A legjobb Bitcoin Brain Wallet Crackers

0
A legjobb Bitcoin Brain Wallet Crackers

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Utoljára 2022. október 14-én frissítette Eddu Oz

A legjobb Bitcoin Brain Wallet Crackers

A Bitcoin agyi pénztárcák lehetővé teszik a befektetők számára, hogy olyan jelszavakat tároljanak, amelyek felelősek a Bitcoinok védelméért az agyukban. Ezek a pénztárcák, bár első pillantásra kompetensnek tűnnek, többször feltörték.

Ezt a tevékenységet általában a Bitcoin agypénztárca feltörői végzik – olyan alkalmazások, amelyeket hackerek építettek ki, hogy véletlenszerűen véletlenszerűen kitaláljanak több milliárd véletlenszerű jelszót egy másodpercen belül, ha nem többet.

Ezt az a tény indokolja, hogy a Bitcoin agytárcájának jelentős hibája az, hogy egyes jelszavak dekódolása meglehetősen egyszerű. Ha tudni akarod hogyan hozd létre saját agytárcádat, ellenőrizheti ezt a bejegyzést.

Kulcs elvitelek

📌 A bitcoin agytárcák feltörő eszközei képesek kompromittálni bizonyos befektetők által beállított jelszavakat, ami vagyonuk ellopásához vezethet.

📌 Ha tudod, hogy nem jó a memóriád, a legjobb, ha távol maradsz az agyi pénztárcától, mert nagy az esélye annak, hogy kiszámítható jelmondatot hozol létre, amely veszélyeztetheti kriptoeszközeidet.

📌 A Brainflayer egy hatékony Bitcoin agytárcatörő új és továbbfejlesztett funkciókkal, amely képes felfedni a befektetők által vagyonuk védelme érdekében beállított, kiszámítható jelszavakat.

📌 Ha Bitcoin agytárcát kell használnod, használd WarpWalletde ne felejtsd el használni sómondattal és legalább nyolc szóból álló kockaszóval.

LÁSD MÉG: Hogyan készítsd el saját agytárcádat

LÁSD MÉG: 7 legjobb Bitcoin helyreállítási megoldásszolgáltató

LÁSD MÉG: Hogyan állíthatom vissza az elveszett Bitcoin privát kulcsomat?

LÁSD MÉG: Hogyan biztosít az Airbitz Bitcoin Wallet helyreállítási megoldást

Mindazonáltal manapság számos bitcoin-agytárca-törő létezik a kriptográfiai térben, de ebben a cikkben megvizsgáljuk azt a három legjobb Bitcoin-agytárcát, amelyekről ismert, hogy a múltban valamikor feltörték a Bitcoin-agytárcákat.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Itt vannak lent:

1. Brainflayer

Brainflayer

Brainflayer jelenleg a legjobb Bitcoin agyi pénztárcatörőnek számít, és ennek jó oka van. Először is, a brainflayer egy jól bevált agytárca-feltörő eszköz, amely a libsecp256k1-et használja a pubkey generálásához.

Ezt az eszközt Ryan Castellucci alapította, aki nyilatkozatot tett a címen DEF CON még 2015-ben azt mondta, hogy az agypénztárcák nem biztonságos mód a bitcoinok tárolására, és azt tanácsolták a befektetőknek, hogy térjenek át biztonságosabb tárolási lehetőségekre..

Szerinte az embereknek nincs meg a lelki lelkierejük ahhoz, hogy bonyolult, nehezen dekódolható jelmondatokat alkossanak.

Emiatt mindössze egy erősen motivált hackerre van szükség ahhoz, hogy megfejtse a jelszót, és tesztelje a többször generált jelmondatokat a blokkláncon található több Bitcoin-címen, amíg kattan, és el nem tűnik az összes Bitcoin-vagyonuk.

A „brainflayer” kifejezés a „mind flayers” szóból származik, amely a Dungeons and Dragons szerepjáték szörnyek faja. Agyat esznek, pszionikusan rabszolgává teszik az embereket, és úgy néznek ki, mint a lovecrafti borzalmak.

Egy dolog, amit meg kell jegyezni az brainflayerrel kapcsolatban, hogy a Unix filozófiát szem előtt tartva építették, és fő célja a kompromisszumokhoz szükséges agypénztárcák keresése. Azonban nem támogatja a felhasználói jelszavak generálását.

A mai napon a Brainflayert nagymértékben frissítették a DEFCON kiadásból, és új funkciókat is hozzáadtak. Az eszköz használatához egyszerűen

Számítsa ki a virágzási szűrőt:

hirdetés

Crypto & FX frissítések

Útvonal a kriptográfia és más pénznemek megértéséhez

Bízzon bennünk, e-mailje biztonságban van

hex2blf példa.hex példa.blf

Futtassa a Brainflayer-t ellene:

brainflayer -v -b példa.blf -i kifejezéslista.txt

VAGY

a te_generátorod | brainflayer -v -b példa.blf

Vegye figyelembe, hogy ez az eszköz csak Linux operációs rendszerhez készült. Más operációs rendszereknek a Brainflayer memóriaoptimalizálásának kiterjedt átdolgozását kellene igényelniük, ami nem lenne lehetséges.

2. BW eszköz

BWTool

BW eszköz egy másik csúcskategóriás Bitcoin agytárca krakkoló, amely alkalmas Bitcoin agypénztárcák és más alacsony entrópiájú kulcsalgoritmusok feltörésére. Ezzel a Bitcoin agyi pénztárca feltörővel kulcsokat kereshet egy kulcstartományban, valamint decimális és hexadecimális számokat.

Ennek az eszköznek a használata meglehetősen egyszerű, mivel mindössze annyit kell tennie, hogy betölt egy txt fájlt jelszavakkal, betölt egy txt fájlt, amely új, sorokkal elválasztott Bitcoin-címeket tartalmaz, és azonnal bányászhat.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

További megjegyzések ezzel az eszközzel kapcsolatban a következők:

  • Választhatja az elválasztót az újsor helyett.
  • A Sha256 hash megismételhető a karakterláncokon.
  • Keresés tömörített és tömörítetlen címeken is lehetséges. Brute force jelenlegi jelszavakat a jelmez karakterkészletéből és a jelmez hosszából állíthat be. Csak jelölje be a véletlenszerű karakterek használata jelölőnégyzetet, és kattintson a bányászat indítása gombra.
  • Ha a felhasználó által kiválasztott karakterek szövegdoboza üres, egy előre meghatározott karaktertömb kerül felhasználásra.

Kulcstartomány keresése:

Használjon hex vagy decimális számot a szövegdoboz elején, és egy nagyobb számot a „textboxig”, ha fokozatosan szeretne keresni.

Ha hexadecimális számot használ, először jelölje be a hexadecimális jelölőnégyzetet. Ha egy számot elhelyezett bármely szövegmezőben, akkor a hexadecimális jelölőnégyzet megváltoztatásával a rendszer átalakítja.

Végül töltsön be egy címlistát, és nyomja meg a bányászat indítása gombot.

3. Minden privát kulcs

Minden privát kulcs

Minden privát kulcs egy többcélú platform, amely az eszközök széles választékát kínálja, amelyek közül az egyik a Bitcoin agyi pénztárca cracker.

A kezdőlapon kereshet feltört címekre (ez az a rész, amely tartalmazza a Bitcoin agypénztárca feltörőjét), támadási vektorokat, eszközöket és még sok mást.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Miután rákattint a veszélyeztetett cím szakaszra, megjelenik a Bitcoin agypénztárca feltörője, amely kapcsolatfelvételkor lehetővé teszi, hogy kiválassza az agypénztárca jelszóban használt szavak számát.

Látni fogja a szótárak listáját is, például Electrum angol, Linux, Electrum portugál, Electrum kínai, Electrum spanyol, Electrum japán stb.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Miután kiválasztotta a megfelelőket, kattintson a generálás gombra, és létrejön az agypénztárca parafrázisok listája, amelyet azután kimásolhat és kipróbálhat..

Végül ezen a platformon további részleteket is találhat, mint például Bitcoin címek egyenleggel, kiszivárgott Bitcoin kulcsok, feltört agypénztárcák egyenleggel stb.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Használhatom a Brainflayert Bitcoin eszközök ellopására?

A brainflayer célja az alapító szerint nem az volt, hogy ösztönözze a lopást, hanem bizonyítékul szolgáljon arra, hogy a Bitcoin agytárcájának hatalmas hibái vannak, amelyeket a fejlesztők és a befektetők egyaránt figyelmen kívül hagytak.

Nem tanácsos ellopni az emberek kriptovagyonát, mivel ez illegális, és ha elkapnak, súlyos következményekkel járhat.

Hogyan készülnek a Bitcoin Brain Wallet crackerek?

A Bitcoin agyi pénztárca kekszeit zseniális fejlesztők készítik, akik képesek észrevenni a kódolási folyamatban és a Bitcoin agypénztárca tervezésében rejlő hibákat.

Ezután eszközöket/crackereket állítanak fel, hogy kihasználják ezeket a hibákat, és közben sok kriptovagyont lopnak el.

Végső gondolatok

A Bitcoin agytárcák feltörőinek létezése bebizonyította, hogy a Bitcoin agypénztárcák nem a legjobb tárolási lehetőségek Bitcoin és más kriptovaluták tárolására.

A legjobb, ha sokkal kompetensebb lehetőségeket használ, például hardveres pénztárcákat a Bitcoin eszközeinek biztonságos tárolására.

Ha azonban elhatároztad, hogy az agypénztárcát használod, nyugodtan mehetsz WarpWalletde ne felejtsd el használni egy só kifejezéssel és egy legalább nyolc szóból álló kockaszóval, és már indulhatsz is..

hasonló hozzászólások

Leave a Reply