Cardano vs. Solana – Melyik a legjobb vétel?

0
Cardano vs. Solana – Melyik a legjobb vétel?

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Utoljára 2022. november 14-én frissítette Eddu Oz

Cardano vs. Solana – Melyik a legjobb vétel?

A közelmúltban Cardano került a címlapokra, mert úgy tűnik, hogy a gazdag befektetők elvesztették érdeklődésüket a kriptovaluta iránt, ami miatt az árfolyam 5%-ot esett az elmúlt héten.

Másrészt a Solana bearish trendben van, hiszen értéke több mint 70%-ot esett a hónap eleje óta.

E két forgatókönyv alapján felmerülhet a kérdés, hogy ezek közül a kriptovaluták közül melyik a legjobb vétel a piaci teljesítményük alapján.

Kulcs elvitelek

📌 A Cardano és a Solana is bearish futásnak lehet tanúi a kriptopiacon, áraik várhatóan még lejjebb esnek a következő napokban.

📌 A Cardano és a Solana jó kriptovaluta befektetéshez, mivel mindkettőnek különböző tulajdonságai vannak, amelyek nagyon érdekesek a befektetők számára.

📌 A Cardano és a Solana közötti választás az Ön befektetési céljaitól és preferenciáitól függ.

📌 A kriptopiacon jelenleg „kriptotél” zajlik, ami hatással volt a Cardano és a Solana teljesítményére más kriptovaluták mellett.

Ebben a cikkben részletes választ adunk arra, hogy melyiket a legjobb vásárolni, valamint más fontos információkat, amelyeket kriptobefektetőként tudnod kell róluk.

LÁSD MÉG: A Polkadot jobb, mint a Cardano?

LÁSD MÉG: Hogyan működik a Cardano Mainnet hálózat (egyszerűsített)

LÁSD MÉG: 5 Solana NFT-k tárolására ajánlott pénztárca

Egy pillantás Cardanóra és Solanára

Itt megnézzük mindkét kriptovalutát a közelmúltbeli piaci teljesítményük és az árak változásai alapján:

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Cardano

Forrás: CoinMarketCap

A Cardano, más néven „Ethereum Killer”, csak nemrégiben, 2017-ben mutatkozott be, és azóta meredeken emelkedett, és a 10 legjobban teljesítő kriptovaluta közé került a kriptovaluta piacon.

A Cardano ADA ára a cikk írásakor 0,333 dollár, ez a szám a kriptopiaci bearish körülményei miatt alakult ki.

Minden idők legmagasabb értéke 3,10 dollár volt egy évvel ezelőtt, élő piaci kapitalizációja pedig 11 531 823 281 dollár, a forgalomban lévő készlete pedig 34 396 095 220 dollár.

A Cardano értéke várhatóan 7,93%-kal 0,305791 dollárra esik 2022. november 18-ig. Coincodex.

Technikai mutatóik azt mutatják, hogy Cardano még mackóbb futást tapasztal, míg a Fear & Greed Index 22-t (Extreme Fear) mutat.

A Cardano 15/30 (50%) zöld napot jegyez 6,71%-os áringadozás mellett az elmúlt 30 napban. Ezekkel a statisztikákkal nyugodtan kijelenthetjük, hogy igen csekély az esélye annak, hogy Cardano rövid időn belül bullish futásnak lesz tanúja.

Solana

Forrás: CoinMarketCap

A Solana 2020-ban indult, és a kriptopiacon a legjobb kriptovaluták közé sorolták.

hirdetés

Crypto & FX frissítések

Útvonal a kriptográfia és más pénznemek megértéséhez

Bízzon bennünk, e-mailje biztonságban van

Jelenlegi piaci ára a cikk írásakor 13,71 dollár, ami 8,62%-os zuhanást jelent az elmúlt 24 órában, bár ez részben a kriptopiacon az elmúlt időszakban tapasztalt bearish futásnak köszönhető.

24 órás kereskedési volumene 839 224 166 dollár; élő piaci sapka 4 990 513 518 dollár; és 362 763 451 cirkulációs készlet.

Solana 260 dolláros rekordot ért el egy évvel ezelőtt, de a mai ár messze van ettől.

Alapján CoincodexSolana bearish futásnak lehet tanúja, és a következő napokban várhatóan akár 13%-ot is eshet.

Nem kell zseniálisan feltételezni, hogy Solana és Cardano hasonló piaci teljesítménye a kripto-téli piaci feltételekkel magyarázható, amelyekben sok befektető visszavonul néhány ilyen kriptovalutától.

Ennek ellenére várható, hogy ez a helyzet időről időre megtörténik, és a jövőben olyan fordulatnak lehetünk szemtanúi, amely a kriptopiacon egy bullish futást jelezhet.

Cardano és Solana jellemzői

Az alábbiakban a Cardano és Solana kriptovaluták következő jellemzői találhatók:

Jellemzők Cardano Solana
Elindult 2017 2020
Ketyegő ADA SOL
Élő Market Cap 11,5 milliárd dollár 4,9 milliárd dollár
Általános használat dApps, tokenek dApps, méretezhetőség
Tranzakciós funkció Cardano településréteg Solana futási idő
Bányászati A tét igazolása A történelem bizonyítása
Maximális kínálat 45 milliárd Korlátlan, de időzített
Pénznemhasználat Tokenek, dApps dApps, tranzakciók
Mi befolyásolja az értéket Örökbefogadás Örökbefogadás
Tranzakciós díjak 0,18 USD 0,00025 USD
A tranzakció sebessége 250 tranzakció másodpercenként 65 000 tranzakció másodpercenként

ADA és SOL használati esetek

Az ADA-t számos funkcióra használják, ezért maga a Cardano is rendkívül funkcionális. Például az ADA-t peer-to-peer tranzakciók feldolgozására használják, jutalmazza a téteket, és még sok más..

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Az ADA token mögött álló alkotók és fejlesztők azt is egyértelművé tették, hogy az ADA azért létezik, hogy pozitív változást idézzen elő, és megoldást nyújtson a problémákra több iparágban, például oktatásban, mezőgazdaságban, kormányzatban, pénzügyekben, egészségügyben stb.

Végül az ADA-t az intelligens szerződések kezelésére használják, és lehetővé teszik a fejlesztők számára, hogy ugyanazokat a szerződéseket hajtsák végre a Cardano blokkláncon.

Másrészt a SOL-t két fő okból használják, amelyek a Solana blokkláncon végrehajtott tranzakciók fizetésére és a tét igazolási protokolljának részeként történő tétre..

Ítélet

Solana és Cardano egyaránt gyors bearish futásnak lehet tanúi, ami miatt a befektetők szkeptikusak a kriptopiaccal kapcsolatban. Mindazonáltal mindkettő rendelkezik olyan tulajdonságokkal, amelyek önmagukban is rendkívül értékesek.

Annak eldöntése, hogy melyik kriptográfia a legjobb vétel, inkább attól függ, mit keres kriptobefektetőként, nem pedig maguktól a kriptovalutáktól.

Például, ha Ön egy befektető, aki érdeklődik a funkcionalitás és az előre jelzett piaci teljesítmény iránt, akkor Cardano lehet a megfelelő az Ön számára.

Ha azonban jobban aggódik a tranzakció sebessége és a tranzakciós díjak miatt, a Solana lehet a megfelelő választás az Ön számára.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Bölcs dolog befektetni Cardanóba?

Őszintén szólva ez attól függ, hogy milyen elvárásai vannak a kriptovalutákkal szemben. A Cardano azonban néhány lenyűgöző tulajdonsággal rendelkezik, amelyek igazolják, hogy befektetésként megfontolandó kriptovaluta.

Korlátozott a Solana kínálata?

A Solana nem rendelkezik korlátozott készlettel, bár minden évben új tokenkészletet ad ki a már meglévő készletéhez.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Végső gondolatok

A Solana és a Cardano a kriptográfiai piac első osztályú kriptovalutái, jellemzőikről és piaci teljesítményükről ismertek.

Bármelyikbe történő befektetés jelentős előnyt jelenthet az Ön számára, ha elegendő kutatást végez, és megállapítja, hogy befektetőként melyik a legjobb az Ön preferenciái és igényei alapján.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply