools?

  • Pool Explorer lehetővé teszi a decentralizált tőzsdék likviditási mozgásainak és új poolok kialakulásának nyomon követését.
  • Páros Explorer lehetővé teszi a token diagramjainak és tranzakcióinak ellenőrzését a projekt megbízhatósága és mutatói mellett,
  • Pénztárca információ lehetővé teszi kedvenc kereskedője pénztárcájának nyomon követését és követését.
  • Big Swap Explorer lehetővé teszi a bálnák és a nagy tranzakciók nyomon követését.
  • Multiswap több DEX portált nyit meg a kereskedési válaszidő felgyorsítása érdekében.

Hol vásárolhatok DEXTools (DEXT) eszközöket?

DEXT egyre több tőzsdén kereskedhet, jelenleg kriptovaluta és stabilcoin párok állnak rendelkezésre.

Unswap márciustól kínálja a legnagyobb mennyiséget. Alternatív lehetőségek vannak Bilaxy, Hoo, hotbités Bkex többek között.

A DEXT több kriptotőzsdére is bekerült, más fő kriptovalutákkal ellentétben nem vásárolható meg közvetlenül fiats pénz. Ezt az érmét azonban továbbra is könnyedén megvásárolhatja az első vásárlással USDT bármely fiat-to-crypto tőzsdéről, majd át kell utalni arra a tőzsdére, amelyik kereskedni kínál ezzel az érmével.

Mitől egyedi a DEXTools?

A DEXTools arra összpontosít, hogy a nagy infrastruktúra által szolgáltatott adatok minősége megbízható és valós idejű legyen. A DEXTools emellett nagy hangsúlyt fektet a közösségre, a fejlesztés egy részét közösségi visszajelzésekre alapozza, és támogatja az olyan kezdeményezéseket, mint pl. DEXT Erő és DEXT Force Ventures.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Vásárolhatok DEXT-et készpénzzel?

Nincs közvetlen mód a DEXT készpénzes vásárlására. Használhat azonban olyan piactereket, mint pl Helyi bitcoinok először vásároljon USDT-t, és fejezze be a többi lépést USDT-jének átutalásával a megfelelő AltCoin tőzsdékre.

Helyi bitcoinok egy peer-to-peer Bitcoin tőzsde. Ez egy piactér, ahol a felhasználók Bitcoinokat vásárolhatnak és eladhatnak egymásnak.

Felhasználók, hívták kereskedők, készítsenek hirdetéseket az általuk kínálni kívánt árral és fizetési móddal. Választhat, hogy a platformon egy bizonyos közeli régió eladóitól vásárol. végül is egy jó hely Bitcoin vásárlására, ha máshol nem találja a kívánt fizetési módot.

De az árak általában magasabbak ezen a platformon, és meg kell tennie a kellő gondosságot, hogy elkerülje a csalást.

Hogyan vásárolhatok DEXT-et decentralizált tőzsdén?

A DEXT-et az alábbi lépések követésével vásárolhatja meg;

1. lépés: Keresse meg a DEXT-et az összes decentralizált tőzsdén, és győződjön meg arról, hogy a DexTools ETH-ra cserélhető, amely az Ethereum natív eszköze. A népszerű DEX-ek közé tartozik az Uniswap, a SushiSwap és az 1INCH.

2. lépés: Vásároljon ETH-t, hogy DEXT-re kereskedjen egy hasonló tőzsdei eszközzel Binance. Elegendő ETH-t kell vásárolnia ahhoz, hogy DEXT-re és ETH-ra cserélje az Ethereum-hálózat tranzakciós díjait, más néven gázdíjakat. Használhat olyan szolgáltatást, mint az Etherscan, hogy képet kapjon arról, mennyibe kerül jelenleg a gázdíj.

3. lépés: Vigye át az ETH-t egy web 3.0 pénztárcába, például MetaMask csatlakozni a DEX-hez.

4. lépés: Cserélje le az ETH-t DEXT-re a választott DEX-en, a képernyőn megjelenő utasításokat követve. Ügyeljen arra, hogy hagyjon elegendő ETH-t a pénztárcájában, hogy fizetni tudja a benzint.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

5. lépés: Várja meg, amíg a tranzakció befejeződik, és a DEXT tokenek megérkeznek a pénztárcájába.

A tokeneket most a web 3.0 pénztárcájában tarthatja, vagy átviheti őket egy biztonságosabb helyre, például egy hardveres pénztárcába.

Hogyan kereskedhetem, konvertálhatom vagy adhatom el a DEXT-emet?

Átalakíthatja vagy eladhatja DEXT-jét ugyanazzal a cserével, amelyen keresztül vásárolta:

1. lépés: Jelentkezzen be a csereprogramba, amelyen a DEXT funkciót bekapcsolta.

2. lépés: Ha a DexTools eszközeit digitális pénztárcában tárolja, hasonlítsa össze a kriptográfiai tőzsdéket, hogy konvertálja vagy értékesítse azokat.

3. lépés: Válassza az „Eladás vagy konvertálás” lehetőséget, és adjon fel eladási rendelést.

4. lépés: Válassza ki az átváltani vagy eladni kívánt DEXT összegét.

5. lépés: Erősítse meg az eladási árat és díjakat, és zárja le a DexTools értékesítését.

6. lépés: fejezze be a tranzakciót, és helyezze át DEXT-jét egy tárcába tárolás céljából.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Végső gondolatok

A DEXTools segítségével egyszerűen kezelheti, elemezheti és végrehajthatja a kereskedéseket egyetlen felületről. Olyan kereskedési eszközöket is kínál, mint a fejlett kereskedési elemzések, az árértesítések, a likviditási pool-felfedező és a kereskedési párok felfedezője élő áradatokkal és diagramokkal, amelyek kiemelik a felkapott kriptovalutákat.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply