Blockchain közösségi platform Coinscrum ünnepli 10. évfordulóját; Esemény újraindítása bejelentette

0
Blockchain közösségi platform Coinscrum ünnepli 10. évfordulóját;  Esemény újraindítása bejelentette

London – 2022. október 26. – A Coinscrum, az Egyesült Királyság legnagyobb és legelismertebb közösségi platformja a globális Bitcoin és Web3 közösség számára, bejelentette platformjának hivatalos újraindítását és 10 éves évfordulóját.

A Coinscrumot eredetileg a feltörekvő Bitcoin közösség számára hozták létre, hogy helye legyen a megbízható információk megosztására. A Coinscrum az elmúlt évtized során úgy fejlődött, hogy egy értékesebb, áttekinthetőbb és iparágvezető platformot biztosítson, amely szélesebb közönségre lett szabva, beleértve az úttörő szakértőket és a kíváncsi újoncokat. hasonló. A Coinscrum a közelmúltban átesett egy márkaváltási folyamaton, és sikeresen újraindította platformját, nevezetesen a találkozókat és a Meet The Founders podcast sorozatot.

Paul Gordon, a Coinscrum alapítójakommentálta az újraindítást:

„Tíz év sok a kriptográfiai világban. A Coinscrum büszke arra, hogy részese lehet a Bitcoin és Web3 történetének, amely a Bitcoin kezdetei óta erős, és 2012 óta folyamatosan igazságot szolgáltat a globális közösség számára. betekintést nyújt, és vitát serkent a Bitcoin, a Web3 és a tágabb értelemben vett DLT-ipar körül, kérdéseket tesz fel a legsürgetőbb problémákra. Egészen hihetetlen visszatekinteni, és látni, hogy az iparág mennyit fejlődött az elmúlt 10 évben az ilyen kicsi kezdetektől, amikor az emberek még csak most kezdtek kiemelkedni abból a néhány online fórumból, ahol a Bitcoinról szó esett. A 10. évfordulónk közeledtével, és amikor végre újraindítjuk a fizikai találkozóinkat (a Covid után) 2023-ban, szintén izgatottak vagyunk, hogy a Zebu Digital produkciós csapatával együttműködve bemutathatjuk közösségünk tehetségét a Coinscrum.com oldalon.”

Harry Horsfall, a Zebu Digital vezérigazgatójahozzátette:

„Nagyon örülünk, hogy támogathatjuk a Coinscrumot, miközben ünnepli 10 éves évfordulóját és sikeres újraindítását. A 2012-ben alapított Coinscrum egy rejtélyes kifejezés volt, amikor a Bitcoin rejtélyes kifejezés volt, kevesen ismerték, és kevesen értik. Amint azt a Web3 közösségben bárki tudja, a Coinscrum félelmetes hírneve mélyreható szakértelemmel az oktatási filozófiájukon és a hype-ról folytatott vitájukon alapul, ami egybecseng Zebu saját elképzelésével, hogy valódi hatást gyakoroljon a Web3-ban.”

A jelenlévő fő előadók:

  • Brett Scott – A The Heretic’s Guide to Global Finance: Hacking the Future of Money (2013) és a Cloudmoney: Készpénz, kártyák, kriptográfia és a pénztárcánk háborúja (2022) szerzője
  • Charlie Morris – informatikai igazgató a ByteTree Asset Managementnél
  • John Matonis – az első közreműködő, aki a Bitcoinról ír a Forbes.com-on, és a Bitcoin Alapítvány alapító igazgatója (2012)
  • Paul Gordon – a Coinscrum alapítója (2012)
  • Rhian Lewis – a London Women in Bitcoin alapítója (2014), a The Cryptocurrency Revolution (2020) szerzője
  • Richard Brown – az R3 technológiai igazgatója (2015)
  • Robert Sams – a Clearmatics alapítója és vezérigazgatója

A Coinscrumról

A Coinscrum az Egyesült Királyság legnagyobb és legelismertebb blokklánc közösségi platformja, amely bemutatja a Bitcoin és a Web3 vezető úttörőit és gondolati vezetőit. A Coinscrum nemrégiben átesett egy márkaváltási folyamaton, amely egybeesett a 10. évfordulójával és a sikeres újraindítási platformmal. A gyorsan változó világban a Coinscrum az igazságot szolgálja a Bitcoin és Web3 közösség számára, és továbbra is az iparág legjobbjait mutatja be.

A Zebu Digitalról

A Zebu Digital egy teljes körű szolgáltatást nyújtó web3 marketing és design kollektíva, amely több évtizedes halmozott tapasztalatot és szakértelmet egyesít, hogy segítse az alapítókat, vállalkozókat és látnokokat abban, hogy ötleteiket blokklánc-vállalkozásokká alakítsák. A Zebu hasonló gondolkodású, motivált vállalkozásokkal és vállalkozókkal dolgozik, akik hisznek a decentralizált forradalom ígéretében, és partnert keresnek a valódi változáshoz.

Sajtóérdeklődés esetén forduljon: [email protected]

Kövesse Coinscrum a közösségi médiában, hogy naprakész legyen a legfrissebb hírekkel, bejelentésekkel és frissítésekkel

hasonló hozzászólások

Leave a Reply