A Ledger és a Tangem Crypto Wallet eladások Oroszországban megugrottak a szankciók hátterében

0
A Ledger és a Tangem Crypto Wallet eladások Oroszországban megugrottak a szankciók hátterében

Mivel a nyugati szankciók megzavarják az orosz pénzügyi szektort, a Crypto bevezetése megugrott. Egy helyi sajtóorgánum, a Vedomosti szerint a Crypto pénztárcák eladása meredeken emelkedik. A jelentés elemzi az Ozon piactér és az M.video-Eldorado trendjeit, ahol az oroszok pénztárcákat vásárolnak.

Különféle típusú kripto pénztárcák léteznek, például meleg és hideg pénztárcák. A forró pénztárcák online érhetők el, míg a hideg pénztárcákat külső adathordozónak tervezték. A pénztárcák lehetővé teszik a Crypto-felhasználók számára, hogy tokeneket tároljanak, fogadjanak és közvetítsenek közvetítők nélkül. A hideg pénztárcák alternatívája a letétkezelési szolgáltatások, amelyek fokozott biztonságot kínálnak, különösen a nagy nettó értékű digitális eszközök esetében.

Az orosz pénzügyi rendszer megzavarása ösztönzi a kriptográfiai átvételt

Amikor a nyugati országok szankciói életbe léptek, az orosz törmelék új mélypontra zuhant. A Bank of Russia beavatkozott és korlátozta a devizaügyleteket egy nagy nyilvánosságot kapott mutatványban, ahol még a kereskedelmi partnereknek is rubelben kellett fizetniük. Bár a lépés stabilizálta a helyi valutát, megzavarta a határokon átnyúló fizetést, és az oroszoknak kriptográfiai fizetést kellett igénybe venniük.

Következésképpen megnövekedett a kriptográfiai alkalmazás, ami megnövekedett igényt jelent a kriptopénzes pénztárcák iránt. Az M.video-Eldorado esetében a Crypto pénztárca értékesítését 2021 őszén mutatták be. 2022 első negyedévében az eladások nyolcszorosára nőttek. Az Ózonon a kereslet megugrása a sokkszint meredek emelkedéséhez vezetett, január és június között hatszorosára.

A kriptográfiai pénztárcák továbbfejlesztettek, megfizethetőek és hozzáférhetők

A bankkártyára emlékeztető pénztárcájú Tangem a megnövekedett eladások elismerése mellett elárulja, hogy a növekedés a több termék elérhetőségének köszönhető. A tech cég képes volt olyan megoldásokat tervezni különböző igényekre, amelyek nagy ügyfélkör számára vonzóak. Másrészt a Ledger egy USB-kulcsként tervezett Crypto pénztárcát kínál.

A pénztárcák különféle változatokban kaphatók, például több és egyvaluta opcióban. Ezenkívül megfizethetőek, és a felhasználók kényelmesen vásárolhatják meg a termékeket.

Az oroszországi kripto-téli és fővárosi repülés szintén élénkíti a trendet

Az Infoline Analytics vezérigazgatója, Mihail Burmistrov szerint az IT-szakemberek elhagyják Oroszországot, és magukkal viszik megtakarításaikat. A devizahiányban inkább a digitális eszközöket használják, ezért van szükség pénztárcára.

A kereslet megugrásának másik oka a Crypto tél és a viharos kriptopiac. Burmistrov szerint az olyan események, mint például a Terral LUNA UST összeomlása és a Celsius-problémák ötszörös megugráshoz vezettek a főkönyvi pénztárca globális szinten.

Eközben, Coinmarketcap Az adatok azt mutatják, hogy a kriptográfiai piac zöldben van azután, a BTC kereskedése 20 301,78 dollár volt a sajtó idejében.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply