A legjobb több valutás pénztárcák Bitcoin és Altcoin tárolására

0
A legjobb több valutás pénztárcák Bitcoin és Altcoin tárolására

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Utoljára 2022. szeptember 26-án frissítette Eddu Oz

A kriptovaluta pénztárca kiválasztása nagyon fontos, mivel itt fogja megóvni kriptoeszközeit.

A kriptovaluta pénztárcák lehetnek dedikált pénztárcák egyetlen kriptovaluta tárolására, vagy lehetnek több valutát tartalmazó pénztárcák, amelyek különböző kriptovaluta tokeneket tárolhatnak.

Az egypénzes pénztárcákkal ellentétben a többpénzes pénztárcák megkönnyítik a dolgokat, mivel nincs szükség több pénztárcára az egyes kriptoeszközök tárolására.

Ebben a cikkben összegyűjtöttük a Bitcoin és az Altcoin tárolására szolgáló legjobb több valutát használó pénztárcák listáját.

Kulcs elvitelek

📌 A többpénzes pénztárcák lehetnek hardvertárcák, szoftveres pénztárcák vagy papírpénztárcák

📌 Egynél több kriptovalutát tárolhatnak.

📌 A többpénzes pénztárcák a különböző kriptovaluta számlák privát és nyilvános kulcsait tárolják.

LÁSD MÉG: 7 legjobb Crypto Seed biztonsági mentési eszköz a BTC-hez és az Altcoinokhoz

LÁSD MÉG: 9 legjobb multicoin pénztárca a kriptográfiai tároláshoz

LÁSD MÉG: Az 5 legjobb hardvertárca rugalmas biztonságos chipekkel

A többpénzes pénztárcákról

A többpénzes pénztárca lehetővé teszi, hogy különböző kripto tokeneket tartson ugyanazon a helyen. Tárolják nyilvános és privát kulcsait, így elküldheti, fogadhatja és ellenőrizheti a pénztárcában tárolt különféle kriptoeszközök rendelkezésre álló egyenlegét.

A többpénzes pénztárcák különböző formákban létezhetnek, és lehetnek forró vagy hideg pénztárcák.

· Forró pénztárca: A forró pénztárca csak akkor használható, ha csatlakozik az internethez. Mivel a forró pénztárcák csak akkor használhatók, ha csatlakoznak az internethez, kevésbé biztonságosak a többi pénztárcához képest.

Sok forró pénztárcának a pénztárcákon kívül más felhasználási területei is vannak, némelyikhez DApp is tartozik, tét- és csereügyletekhez. A forró pénztárcák nagyon könnyen használhatók, de nagyon hajlamosak a kizsákmányolásra és a hackelésre, amint azt korábban említettük

· Hideg pénztárca: Hideg pénztárca az, amelynek készüléke nem feltétlenül csatlakozik az internethez a kriptovaluta tárolására.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Megvan az az előnyük, hogy nem nagyon hajlamosak a kihasználásokra és támadásokra, mivel önálló megoldások. A hideg pénztárcák általában megfelelő titkosítással rendelkeznek a biztonság megőrzése érdekében.

Tekintse meg a legjobb hideg és meleg Bitcoin pénztárcák listáját.

5 legjobb többpénzes pénztárca

1. Trust Wallet

A Trust Wallet a Binance blokklánc hivatalos pénztárcája, bár gyakorlatilag az összes többi blokkláncot is támogatja.

A Trust Wallet egy nem őrizetbe vett kriptográfiai pénztárca. A Trust Wallet egy forró pénztárca és egy nyílt forráskódú pénztárca, ami azt jelenti, hogy a pénztárca forráskódjai nyíltan elérhetőek és bárki számára hozzáférhetők auditálás céljából.

Jelenleg a Trustwallet több mint 1 millió kriptovalutát tud menteni, küldeni és fogadni.

A Trust Wallet web3-hoz adaptálható böngészővel rendelkezik, amely lehetővé teszi más decentralizált alkalmazások használatát a pénztárcája mellett.

Alapvető funkciók

Könnyen regisztrálható, letölthető, telepíthető, menthető kifejezések és használható.

· Többplatformos használat mobiltelefonokon és számítógépeken.

hirdetés

Crypto & FX frissítések

Útvonal a kriptográfia és más pénznemek megértéséhez

Bízzon bennünk, e-mailje biztonságban van

· Tétet köthet Trustwalletével.

· A Trust Wallet egyedülálló interfésszel rendelkezik, amely lehetővé teszi a DApps-okkal való együttműködést és zökkenőmentességet.

2. Coinbase pénztárca

A Coinbase pénztárca egy pénztárca, amelyet az USA-Coinbase egyik legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje készít.

A Coinbase pénztárcát nem szabad összetéveszteni a cserével, ezért nem kell Coinbase csereszámlával rendelkezned a pénztárca használatához. Ez egy forró pénztárca, amely több mint 100 valutát támogat.

A Coinbase pénztárca mobil alapú, és letölthető Android és iOS rendszeren.

Alapvető funkciók

. Könnyen használható felület.

· 2-FA biztonsággal rendelkezik, amely extra védelmet biztosít a pénzeszközök számára.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

· DApps-hozzáféréssel rendelkezik, így hozzáférést biztosít a pénztárcáján lévő egyéb szolgáltatásokhoz.

2. Főkönyvi Nano

A Ledger Nano egy kripto-hűtőtárca. A Ledger Nano jelenleg három változattal rendelkezik; a Ledger Nano S, A Ledger Nano X és a új Ledger Nano S PLUS.

A Ledger Nano S mindössze 160 kb tárhellyel és mindössze három alkalmazás telepítésére képes, míg a Nano X több mint 100 blokklánc-alkalmazás telepítéséhez szükséges továbbfejlesztett funkciókkal rendelkezik.

A Ledger Nano az egyik legnépszerűbb hideg pénztárca a kriptográfiai világban. A Ledger Nano támogatja a bitcoint és az 5500 altcoint.

Ledger-Nano-S
Ledger-Nano-S

Jellemzők

· Az egyik fő dolog, ami vonzza a felhasználókat, az a megfizethetőség, a Ledger Nano körülbelül 59 dollárért kapható. Ez nem csak megfizethető, de nagyon biztonságos is, nem fordult elő, hogy a Ledger Nano S-t távolról feltörték volna.

· A Ledger egyik fő előnye a hozzáadott titkosítás és a 2-faktoros hitelesítés, amely biztosítja a titkosítás biztonságát.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

· A Ledger pénztárca nagyon praktikus, és csak akkora, mint egy USB-meghajtó, így a felhasználóknak nem kell aggódniuk a terjedelmesség miatt.

· A kriptográfia zökkenőmentes kezelése a Ledger élő alkalmazáson keresztül.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

3. Trezor

A Trezor pénztárcák csak hardveres formában kaphatók. Ez azt jelenti, hogy a privát kulcsok és a titkos helyreállítási kifejezések offline állapotban vannak. A Trezoron a tranzakciókat offline írják alá, és maga a Trezor kezeli, az információkat nem osztják meg más digitális eszközzel; ez védi a privát kulcsok helyreállítási kifejezését. A Trezor pénztárcák két változatban kaphatók, az első és a T.

A Trezor Wallet főbb jellemzői

· Nyílt forráskódú és átlátható: A Trezor pénztárca nyílt forráskódú, ami azt jelenti, hogy a teljes kódot ellenőrizni lehet, hogy ellenőrizni lehessen a rosszindulatú kódokat és bárki általi támadást.

· A Trezor több mint 1000 kriptovalutát támogat.

· 2-faktoros hitelesítés: A Trezor kétfaktoros hitelesítést használ, az úgynevezett Universal Second factor.

Nyilvános kulcsú titkosítást használ az Ön személyazonosságának igazolására, szemben az időalapú egyszeri jelszavakkal, amelyekhez harmadik fél eszköze szükséges az egyszer használatos jelszó elküldéséhez, az U2F a jelszót az Ön nyilvános kulcsából állítja elő.

Megakadályozza pénztárcáját az engedély nélküli hozzáféréstől. A tranzakciót meg kell erősítenie egy kattintással az eszközén. Adathalászat elleni védelem

· Hozzáadott titkosítás: Minden dokumentumot a Trezor GPG-vel titkosít. A GPG előállítja a kulcsot, és eltárolja Trezor pénztárcájában anélkül, hogy elérné a számítógépét.

· A Trezor pénztárca több mint 500 kriptovalutát támogat.

4. BitBox02 Wallet

A BitBox02-t a Shift fejlesztette ki. Ez egy hardveres pénztárca, amely USB A és C típusú USB-vel és offline biztonsági mentésekkel érkezik SD-kártyára. Érintésérzékelőkkel van felszerelve, így reagál a gesztusokra.

Jellemzők

· Nyílt forráskód: A kódok nyílt forráskódúak, ezért bárki, aki ért a kódokhoz, megkeresheti a kódokat a hibákra és a rosszindulatú kódokra.

· Biztonságos védelem:A pénztárca kiegészítő védelmi támogatást nyújt a rosszindulatú programok ellen, mivel nem teszi lehetővé más szoftverek telepítését.

· Egyéni díjak engedélyezése: Ez a funkció lehetővé teszi a tranzakciós díjak testreszabását a tranzakciós díjak megtakarítása érdekében.

· Továbbfejlesztett adatvédelmi beállítás:Ezt érmevezérlésnek is nevezik, ez a funkció lehetővé teszi az UTXO kezelését úgy, hogy a vevő csak az Ön által elküldött érméket ismerje.

5. Keepkey Wallet

Keepkey egy hardveres pénztárca, amely jelenleg több mint 40 különböző kriptovalutát támogat. Nagy képernyővel rendelkezik, amely megkönnyíti a navigációt. A Keepkey Windows, Mac, Linux és Android operációs rendszeren fut.

Legjobb Jellemzők

Továbbfejlesztett kijelző: A Keepkey pénztárca nagy kijelzővel rendelkezik, így minden végrehajtani kívánt tranzakciót láthat.

Fokozott biztonság: A pénztárcája beállításánál beállított gombostűvel érkezik, így ha eltéveszti kulcstárcáját vagy ellopják, senki sem férhet hozzá a pénztárcájához az Ön beleegyezése nélkül.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply