A legjobb helyek az ASIC bányászok javítására az Egyesült Államokban

0
A legjobb helyek az ASIC bányászok javítására az Egyesült Államokban

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

A legjobb helyek az ASIC bányászok javítására az Egyesült Államokban

Minden ASIC egy meghatározott algoritmus bányászására készül. Ez azt jelenti, hogy az összes Bitcoinhoz szánt ASIC csak Bitcoint képes bányászni, más digitális valutát nem.

Ebben a cikkben betekintést fogok osztani arról, hogy miért romolhatnak el az ASIC bányászok, hogyan lehet karbantartani őket, valamint néhány olyan helyről, ahol megjavíthatja ASIC bányászait az Egyesült Államokban.

Kulcs elvitelek

📌 Az ASIC miner egy számítógépes hardver, amely a az alkalmazás-specifikus integrált áramköri eszközök (ASIC) kizárólag Bitcoin vagy más kriptovaluta bányászatára.

📌 Az ASIC-ek egyetlen függvény vagy kapcsolódó függvénykészlet optimalizálására és kiszámítására készültek.

📌 A Bitcoin-bányászok áttekintik és ellenőrzik a korábbi Bitcoin-tranzakciókat, és új blokkokat hoznak létre, hogy az adatokat hozzá lehessen adni a blokklánchoz.

LÁSD MÉG: 5 legjobb Bitcoin bányászati ​​hardver alacsony rezsiköltséggel

LÁSD MÉG: Az 5 legjobb Ethereum bányász a legnagyobb sebességgel

LÁSD MÉG: Milyen eszközökre van szükségem a kriptográfia bányászatához?

Mi az ASIC Miner?

ASIC rövidítése Alkalmazás-specifikus integrált áramkör (ASIC) egy integrált áramköri chip amelyet meghatározott célra terveztek. n Az ASIC bányász olyan számítógépes eszközre vagy hardverre utal, amely kizárólag az ASIC-eket használja “bányászati” digitális valuta.

Minden ASIC bányász úgy van kialakítva, hogy bányászni egy meghatározott digitális valutát. Tehát egy Bitcoin ASIC bányász csak Bitcoint bányászhat. A Bitcoin ASIC-ek egyik módja a Bitcoin-bányászat speciális számítógépeinek, vagy „Bitcoin generátorok” amelyek a bányászati ​​algoritmus megoldására vannak optimalizálva.

Az ASIC károsodásának és állapotromlásának gyakori okai

 • Az ASIC bányász egy helyen tartása kevés vagy nincs légáramlás túlmelegedését okozhatja.
 • Az ASIC bányász tartása a párás, nyirkosvagy nedves környezet

Ha a bányászati ​​hardvereket olyan környezeteknek és feltételeknek teszik ki, amelyek megfelelnek ezeknek a kritériumoknak, akkor azok alulteljesítenek, progresszív károsodást szenvednek, sőt akár le is sérülnek vagy kiégnek.

Az ASIC Miner karbantartása

1. Megfelelő hely kiválasztása

Ne feledje, hogy száraz helyiségnek kell lennie, jó, állandó légáramlással, ezért a széles és nyitott terek az első választás.

2. A hőség mérséklése

A bányászok által termelt hő kezelése egy másik kritikus szempont az ASIC gépek megőrzésében.

3. Rendszeres karbantartás és tisztítás

Elengedhetetlen a rendszeres karbantartás és a bányászati ​​hardver tisztítása. A felgyülemlett por eltávolítása nemcsak az élettartamot hosszabbítja meg, hanem a teljesítményt is magas szinten tartja.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

A legjobb helyek az ASIC bányászok javítására az Egyesült Államokban

Lent are a 4 legjobb hely megjavíthatja ASIC bányászát az Egyesült Államokban;

1. HM Tech LLC

HM Tech LLC egy világszínvonalú Bitcoin bányászati ​​létesítmény és javítóközpont, amely Észak-Karolinában található, és Keleten az egyik legnagyobb és legelismertebb kriptobánya.

A Bitcoin-bányászathoz és az ASIC-javításhoz a hét minden napján, a nap 24 órájában szakosodott személyzetük van. Teljesen tanúsítottak a következő modelleken: Whatsminer, Innosilicon és Bitmain.

Egyes alapvető javításaik hibaelhárításból, diagnózisból és alkatrészekből állnak.

2. BT-Miners

BT-Miners egy másik legjobb hely, amely szakértő kriptobányászati ​​javítási szolgáltatásokat kínál bányászati ​​berendezésekhez. Ezzel a megbízható, átfogó szolgáltatással támogatást nyújtanak ügyfeleiknek.

Az Egyesült Államokban és Kínában működő szervizközpontokkal számos népszerű bányászmárkát javítanak, köztük a Bitmaint, az Innosilicont, a Goldshell-t és a Whatsminert.

Ezen gyártók mindegyike az iparág élén áll, és a leghatékonyabbnak és leghatékonyabbnak bizonyul a bányászat terén, legyen szó Bitcoinról (BTC), Ethereumról (ETH), Litecoin/Dogecoinról (LTC/DOGE) vagy más kriptovalutákról.

Gyors átfutási idők biztosításával igyekeznek minimalizálni az állásidőt (alkatrészek elérhetőségétől függően). A BT-Miners a bányászok számára szokásos javítóalkatrészeket is kínál, beleértve a tápegységet, a vezérlőkártyát és a ventilátort.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

3. MYRIG szolgáltatások

MYRIG szolgáltatások egy másik legjobb hely, ahol megjavíthatja ASIC bányászait, és ezek az Egyesült Államokban, a Colorado állambeli Denverben találhatók. Professzionális javítóberendezéssel ingyenes diagnosztikát kínálnak a törött ASIC-bányászok esetében.

Minden javítás elfogadható áron történik, és 30 napos garanciát vállalnak minden javításra, amelyet velük végez. Az új pótalkatrészek is mindig vannak raktáron a vásárláshoz.

Ingyenes távirati konzultációt is kínálnak, ha kérdése van hozzájuk.

4. Számítsa ki az északot

És végül, de nem utolsósorban az ASIC bányász legjobb javítási helyei Észak számítása és az Egyesült Államokban, Minnesotában, Eden Prairie-ben találhatók. A Compute North berendezésjavítási és minőségbiztosítási szolgáltatásai biztosítják, hogy bányászai mindig csúcsteljesítményen dolgozzanak, és probléma esetén azonnal üzembe helyezzék őket.

Képzett technikusaik vannak, akik kiterjedt képzésen estek át az iparág néhány legnagyobb gyártójánál, köztük a Bitmainnél és az Innosiliconnál.

Az olyan technológiáktól kezdve, mint a szonikus tisztítók, a tisztatér-környezeti helyiségek, a forrasztóberendezések és azon túl, a hosting létesítményeik a legmodernebb javítási technológiával vannak felszerelve, hogy biztosítsák, hogy a berendezés folyamatosan pontosan úgy működjön, ahogy kellene – és generál. Ön a maximális ROI-t.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Melyik hardver a legjobb a Bitcoin bányászatához?

A vezető Bitcoin bányászati ​​hardver az Antminer S19 Pro, WhatsMiner M30S+, WhatsMiner M30S++, AvalonMiner 1246 és WhatsMiner M32-62T. Mindegyik különbözik egymástól a hash sebesség, az energiafogyasztás és az ár tekintetében.

Mindegyikük jövedelmezőségét online nyomon követheti a bányászati ​​medencékkel rendelkező jövedelmezőségi kalkulátorokon keresztül.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Mennyi pénzt keresnek a Bitcoin-bányászok egy évben?

Hatékony Bitcoin bányászati ​​hardverrel akár napi 100 USD nyereséget is termelhet bányászonként egy bányászati ​​medencében. attól függ hány hash ráta a gépe másodpercenként tud termelni, az áram költségét és a hálózat nehézségeit.

Egyes bányászok arról számolnak be, hogy évente több mint 50 000 dollárt keresnek a kriptobányászatból, mások pedig több százezer dollárt. Attól is függ, hány bányász van egy fúrótoronyon. Nincs garancia.

Egy 110 Th/s névleges bitcoin-bányászgéppel, 3250 W-os energiafogyasztással és 0,05 USD kW/óra áramköltséggel napi 34,73 USD-t keres.

Melyek a legnépszerűbb Bitcoin bányászati ​​hardverek?

Íme a legnépszerűbb Bitcoin bányászok listája:

 • Antminer S19 Pro
 • Antminer T9+
 • Minedollar
 • AvalonMiner A1166 Pro
 • WhatsMiner M30S++
 • AvalonMiner 1246
 • WhatsMiner M32-62T
 • Ebang EBIT E11++
 • Bitmain Antminer S5
 • DragonMint T1
 • PangolinMiner M3X

Az ASIC bányászat jobb?

Igen. Jobbak, mint CPU-k és GPU-k a kriptovaluták bányászatában. Erősebbek a feldolgozási teljesítmény tekintetében, ahol sokkal több adatot tudnak feldolgozni egységnyi idő alatt.

Ezenkívül több energiát takarítanak meg, és a névleges kivonatolási teljesítmény vagy kivonatolási sebesség (hertz per másodperc) szerint Gh/s, Th/s vagy Mh/s. A legmagasabb értékelésűek jelenleg terra hash minősítéssel rendelkeznek.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Milyen ASIC-ek bányászhatják az Ethereumot?

A Bitmain Antminer E9 az Ethereum bányászatára van szabva, akár 3GH/s hash sebességgel. Az Ethereum ASIC bányászathoz készült további bányászok az A10 Pro. Az Antminer E3, amely 190 MH/s sebességgel működik, az InnoSilicon A10 ETHMaster és az InnoSilicon A10 Pro, amelynek hash-sebessége 700 MH/s.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Végső gondolatok

Egy jól karbantartott gép átlagos élettartama 3-5 év lehet. Mindazonáltal, ha az ASIC-eket zord vagy rossz körülmények között tartja, néhány hónapon belül megromolhatnak.

Az ASIC-bányászok drága gépek, ezért gondosan ügyelnie kell rájuk, hogy ne költsön sokat a cserékre, követve azokat az irányelveket, amelyeket korábban kiemeltünk. Ezzel a legtöbbet hozza ki bányászából.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply