A Vechain hivatalos Discord közösségéhez való csatlakozás előnyei

0
A Vechain hivatalos Discord közösségéhez való csatlakozás előnyei

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Utoljára 2022. október 7-én frissítette Sene Bestman

Amióta 2017-ben belépett a nyilvános blokklánc térbe, a VeChain az évek során hatalmas követői közösséggé nőtte ki magát a különböző közösségi média platformokon.

A több mint 400 000 Twitter-feliratkozóval, 200 000+ Reddit-előfizetővel és távirati csatornáinkon már mintegy 45 000 feliratkozóval büszkélkedő VeChain hivatalos Discord-közössége elindult a további növekedés elősegítése és a közösségi ökoszisztéma tagjainak fokozottabb elköteleződése érdekében.

Más VeChain közösségi média csatornákkal ellentétben a Discord megkönnyíti a megbeszélések szervezését és csoportosítását különböző chatszobákba és témákba. Ez a funkció megkönnyíti a közösségek számára a láthatóságot és a részvételt. Az alábbiakban felsoroltuk a Vechain Official csatlakozás előnyeit. Közösség a Discordon.

Kulcs elvitelek

📌 A VeChain a nyilvános blokklánc technológiát használó valós alkalmazások úttörője.

📌 Több mint 400 000 Twitter-előfizetővel, 200 000+ Reddit-előfizetővel, 45 000+ előfizetővel büszkélkedhet a Telegram csatornákon, és egy növekvő Discord közösséggel.

.

LÁSD MÉG: Legjobb Vechain Discord szerverek

LÁSD MÉG: 9 fontos VeChain partnerség

LÁSD MÉG: Hogyan tétbe helyezzük a VeChaint a Ledger Nano Wallet-on

Mi az a VeChain?

A VeChain egy vállalati blokklánc-platform, amely blokkláncának, a VeChainThornak az elosztott főkönyvi technológiáját (DLT) használja, hogy teljes képet adjon a szervezetről azáltal, hogy szétválasztja az adatokat az adatsilókból. A VeChain megbízható és elosztott üzleti ökoszisztéma platformot működtet, amely lehetővé teszi az átlátható információáramlást, a hatékony együttműködést és a nagy sebességű értékátvitelt.

A kriptoplatform javítja a valós ellátási lánc kezelését és az üzleti folyamatokat a blokklánc és logisztikai igények kielégítésével.

VeChain Discord közösség

A VeChain az évek során számos stratégiai partnerséget kötött több vállalattal, hogy elősegítse céljai elérését. A Vechain Hivatalos Közösség a Discordon egyike annak a sok lehetőségnek, amellyel a platform kommunikálhat, tájékoztathat és hallhat számos követőjéről, minden lépésnél.

Bár számos csatorna létezik, amelyen keresztül a közösség kapcsolatba lép, mindegyiknek megvannak a maga hullámvölgyei. Lássuk tehát, milyen előnyökkel jár a Vechain Hivatalos Közösséghez való csatlakozás a Discordon.

A Vechain hivatalos Discord közösségéhez való csatlakozás előnyei

1. Szervezett és könnyen hozzáférhető információk

A Discord megkönnyíti a beszélgetések szervezését és csoportosítását különböző chatszobákba és témákba. Ennek a funkciónak köszönhetően számos projekt alkalmazta a közösségük elkötelezettségének megőrzése érdekében. Más VeChain közösségi média csatornákkal ellentétben a VeChain Discord szerver a megfelelő témacsatornákra szervezi a beszélgetéseket.

Vannak speciális csatornák, amelyek a VeChain ütemterveiről szóló megbeszéléseknek adnak helyet, egy másik pedig az airdrops, jutalomprogramok, bejelentések stb. számára, attól függően, hogy miről van szó. A Discord hivatalos VeChain közösségéhez való csatlakozás megkönnyíti, hogy kérdéseit a megfelelő embercsoporthoz irányítsa, és egyszerűen és gyorsan kapjon válaszokat és információkat.

2. VeChain Thorsday

Ez az egyik legfontosabb előnye annak, ha csatlakozunk a Discord hivatalos Vechain közösségéhez. Minden csütörtökön a VeChainThor blokkláncon tárolt projektek a Discord csatornán jelennek meg.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Ha ráhangolódsz a VeChain Thorsday eseményre a hivatalos VeChain Discord közösségben, a következő előnyökben részesülsz

  • Lehetőség a heti nyeremények bármelyikének megnyerésére.
  • Találkozás a VeChain közösséggel és a házigazda projekt közösségével.
  • És hozzáférhet a legfrissebb hírekhez a történésekről.

3. VeChain Audio AMA élmény

A VeChain AMA (Ask Me Anything) vagy Townhall találkozókat a Discord on Stage csatornákon tartják. A színpadi csatornák egy közösségi szerveren létrehozott hangcsatorna speciális típusa. Csak hangalapú beszélgetésekhez valók, ahol egyesek beszélhetnek, mások pedig hallgatóságként hallgathatnak. A színpadi csatornák egyedi funkciókat kínálnak, amelyek rendkívül egyszerűvé teszik a közönség kérdéseinek megválaszolását. A közönség kiválasztott tagjai rövid időre hangjogosultságot kaphatnak, hogy hozzájáruljanak vagy kérdéseket tegyenek fel. Így közvetlenül felteheti kérdéseit az előadóknak, és választ is kaphat.

4. Indítsa el az eseményeket

A VeChain közösség elindítását követően a Discordon hetente induló rendezvénysorozatot tartottak az indulás jegyében. A szerencsés résztvevő közösség tagjait ingyenes tokenekkel és NFT-díjakkal jutalmazták a VeChain ökoszisztéma minden részéről, amelyet az adott ökoszisztéma és közösség szponzorált. Indítási események az indulás után 4 hétig.

Ha a közeljövőben lesz egy indító esemény, a közösség tagja lesz az egyik előnye annak, ha csatlakozol a Vechain Hivatalos Közösséghez a Discordon. Alkalmas lesz részt venni az eseményen, feljutni a ranglistára, és jutalmakat is nyerni.

5. Összetartó felhasználói élmény

A különböző emberek különböző beszélgetési témáival teleszórt chatszobák helyett a Discord technológiák és annak tágabb ökoszisztémája lehetővé teszi, hogy többen találkozzanak egy könnyen elérhető helyen, összefüggőbb felhasználói élményt teremtve. Tehát bármilyen VeChainnel kapcsolatos vitát szeretne is folytatni, mindig vannak hasonló elmék, akik készek elmondani véleményüket. Alkalmi és nem téma csatornák is elérhetők a VeChain Discord szerveren, így a VeFam társaloghat és kapcsolódhat a nem VeChainnel kapcsolatos témákon.

6. Jutalmak meghívása

A Hivatalos Discord Server időről időre meghívó jutalomrendszert futtat, hogy növelje a közösséget. Így segíthet a közösségnek, és kereshet néhány VET dollárt a hívogató erőfeszítéseiért.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply