Bemutatkozik Self, a Web3 csalásmegelőzési platform

0
Bemutatkozik Self, a Web3 csalásmegelőzési platform


London – 2022. november 3. –
Magaa Web3 csalásmegelőzési platform és a decentralizált bizalmi hálózat bejelentette nemrégiben elindított bétaverzióját.

A blokklánc technológia erejét kihasználva a Self platform megoldja a csalást és az azt övező számos problémát. A Self Network számos felhasználói előnyt biztosít, beleértve a digitális identitást, az adatszuverenitást és a végpontok közötti titkosított kommunikációt, és a nyílt platform lehetővé teszi a fejlesztők számára további termékek széles skálájának létrehozását. Az API-k és SDK-k átfogó készlete lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy a Self-t zökkenőmentesen integrálják meglévő platformjaikba és munkafolyamataikba.

Dan Sutherland, a Self alapítójahozzászólt:
„Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy megoszthatjuk Önvalónkat a világgal. Globálisan a csalás 5,2 billió dolláros probléma, amely életünk minden területét érinti. A Self erre nyújt egy nagyon szükséges és régóta esedékes megoldást, a Web3 segítségével, hogy az emberi tényezőt visszahozza a digitális szférába. Alapvetően a Self összehozza az embereket és a technsoha nem látott módszerekkel, hogy teljesen új módon kezelje a csalástés elősegíti egy olyan platform kifejlesztését, amely átformálja a bizalom jövőjét.”

A Self mögöttes technológiája és architektúrája kommunikációs, hitelesítési és ellenőrzési rétegeken keresztül oldja meg a csalásokat, amelyek a felhasználási esetek széles körét támogatják; A Self platformja nem akadályozza meg a fiókok átvételét, megszünteti a fiókmegosztásból eredő veszteségeket, sőt még a gyerekeket is megvédi az interneten.

Az induláskor a Self négy kulcsfontosságú szolgáltatást nyújt a vállalkozásoknak:

  • biometrikus hitelesítés; egy hitelesítési rendszer, amely biztosítja, hogy a vállalatok tudják, hogy valós időben biztosítanak hozzáférést a megfelelő felhasználónak. Ez a szolgáltatás nem csak az alkalmazásokhoz vagy webhelyekhez való hozzáférésre készült, hanem üzenetküldéssel és telefonhívással, valamint dokumentumok aláírásával együtt is használható, miközben elkerüli a szóváltást és annak kockázatát, hogy jelszavakra vagy ellenőrző kódokra van szükség szöveges üzenetben.
  • Tényellenőrzés; lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját eszközeiken biztonságosan tárolják és ellenőrizzék a magukról szóló információkat, az útlevéladatoktól az utazási tervekig. Ez lehetővé teszi a meglévő KYC biometrikus hitelesítéshez kötését, megőrzi annak érvényességét, és a bejelentkezést KYC-ellenőrzéssé alakítja.
  • Szimmetrikus hitelesítés; a vállalkozások úgy vannak beállítva, hogy ellenőrizzék, kinek mondják magukat ügyfeleik, de ennek fordítottja gyakran nem így van. , Az Self mélyebb bizalmat épít azáltal, hogy biztosítja a felhasználók számára, hogy az a személy, akivel kapcsolatba lépnek, jogosult egy vállalkozás nevében eljárni.
  • ID-horgonyzott titkosított kommunikáció; a telefonálás és az üzenetküldés közvetlenül a Self alkalmazásban történhet, kihasználva annak biztonságát a csalások megelőzésére, és lehetővé téve az ügyfélszolgálati csapatoknak, hogy az ügyfelek azonnali segítésére összpontosítsanak ahelyett, hogy a biztonsági ellenőrzésekkel töltenék az időt.

A Web2 több milliárd ember személyes adatait gyűjtötte össze óriási adatbázisokba, amelyek a hackerek és a csalók érett célpontjai. A Self a mindenki zsebében lévő szuperszámítógépeket használja arra, hogy egy-egy milliárd kis adatbázist építsen fel a felhasználója irányítása alatt, és egy Web3 elosztott hálózathoz csatlakozik. Az emberek kezében lévő adatok biztonságosabbak, mint a felhőben összegyűjtött adatok. A beépített titkosított kommunikáció és a bizonyítási kulcsláncok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy biztonságosan megosszák kritikus adataikat, és biztonságosan lépjenek kapcsolatba azokkal az emberekkel és cégekkel, akikre számítanak.

A 2019-ben alapított Self három évet töltött olyan rendszerek kutatásával és fejlesztésével, amelyek radikálisan új megközelítést kínálnak a csalás elleni küzdelemben. A technológiai iparág veteránjai, Dan Sutherland és Sena Gbeckor-Kove által alapított Self Group Londonban található. A Self első béta verziója készen áll a fejlesztők integrálására, és az alkalmazás már elérhető az Apple és a Google alkalmazásboltjában:

https://joinself.com

A Self útitervének következő szakasza a token bevezetése lesz, amelyre 2023 első negyedévében kerül sor az Ethereum hálózaton.

További részletekért és a bejelentésekkel kapcsolatos naprakész információkért: kövesd Selfet a Twitteren.

A média kérdéseivel forduljon bizalommal [email protected]

Önmagáról

A Self a Web3 technológiát használja egy platform meghajtására a csalás problémájának megoldására. A Self alkalmazáson keresztül a felhasználók megvédhetik magukat és adataikat kommunikációjuk, hitelesítésük és információik megosztása során.

A fejlesztők integrálhatják a saját szolgáltatásokat, beleértve a biometrikus hitelesítést, a biztonságos kommunikációt és az adatellenőrzést, hogy új generációs termékeket építhessenek, amelyek megvédhetik felhasználóikat és vállalkozásaikat a csalással szemben.

A Selfnél úgy gondoljuk, hogy az adatok felhasználói ellenőrzése mindenki számára a legjobb, de csak akkor, ha az adatok valódisága külsőleg ellenőrizhető. Az Self lehetőséget ad az embereknek arra, hogy önmaguk legyenek online és a metaverzumban, és felhatalmazza az üzleti rendszerek új generációját, amely képes megismételni a valós kapcsolatokat.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply