A legjobb kriptovaluta befektetéshez

2
A legjobb kriptovaluta befektetéshez

A kriptopiaci befektetés a világ egyik legnépszerűbb és legjövedelmezőbb befektetése, de a legjobb kriptovaluta megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Számos kriptovaluta létezik, köztük a Litecoin, a Dogecoin és az Ethereum. Ebben a cikkben áttekintjük mindegyik alapjait, és segítünk megtalálni a megfelelő kriptovalutát befektetési céljai érdekében. Az alábbiakban felsorolunk néhányat a legígéretesebb kriptovaluták közül, amelyeket érdemes megfontolni.

Orakler

Ha most a legjobb kriptovalutát keresi befektetéshez, az Orakler lehet a válasz. Ez a Binance Smart Chain NFT technológián alapuló decentralizált platform jelenleg hatalmas áremelkedést tapasztal. Ezt a decentralizált kriptovalutát az NFT-játékok világa ihlette. Más szóval, az Orakler ára a kriptovaluta piac többi részével összhangban emelkedni fog.

Az Orakler ára jelenleg 0,0168 dollár, 30 napos RSI-vel, és meghaladja az elmúlt 81 nap 50 napos egyszerű mozgóátlagát (SMA). Ez azt sugallja, hogy az Orakler hatalmas potenciállal rendelkezik az ár növekedésére és új csúcsok elérésére. Ezeket a tényezőket szem előtt tartva ideje befektetni ebbe a kriptovalutába! Mire vársz még? Tekintse meg az alábbi Orakler ár-előrejelzéseket!

Litecoin

Ha újonc vagy a kriptovaluták területén, és a legjobb kriptovaluta-eszközbe szeretne fektetni, akkor felmerülhet a kérdés, melyik kriptovaluta a legjobb. A Litecoinnak alacsonyabb a kockázat/nyereség aránya, mint más kriptovalutáknak. Annak ellenére, hogy a Litecoin még viszonylag új projekt, 2011 óta van jelen a piacon, és folyamatosan megőrizte magas pozícióját a felső kriptovaluták között a piaci kapitalizáció alapján. Ráadásul a kriptovaluta ipar továbbra is nagyon versenyképes, így a különféle hálózatok fejlesztői azon fáradoznak, hogy hozzáadott értéket adjanak projektjeikhez. Sokan a díjak csökkentésére és a tranzakciós sebesség javítására összpontosítanak, így hasznosabbá téve a kriptovalutát.

A Litecoin tranzakciós ideje négyszer gyorsabb, mint a Bitcoiné, költsége 2,6 cent a 4,38 dollárral szemben. Ezen túlmenően a kriptovaluta volt az első, amely végrehajtott egy Lightning Network tranzakciót, amely tranzakció egy másodpercnél is rövidebb ideig tartott. Miközben egyre több feltörekvő bukkan fel a kriptovaluta piacon, a Litecoin stabilitása és hosszú élettartama miatt ez a legjobb kriptovaluta befektetéshez.

Ethereum

Számos oka van az Ethereumba való befektetésnek. Ez a kriptovaluta nagyon magas alapértékkel és kiterjedt ütemtervvel rendelkezik. A becslések szerint 2022-re az Ethereum érménként 8-10 000 dollárt ér majd. Mém-szerű státusza van, és ennek eredményeként egy nagy rést magának. Az Ethereum ára csökkent az elmúlt hónapokban, de még mindig magasabb, mint valaha.

Miközben azonban az ökoszisztéma fejlődik, az Ethereum jelenlegi kialakításában számos hiba van. Bár gyors és olcsó blokklánccal büszkélkedhet, torlódások és díjak sújtják. Az Ethereum megoldása erre a problémára csak 2023-ban lesz elérhető, így riválisainak bőven lesz ideje, hogy elterjedjenek. Emiatt a legjobb olyan kriptovalutába fektetni, amely már bevált a való világban.

Dogecoin

Ha a legjobb kriptovalutát keresi befektetéshez, akkor valószínűleg a Dogecoin a megfelelő választás. Kialakítása szórakoztató és kockázatos, és még mindig ésszerű megtérülést kínál, de nem a kockázatkerülőknek való. Billy Markus és Jackson Palmer, két szoftvermérnök, akik korábban az Adobe-nál és az IBM-nél dolgoztak, azzal a céllal hozták létre a Dogecoint, hogy egy olyan peer-to-peer fizetési rendszert hozzanak létre, amely kevésbé volt vitatott, mint a Bitcoin.

Számos tényezőt figyelembe kell venni annak eldöntésekor, hogy melyik kriptovalutába fektessen be. Először is, győződjön meg arról, hogy megértette a kriptovaluta piaci kapitalizációját. A Dogecoin egy nagy piaci kapitalizációjú érme, és a piaci kapitalizációja meghaladja a 132 milliárdot. Más kriptovalutákkal ellentétben a Dogecoin korlátlan készlettel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nem korlátozott mennyiségre. Másodszor, inflációs valutának minősül, évente legfeljebb 5 milliárd érmével.

lavina

Számos oka van annak, hogy az Avalanche kriptovaluta a legjobb kriptovaluta jelenleg a befektetéshez. A Trader Joe robbanásszerű növekedést ért el 2021-ben, és a legnagyobb bevételt termelő DeFi protokollok közé tartozott. Ezenkívül a Trader Joe saját kriptovaluta kereskedési platform felépítését tervezi az új Joepegs NFT piacterével. Ez a projekt az Avalanche blokkláncot és az Avalanche alhálózati technológiát fogja használni, hogy segítse a decentralizált platformot a DeFi legjobb kölcsönzési protokolljává válni.

Az Avalanche elérhető a legtöbb nagyobb amerikai kriptovaluta tőzsdén, és körülbelül 50%-kal csökkent az ára. Bár a kriptovaluta-ipar összeomlása szürreálisnak tűnhet, nem szünteti meg a hálózati struktúra szépségét. A pénzügyi szakértők azt javasolják, hogy kezdjen kicsiben a kriptovaluta befektetéseivel. Ennek az az oka, hogy még ha az egyik érme ára jelentősen csökken is, akkor is profitálhat a másik érme csökkenéséből. Például az Avalanche használható tranzakciós díjak fizetésére, vagy használható valutaként az Avalanche hálózaton belül.

Most, miután elolvasta a cikket. Kezdheti a kereskedést! Kattints ide további információért

hasonló hozzászólások

Leave a Reply