A 10 legjobb kriptovaluta, amelyet a Cardano bálnák vásárolnak most

0
A 10 legjobb kriptovaluta, amelyet a Cardano bálnák vásárolnak most

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Utoljára 2022. október 29-én frissítette Eddu Oz

A 10 legjobb kriptovaluta, amelyet a Cardano bálnák vásárolnak most

Amikor a kriptovalutákról beszélünk, az egy bizonyos típusú kriptovalutával nagy mennyiségben birtokló egyénekre vagy szervezetekre vonatkozik.

Ezek a nagyszámú érmével vagy tokennel rendelkező egyének vagy szervezetek jelentős hatást gyakorolhatnak a kriptovaluta piaci áraira, akár nagy mennyiségű érmét vagy tokenek eladásával vagy vásárlásával.

Ezért a Cardano bálnák nagy befektetők, akik nagy összeggel vagy részesedéssel rendelkeznek az ADA-ban, a Cardano natív tokenjében. A befektetők nevét a kriptovaluták decentralizált jellege miatt nem hozzuk nyilvánosságra.

Ebben az útmutatóban a legjobb 10 kriptovalutába nyújtok betekintést; ezeket a Cardano bálnákat most vásárolják 2022-ben.

Kulcs elvitelek

📌 A Cardano bálnák nagy mennyiségű Cardano natív tokennel, ADA-val rendelkező befektetők, akik képesek meghúzni vagy lenyomni egy ilyen kriptovaluta árát.

📌 Eddig körülbelül 800 000 NFT-t vertek sikeresen a Cardano blokkláncon.

A 10 legjobb kriptovaluta, amelyet a Cardano bálnák vásárolnak most

1. Solana

A Cardano bálnák által vásárolt 10 legjobb kriptovaluta listáján a Solana az első.

A Solana egy nyílt forráskódú blokklánc, amely támogatja az intelligens szerződéseket, beleértve az NFT-ket, és számos decentralizált alkalmazást, beleértve a decentralizált finanszírozást (Defi).

A SOL a blokklánc natív tokenje, amelyet a hálózat biztonságának biztosítására és az értékek átvitelére használnak. A Solana vezető befektetői közé tartoznak a kockázati tőketársaságok, például az a16z, az Alameda Research, a Coinfund stb.

LÁSD MÉG: A 10 legjobb Solana NFT-projekt, amelyhez most csatlakozhat!

2. Bitcoin

A listán szerepel a Bitcoin, a világ legnagyobb kriptovalutája is. Amióta 2009-ben bevezették a kriptopiacra, hatalmas növekedésnek és támogatásnak volt tanúja. A legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkezik, így 2022-ben az egyik ideális kriptográfiai eszköz a Cardano bálnák számára.

A Bitcoin ökoszisztémában a bálna 1000 vagy több BTC tokennel rendelkező befektetőnek minősül.

A kripto bálnakövető szerint a bálnák birtokolják a rendelkezésre álló BTC tokenek közel 40%-át. Voltak találgatások, hogy a BTC feltalálója, Satoshi Nakamoto 75 000 és 1 millió közötti BTC-vel rendelkezik, és többen hozzáadták a mérlegükhöz.

Nem meglepő tehát, hogy a Cardano bálnák 2022-ben megvásárolják ezt a népszerű kriptovalutát.

3. Ethereum (ETH)

Az Ethereum egy másik legnépszerűbb kriptovaluta, amelyet a Cardano bálnák vásárolnak 2022-ben. Az Ethereum hosszú ideje mindig is az átállás küszöbén állt a Proof of Work (POW) helyett a proof of Stake (POS) konszenzusalgoritmusra.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Ennek eredményeként az előrejelzések szerint a Proof of Stake rendszerre való sikeres átállásuk biztonságosabbá és skálázhatóbbá teszi a blokkláncot.

Ennek eredményeként megemelte a tokenek árát, ezért a Cardano bálnák felvásárolják ezt a kriptovalutát. Azaz sok A kardánbálnák tömegesen vásárolnak az ETH 2.0 összevonása miatt és az egyesülés eredményeként jelentkező haszonra számítva.

4. Binance érme

A Binance érme egy másik kriptovaluta, amelyet a Cardano bálnák vásárolnak jelenleg. Ez a Binance natív tokenje, amely a világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb kriptotőzsdéje.

Néhány hónapon belül a Binance érme a Binance kereskedésének megkönnyítésén túl a kereskedésre, a fizetések feldolgozására és még az utazási foglalásokra is eljutott.

A Binance érmét eredetileg az Ethereum hálózaton fejlesztették ki, de mára a Binance-re épül. A Binance érme felhasználói ösztönzésként kedvezményt kapnak a tranzakciós díjakból minden olyan tranzakció esetén, amely Binance érmét érint a Binance blokkláncon.

A Binance érme más kriptovalutákkal, például Ethereummal, Bitcoinnal stb. is kereskedhet vagy cserélhető.

5. Battle Infinity

A Battle Infinity egy másik kriptográfia, amelyet a Cardano bálnák hatalmas támogatással támogatnak. Ez egy decentralizált blokklánc-projekt, amely lehetővé teszi az alkotók és a felhasználók számára, hogy különféle play-to-earn (P2E) játékokban vegyenek részt.

Amire úgy hivatkozik, mint a Multiverzum, az ad otthont fantasy sportjátékok, kockás eszközök, decentralizált token-csere, NFT piactér, és még sok más.

hirdetés

Crypto & FX frissítések

Útvonal a kriptográfia és más pénznemek megértéséhez

Bízzon bennünk, e-mailje biztonságban van

A Battle Arena a Battle Infinity fő ága, amely egy metaverzum platform, amely lehetővé teszi felhasználóinak, hogy egy virtuális ökoszisztémában éljenek és létezzenek, játékonként játszva és nyereményekkel.

Az IBAT a Battle Infinity platform karbantartásához használt segédprogram token. Felhasználóként könnyedén megépítheti kedvenc karaktereit és avatarjait a Battle Marketen, hogy részt vegyen a metaverzumban, mindegyik egyedi azonosítóval.

Létezik az a tét opció is, ahol a felhasználók letétbe helyezhetik IBAT tokenjeik egy részét a Battle Stake módban, miközben a tokeneket az éves százalékos hozam (APY) fejében zárolják.

6. Dogecoin (DOGE)

A Dogecoin jelenleg a Cardano bálnák körében is népszerű. Úgy tervezték, mint a Litecoin könnyű változata, amely szintén hasonló a Bitcoinhoz.

Bevezetése óta nagyon sok kripto-felhasználót vonzott, akiket vonz, de nem különösebben komolyan veszik a kriptot, de érdeklődnek az izgalmas projektek iránt.

Ez lett az egyik legnagyobb mém érme és a kriptopiac vezető kriptovalutája. A DOGE jelenlegi ára 0,08505 dollár, piaci kapitalizációja pedig 10,25 milliárd dollár.

7. Shiba Inu (SHIB)

A kardánbálnák is most vásárolják a Shiba Inut. Ez egy token, amelyet úgy terveztek, hogy a Dogecoin (DOGE) alternatívájaként szolgáljon, és gyakran Doge Killernek tekintik. Ez egy közösség által vezérelt kriptovaluta, amely az Ethereum ökoszisztéma számos fejlett funkcióját élvezi, amelyre épül.

A cikk írásakor a Shiba INU ára 0,00001112 dollár, piaci kapitalizációja pedig 5,689 milliárd dollár. Az évek során nőtt, és egyes kriptoelemzők azt jósolják, hogy a kínálat csökkenésével valószínűleg a kriptopiac legnagyobb mémérméjévé válik.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

8. ApeCoin (APE)

A Cardano bálnák által jelenleg vásárolt kriptokártyák listáján az utolsó előtt az APE, az ApeCoin ökoszisztéma natív tokenje.

Az ApeCoin (APE) egy decentralizált projekt, amelyet a Unatkozó Ape Yacht Club és az APE ökoszisztéma hasznossági jelzőjeként és annak irányításában készült.

Lehetővé teszi a tokenek birtokosai számára, hogy részt vegyenek az ApeCoin DAO-ban, megosztott és nyílt valutát biztosít az APE ökoszisztémában, valamint hozzáférést biztosít számukra exkluzív játékokhoz, árukhoz, szolgáltatásokhoz stb. Az APE jelenlegi ára tokenenként 4,71 USD , 1,307 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

LÁSD MÉG: Minden, amit az APE érméről tudnod kell

9. XRP

Ezen a listán szerepel az XRP, a natív o token isf Fodrozódás, a blokklánc alapú digitális fizetési hálózat. Elsősorban fizetési elszámolási eszközcsere és átutalási rendszerként működik.

Célja, hogy a vállalkozások vezető kriptográfiai megoldása legyen, gyors és költséghatékony megoldásokkal a tranzakciók globális feldolgozására. Ezenkívül megkönnyítheti a fiat valutákkal, Bitcoinnal és számos más árucikkre vonatkozó tranzakciókat.

Csak a alacsony, 2-5 másodperces időkeret a tranzakciók feldolgozásához, tranzakciónként csak 0,0002 dollárt számít fel. Jelenleg az XRP 0,4661 dolláron forog, piaci kapitalizációja 23,11 milliárd dollár.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Az a képessége, hogy könnyen megkönnyíti a különböző valuták, például a fiat és más nagyobb kriptovaluták cseréjét, megnövelte értékét és népszerűségét, így a Cardano bálnák érdeklődnek a kriptovaluták iránt.

LÁSD MÉG: Mennyi Ripple XRP-t éget el tranzakciónként?

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

10. Tether (USDT)

Végül a listán található a Tether, egy népszerű stabil érme, amelyet a kriptovaluta kereskedések volatilitásának kihasználására terveztek. Az amerikai dollárhoz van kötve; ennek eredményeként nem befolyásolja a piaci volatilitás, amely negatívan vagy pozitívan befolyásolhatja más kriptovaluták, például az Ethereum és a Bitcoin értékét.

A legtöbb kriptobefektető, aki nem hajlandó túl sok kockázatot vállalni a piaci volatilitás miatt, kedvezőnek találja a Tethert.

LÁSD MÉG: A Tether USDT-be történő befektetés előnyei és hátrányai

Cardano áttekintése

A Cardano egy decentralizált blokklánc-platform, amely a tét-bizonyítási (PoS) konszenzus révén működik.

A blokklánc intelligens szerződéseket alkalmaz, hogy megkönnyítse a különböző DApp-ok (decentralizált alkalmazások) és Defi-protokollok létrehozását, mindezt a hálózatán.

Gyors tranzakcióinak és hosszú távú skálázhatóságának köszönhetően népszerűvé vált a kriptobefektetők és a bálnák körében. A fejlesztők körében is nagyon népszerű, és eddig több mint 800 000 NFT-t vertek sikeresen.

Az ADA ennek a blokklánc protokollnak a natív tokenjeamely 2017-es megjelenése óta hatalmas megtérülést biztosít a Cardano felhasználóknak. A cikk írásakor az ADA tokenenként 0,3932 dollárért forog 18 milliárd dolláros piaci kapitalizáció mellett.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. A bálnák vásárolják a Shiba Inut?

Igen, a bálnák, különösen a Cardano bálnák vásárolják a Shiba Inut.

Q2. Melyik kriptográfia fog fellendülni 2023-ban?

Nehéz megjósolni a 2023-ban fellendülő kriptovalutákat a kriptopiac volatilitása miatt. Ezért, mielőtt bármilyen kriptovalutába fektetne be, mindenképpen végezzen saját kutatást.

Végső gondolatok

Bár a kriptopiac idén egy kicsit visszaesett a meghosszabbodott kriptotél miatt, a piac lassan fellendül, mivel a láncon belüli aktivitás azt mutatja, hogy ezek a bálnák egyre több érmét vásárolnak annak a meggyőződésnek köszönhetően, hogy a lakossági befektetők kapitulációja már megtörtént, így a nagy lehetőséget kínál arra, hogy a jelenlegi alacsony árszintből több haszonra tegyen szert.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply