A legjobb alternatív befektetések Bitcoin összeomlásakor

0
A legjobb alternatív befektetések Bitcoin összeomlásakor

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

A legjobb alternatív befektetések Bitcoin összeomlásakor

Ma a Bitcoin a legértékesebb kriptovaluta, a piaci kapitalizációja több mint 379 milliárd dollár, napi kereskedési volumene pedig több mint 26 milliárd dolláruralja a kriptovaluta piacot.

Már önmagában ez a tény az oka annak, hogy a befektetők készséggel érdeklődnek a kriptovalutába történő befektetés iránt, mivel úgy vélik, hogy profitot termelhetnek belőle.

Azonban bár a bitcoin életképes befektetés, vannak olyan esetek, amikor komoly piaci összeomlást szenvedhet, ami arra kényszeríti a befektetőket, hogy alternatív befektetéseket fontoljanak meg..

Kulcs elvitelek

📌 Vannak olyan esetek, amikor a bitcoin összeomlás hatással lehet a kriptopiacra, ami a legrosszabb forgatókönyvet idézheti elő a kriptobefektetők számára.

📌 A befektetések határtalanok, ezért mindig vannak más lehetőségek is a bitcoin összeomlása esetén.

📌 A Bitcoin az idő múlásával elért teljesítménye alapján meghatározta a követendő ütemet más kriptovaluták számára, az Ethereum pedig erős versenytárs lesz.

📌 Az NFT-k és a Growth ETF-ek figyelemreméltó befektetési alternatívák, amelyek hatalmas érdeklődést válthatnak ki azon befektetők körében, akik szeretnének szünetet tartani a bitcoin és a kriptovaluták mellett.

Ez a cikk megvizsgálja ezeket az alternatív befektetéseket, és azt, hogy ezek hogyan segítik a befektetőket a bitcoin összeomlásából származó veszteségek mérséklésében.

LÁSD MÉG: Milyen kockázatokkal jár a Bitcoin rövidre zárása?

LÁSD MÉG: 3 okos módszer az altcoinokkal való profitszerzésre

LÁSD MÉG: Az 5 legjobb Altcoin nagyszerű emelkedési lehetőségekkel

Miről szól a Bitcoin összeomlása?

A bitcoin összeomlást általában úgy írják le, mint az értékének erős, az ára által meghatározott, általában több mint 10%-os esését.

A szabályozási fenyegetések, a természeti katasztrófák, a spekulatív buborékkitörések, az alul- vagy túlbányászat és egyéb tényezők csak néhány, amelyek a bitcoin és más kriptovaluták összeomlásához vezethetnek..

Amikor egy bitcoin összeomlik, az a legtöbb esetben váratlanul történik, és meglehetősen nehéz megjósolni, hogy mikor fog helyreállni.

Itt jön elő az alternatív befektetések szükségessége a portfólió diverzifikálása és a bitcoin összeomlásból származó veszteségek csökkentése érdekében.

Továbblépve, melyek a legjobb alternatív befektetések a bitcoin összeomlása esetén?

A válasz erre egészen egyszerű. Számos alternatív befektetés létezik, amelyekbe befektetőként bekapcsolódhat a bitcoin összeomlása esetén. E befektetések közül néhányat az alábbiakban ismertetünk:


Növekedési tőzsdén kereskedett alapok (ETF)

Ha a tőzsdén kereskedett alapokat nézi, észre fogja venni, hogy ezek az ETF-ek tágak, és két kategóriába sorolhatók: növekedési ETF-ek és értékű ETF-ek. A cikk kedvéért a növekedési ETF-ekre fogunk összpontosítani.

A növekedési ETF-ek egyszerűen olyan értékpapírok csoportja, amelyek egyetlen befektetésnek tekinthetők, és nagyon gyors növekedési potenciállal rendelkeznek. Ezek az ETF-ek általában különféle részvények kombinációi, ezért magas kockázatú befektetések.

Ennek ellenére rendkívül jövedelmező lehet, mivel átlag feletti hozamot tud produkálni.

Emiatt összeomlás esetén kiváló alternatív befektetésként szolgálhat nemcsak a bitcoin helyett, hanem más részvényekbe is, amelyekbe esetleg befektetett, ha azok a várakozások alatt teljesítenek.

A legtöbb szakértő általában azt tanácsolja, hogy ne csak növekedési ETF-eket tartalmazzon befektetési portfóliójában a sok kockázat miatt, ezért az értékű ETF-eket ajánlja a kiegyensúlyozott befektetési portfólióhoz.

Osztalék részvények

A legjobb alternatív befektetések Bitcoin összeomlásakor

Az osztalékrészvény egy másik alternatív befektetés a bitcoin összeomlásához. Az osztalék részvények egyszerűen hozamot vagy nyereséget hozó befektetések, amelyeket jutalomként kapsz, ha egy nyilvános részvénytársaság részvényei vannak.

A társaságtól kapott nyereséget osztaléknak nevezzük. Most, hogy osztalékrészvényekbe fektessenek, meg kell vizsgálni a vállalat pénzügyi helyzetét és teljesítményét, valamint azt, hogy milyen magas az osztalékhozam a részvénybefektetésből..

Az is, hogy mennyit fog keresni, a megvásárolt részvény jövedelmezőségétől és attól is függ, hogy hány darab részvényt vásárol.

Ezért a bitcoin összeomlása esetén megpróbálhat osztalékrészvényekbe fektetni, szem előtt tartva, hogy ezeket a részvényeket többnyire olyan sikeres vállalatok kínálják, amelyek hosszabb múltra tekintenek vissza, és kisebb a volatilitásuk..

A nap végén ésszerű összeget kereshet osztalékként, aminek fedeznie kell a bitcoin összeomlásából származó veszteségeket.

Kis kapitalizációjú részvények

A legjobb alternatív befektetések Bitcoin összeomlásakor

A kis kapitalizációjú részvények vállalatok részvényei 300 millió és 2 milliárd dollár közötti teljes piaci kapitalizációval. Ezek a részvények sok befektető számára vonzóak, mert potenciálisan nagy kapitalizációjú részvényekké nőhetnek.

A kis kapitalizációjú részvényekkel többé-kevésbé bízik az induló cégekben, abban a reményben, hogy a jövőben az egyik vezető vállalattá válnak, és jelentős előnyökre tehetne szert, ha ez legyen a helyzet.

Bár ez jó, a kis kapitalizációjú részvények általában sokkal kockázatosabbak, mint nagy kapitalizációjú részvények volatilitásuk és kudarcra való hajlamuk miatt.

Ezen okok miatt komoly kutatásokat kell végeznie annak érdekében, hogy biztos alapokkal rendelkező induló vállalkozásokba fektessen be, amelyek a nap végén jelentős megtérülést eredményezhetnek.

Nem helyettesíthető tokenek (NFT-k)

A legjobb alternatív befektetések Bitcoin összeomlásakor

Az NFT-k röviddel a kriptovaluták elismertsége után kezdtek felkapaszkodni. Mára a digitális divatból sokkal többré vált.

Manapság az NFT-ket életképes befektetésnek tekintik, és a befektetők jó százaléka ma már az NFT-ket a kriptovaluták szilárd alternatívájának tartja, különösen összeomlás esetén.

Ezek az NFT-k digitális tokenek, amelyek valós tárgyak digitális reprezentációiként szolgálnak, a képektől a zenéig és még sok másig.

A kriptovalutákkal ellentétben ezekhez az NFT-ekhez egy egyedi kód van hozzárendelve a blokkláncon, amelyet nem lehet sokszorosítani, így a folyamat során kizárólagos jogot adva annak, aki a tulajdonosa..

A népszerű NFT-kkel, mint pl Bored Ape Yacht Club (BAYC), CryptoPunksa többi pedig nevetséges áron megy, az egyik legjobb alternatív befektetésként szolgálnak bitcoin összeomlás esetén.

Altcoinok

Az altcoinokba való befektetés mindig az egyik fő módja annak, hogy tompítsa a bitcoin összeomlásával járó hatást. Elmúltak azok az idők, amikor a Bitcoin volt az egyetlen kriptovaluta, amelyről mindenki tudott.

Manapság, az olyan altcoinok megjelenésével, mint az Ethereum, a Litecoin, a Cardano és a Binance Coin, a verseny még kiélezettebbé válik, és ezzel több lehetőséget kínálnak azoknak a befektetőknek, akik a legtöbbet szeretnék kihozni a kriptopiacból.

Ezenkívül ezek az érmék a bitcointól eltérő egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek, ami még vonzóbbá teszi őket, és arra készteti a befektetőket, hogy diverzifikált portfólióval rendelkezzenek beléjük fektetni.


Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)


Melyik kriptovaluta fogja valószínűleg felülmúlni a bitcoint a jövőben?
Az Ethereum a legnagyobb kriptovaluta, és jelenleg az egyetlen kriptovaluta, amely a legnagyobb potenciállal rendelkezik a bitcoin felülmúlására a jövőben.

A kriptovaluta volt az első, amely bevezette az intelligens szerződéseket, amelyek apró kóddarabok, amelyek a blokkláncon élnek, és úttörő blokklánc volt az NFT-k számára is.

Melyik kriptovaluta a legalkalmasabb hosszú távra?
Rengeteg kriptovaluta létezik, amelyek hosszú távú tartási potenciállal rendelkeznek. Csak néhány kutatást kell végeznie, hogy kitalálja, melyik a legjobb az Ön számára.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Végső gondolatok


A jelenlegi bitcoin összeomlás megmutatta nekünk, miért fontos mindig olyan alternatív befektetések, amelyek enyhíthetik a hatását. Szerencsére ez a cikk megvilágítja néhány ilyen befektetést.

Ezért, ha alternatív eszközökbe szeretne befektetni, az ebben a cikkben felsorolt ​​eszközök jó kiindulópont lehet.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply