A papírkereskedés alapjai a TradingView-n

0
A papírkereskedés alapjai a TradingView-n

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Utoljára 2022. október 28-án frissítette Eddu Oz

A papírkereskedés alapjai a TradingView-n

TradingView a világ egyik vezető térképező platformja, amely lehetővé teszi Önnek és más befektetőknek a pénzügyi grafikonok elemzését és a piaci mozgások előrejelzését.

A platform lehetővé teszi a tapasztalatlan befektetők számára, hogy a „papírkereskedés” néven ismert szimulátor segítségével kereskedjenek, hogy némi tapasztalatot szerezzenek.

Ez a papírkereskedés egy demo számlához hasonlít, ahol a pénzügyi piacon a kereskedés művészetét gyakorolja az ezzel járó kockázatok nélkül.

Kulcs elvitelek

📌 A papírkereskedés ugyanazokkal a hasonlóságokkal rendelkezik, mint a demószámla, és csak egy valódi kereskedési számla tevékenységeinek tükrözésére szolgál kockázatok nélkül.

📌 Dönthet úgy, hogy módosítja az alap méretét, és olyasmivel kereskedik, amellyel csak a valódi számláján belül kereskedhet, bár a papíralapú kereskedési számláján minimum 100 000 dollár jár.

📌 Ne feledje, hogy bár a papírkereskedés kiváló módja a kereskedési stratégiák tesztelésének, mégsem veszi figyelembe a valódi kereskedésben jelenlévő bizonyos tényezőket, ezért ne csalódjon, ha nem termel annyi nyereséget a valódi számláján. .

📌 Módosíthatja papírkereskedési fiókjának beállításait kereskedési stílusának megfelelően, és lehetővé teszi az egyszerű kereskedést.

LÁSD MÉG: A papírtárca előnyei és hátrányai

LÁSD MÉG: Hogyan működik a Bar Replay a TradingView-n

LÁSD MÉG: A TradingView közösségi hálózati eszköz használata

Ennek ellenére, mielőtt belevágna, vegye figyelembe a TradingView papírkereskedés alapvető alapjait és az ebben a cikkben foglaltakat.

Mi is pontosan a papírkereskedés?

A papírkereskedés egy olyan kifejezés, amelyet a befektetők alkottak meg a tőzsdén, egyszerűen azért, mert általában papírra írták kereskedési stratégiájukat, a piac aktuális állapota alapján végrehajtották azt, és megnézték, sikeres volt-e vagy sem.

Ez a kereskedési forma a demó kereskedéshez hasonlítható, mivel kis kockázattal jár, vagy egyáltalán nem jár, és általában a piac megértése és a kereskedés során használható legjobb stratégiák tesztelése érdekében történik.

Hogyan működik a papírkereskedés a TradingView-n

TradingView egy analitikus kereskedési és diagramkészítő eszköz, amely papíralapú kereskedési funkciót biztosít, amely könnyen elérhető, miután létrehoz egy fiókot a platformon.

Miután ezt megtette, átirányítjuk a fiókjába, ahol lehetőség lesz papíralapú kereskedésre.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Ott legalább 100 000 dollárt kap (ez visszaállítható), amellyel tesztelheti kereskedési stratégiáit. A kereskedés megkezdése után az eszközök széles skálájával ismerkedhet meg, amelyek közül választhat vásárolni és eladni.

A kereskedési panelen megjelenik a pozíciók és megbízások listája, amelyekkel elfoglalhatja magát, és bármikor bezárhatja és törölheti azokat, és akár vissza is állíthatja a fiókját, ha ezt szeretné, bár ez törli a rend- és egyensúlytörténet is.

Hogyan állítsuk be a papírkereskedést a TradingView-n

A papírkereskedés beállítása a TradingView-n meglehetősen egyszerű, ha már ismeri a TradingView felhasználói felületet. Ennek ellenére az alábbiakban bemutatjuk azokat a lépéseket, amelyeket meg kell tenni a papírkereskedés beállításához a TradingView-n

1. lépés: Kapcsolja össze a papírkereskedést

A papírkereskedés alapjai a TradingView-n

Ahhoz, hogy a papírkereskedést a TradingView-hoz kapcsolja, a TradingView-fiókja alján lévő kereskedési panelre kell lépnie.

Miután ezt megtette, folytassa a bróker- és brókerfiók kiválasztásával, majd a kezdéshez kattintson a TradingView papírkereskedésre a bal alsó sarokban.

2. lépés: Állítsa vissza fiókját

A papírkereskedés alapjai a TradingView-n

Korábban említettem, hogy az Ön számára kiosztott minimális tételméret 100 000 USD. Nos, ezt úgy állíthatja be, hogy megfeleljen egy olyan mennyiségnek, amellyel kényelmesen dolgozik.

Lehetőleg olyan összeg, amellyel kényelmesen kereskedhet valódi kereskedési számláján.

Ehhez egyszerűen kattintson a jobb oldalon található fogaskerék ikonra, majd a legördülő menüben megjelenik a „Papírkereskedelmi számla visszaállítása”.

Ha rákattint, a rendszer felszólítja Önt a kívánt kezdő összeg megadására, és már jó úton halad a papírkereskedés felé.

hirdetés

Crypto & FX frissítések

Útvonal a kriptográfia és más pénznemek megértéséhez

Bízzon bennünk, e-mailje biztonságban van

3. lépés: Adott beállítások módosítása

A papírkereskedés alapjai a TradingView-n

Itt be kell állítania kereskedési megbízását, és be kell jelölnie vagy törölnie kell néhány beállítást, mint pl „A mennyiség megjelenítése dollárkockázatban”, „Mennyiség megjelenítése százalékos kockázatban”, „TP/SL bemenetek megjelenítése USD-ben”, „TP/SL bemenetek megjelenítése %-ban” stb..

Vegye figyelembe, hogy ezek a módosítások személyesen a kereskedőtől függenek, és attól, hogy mi a legmegfelelőbb neki a kereskedés során.

Ezért a módosításokat ennek megfelelően végezheti el, hogy megfeleljen a TradingView papírkereskedési stílusának.

A PowerX optimalizáló szerepe a papírkereskedéssel a TradingView-n

PowerX optimalizáló egy kereskedési eszköz, amelyet részvények, opciók és egyéb eszközök kereskedelmére használnak, így nem meglepő, hogy kiválóan használható a TradingView papírkereskedésben.

A PowerX Optimizer szerepe a TradingView-ban, hogy megmutassa, hány részvényrel kereskedhet a papíralapú kereskedési számláján lévő alapok szintje alapján.

Ezenkívül a PowerX Optimizerrel meghatározhatja, hogy mikor vásároljon eszközöket a nyitásig vásárolható áron, valamint megadhatja a nyereségcélt és a veszteség leállítását.

Mindezek fő célja egyszerűen annak biztosítása, hogy a legjobb lehetőségeket kapja a sikeres kereskedéshez az alap mérete és kereskedési stratégiája alapján.

A papírkereskedés előnyei a TradingView-n

A papírkereskedelem számos előnnyel jár, amelyeket az alábbiakban sorolunk fel:

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Kockázatok hiánya a kereskedésben

A papírkereskedelem rendkívül előnyös a befektetők számára, különösen az újonnan befektetők számára, pusztán azért, mert nem jár semmilyen kockázattal. Könnyedén megkötheti kereskedéseit és végrehajthatja kereskedési stratégiáit, miközben tanulmányozza az eredményeket anélkül, hogy aggódnia kellene a pénzeszközök elvesztése miatt.

A TradingView papírkereskedés hatalmas előnyei ellenére azonban az emberi érzelmek itt nem játszanak szerepet, csakúgy, mint a valódi kereskedési forgatókönyvben. Ennek ellenére ez egy lehetőség, amely megéri az idejét.

Zökkenőmentes folyamat

A TradingView papíralapú kereskedési számlájának folyamata nagyon zökkenőmentes, mivel az ember gond nélkül hozzászokhat. Egyszerűen ugyanaz a folyamat, mint egy valódi számla nyitása, és nagyon könnyen megérthető.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Módosíthatom a számla pénznemét a papírkereskedésben?

Nem, a papírkereskedésben az egyetlen elfogadható számlavaluta az USD, mivel az ilyen nyereség és jutalékértékek mindig az aktuális árfolyamon kerülnek átváltásra USD-re, függetlenül attól, hogy milyen pénznemben kereskednek.

Hogyan tudom leválasztani a Paper Trading számlámat a TradingView-n?

A papíralapú kereskedési számla leválasztásához egyszerűen lépjen a számlaoldalra, nyissa meg az alsó kereskedési panelt, nyissa meg a kereskedési menüt a megnyílt panel jobb felső sarkában, majd válassza a leválasztás vagy egy másik bróker lehetőséget.

Végső gondolatok

A TradingView papíralapú kereskedés kiváló módja annak, hogy tájékozódjon a kereskedés működéséről, ugyanakkor tesztelje kereskedési stratégiáit, hogy megtudja, mennyire hatékonyak.

A papír alapú kereskedéssel fejlesztheti tudását a kereskedésben, miközben továbbra is módosíthatja a szükséges beállításokat, például az alap méretét, hogy kényelmesebbé tegye a kereskedést.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Ha Ön új kereskedő, csak kezdve a TradingView-valA papírkereskedés egy olyan eszköz, amit érdemes kipróbálnod, hiszen elég sokat nyerhetsz vele.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply