A 10 legjobb kriptográfiai tőzsde, amely White-Label megoldásokat kínál 2022-ben

0
A 10 legjobb kriptográfiai tőzsde, amely White-Label megoldásokat kínál 2022-ben

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

A 10 legjobb kriptográfiai tőzsde, amely White-Label megoldásokat kínál 2022-ben

Egy korábbi cikkben beszéltem arról, hogyan állíthatja be kriptotőzsdéjét a legjobb szoftverrel, a white-label megoldással.

Az fehér címkés oldat egy használatra kész szoftver, amelyet számos tőzsdére terveztek, teszteltek és azonnali használatra bocsátottak rendelkezésre. A fehér címkézés a felhasználó beleegyezését adja új szoftvert, hogy a sajátjának tűnjön.

A kriptográfiai térben sok kriptotőzsde használja a fehér címkés megoldást, főként azért, mert költséghatékonyabb és biztonságosabb, és könnyen használható anélkül, hogy a semmiből kellene szoftvert készítenie.

Ez a cikk megvizsgálja a fehér címkés megoldásokat kínáló kriptotőzsdék listáját, és azt, hogy miben különböznek kínálatuk.

Kulcs elvitelek

📌 A Binance fehér címkés megoldásként kínálja a Binance Cloud-ot azoknak a felhasználóknak, akik hajlandóak elindítani kriptotőzsdei üzletüket.

📌 A PayBito segítségével a felhasználók nem csak a white-label megoldásokhoz férhetnek hozzá, hanem más funkciókat is igénybe vehetnek, mint például a kriptokereskedés a platformon.

📌 Az FTX minden szükséges eszközt biztosít a megfelelő fehér címkés szoftver mellett, amelyre a felhasználóknak szükségük lesz kriptotermékeik létrehozásához.

📌 A Kriptomat mindent megtesz annak érdekében, hogy eligazítsa a fehér címkés szoftverének használatához, amely elmagyarázza a hozzá tartozó funkciókat.

LÁSD MÉG: 7 kriptovaluta származékos tőzsde saját érmével

LÁSD MÉG: A 10 legjobb Bitcoin-tőzsde versenyképes tranzakciós díjakkal

LÁSD MÉG: A 8 legjobb kriptovaluta tőzsde, amelyhez nem szükséges KYC

Áttekintés ezen tőzsdék közül

Crypto Exchanges White-Label megoldások
Binance Van egy fehér címkés megoldása, a Binance Cloud.
Changelly A Changelly API-t kínálja (fehér címkés megoldása az érdeklődő felhasználók számára).
Soft-FX A Soft-FX fehér címkés kriptovaluta és kulcsrakész Bitcoin cseremegoldásokat kínál, akár egy hét indulási idővel.
Paybito Az egyik legmegbízhatóbb fehér címkés szoftverszolgáltatóval rendelkezik szerte a világon.
FTX API-alapú kulcsrakész fehér címkés megoldást használ.
Kriptomat Rendelkezik a fehér címkével ellátott API-val, amelyet a kriptocsere-építőknek kínál.
Kraken Fehér címkés klónszkripttel rendelkezik, amely a Kraken tőzsde összes kereskedési funkcióját tartalmazza.
Helyi bitcoinok Fehér feliratú klón szkriptet használ, amely az összes kereskedési funkciót tartalmazza.
Kucoin Van egy klónszkriptje, amely a legjelentősebb fehér címkés kriptocsere-klónszoftver, amely segít a felhasználóknak egy lenyűgöző bitcoin kereskedési platform, például a KuCoin azonnali elindításában.
Wazirx Rendelkezik az egyik legjobb fehér címkés kriptocsere szoftverrel a kriptopiacon.

1. Binance

Binance Cloud egyablakos fehér címkés megoldást kínál a kriptocsere gyors elindításához.

A Binance Cloud segítségével elindíthatja kriptotőzsdéjét, kihasználva a Binance kiváló technológiáját és likviditási megoldásait.

A Binance szerint négy fő oka van annak, hogy a felhasználóknak érdemes a Binance felhővel építeniük. Ezek a likviditás, a biztonság, a teljesítmény és a függetlenség.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Likviditás

Miután elindította a kriptotőzsdét, megoszthatja a Binance likviditását. Továbbá, mint a valós kereskedési volumen alapján a világ vezető digitális eszköztőzsdéje, a Binance megbízásai a piac volumenének több mint 50%-át teszik ki a legtöbb listán.

Biztonság

A Binance felhővel biztos lehet benne, hogy a tőzsdét védeni fogjuk, mert a Binance legmodernebb biztonsági és kockázatkezelése biztosítja ügyfelei pénzeszközeinek biztonságát.

Teljesítmény

A Binance Cloud segítségével a csere zökkenőmentesen fut, amikor a legfontosabb. Ezenkívül a Binance megfelelő motorjai még a kereskedési csúcsidőszakokban is ellenállnak a stressznek.

Függetlenség

A Binance Cloud segítségével szabadon rugalmas és független lehet, figyelembe véve stílusát és tokenjeit.

Önálló működést is kaphat az érmék listázásához és tartalomkezeléséhez szükséges önkiszolgálással.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

2. Changelly

Changelly – A 10 legjobb kriptopiac, amely White-Label megoldásokat kínál

A Changelly az úgynevezett fehér címkés megoldást használja Changelly API amelynek célja, hogy gazdagítsa ügyfelei felhasználói élményét, miközben extra forgalmat biztosít az üzletüknek, és növeli a konverziós arányt.

A Changelly API emellett sok időt és erőfeszítést takarít meg Önnek és ügyfelei számára, valamint lehetővé teszi, hogy alacsonyabb pénzfelvételi díjat fizessen. A Changelly API biztosítja azt a szolgáltatást, amelyhez hozzáadták a Changelly alapvető funkcióihoz való hozzáférést.

3. Soft-FX

Soft-FX

White Label szoftvermegoldás től Soft-FX az Ön egyablakos átjárója a rendkívül versenyképes és folyamatosan változó digitális eszközök piacához.

Kulcsrakész áron kap egy nem kulcsrakész funkciókészletet, amely biztosítja, hogy készen álljon bármilyen piaci körülményre.

A kriptotőzsdei üzleti igényeitől függően a Soft-FX fehér címkecsere szoftverével mindössze két hét alatt üzembe helyezheti.

4. PayBito

PayBito – A 10 legjobb kriptotőzsde, amely White-Label megoldásokat kínál

PayBito egy biztonsági központú, több devizával támogatott, Segwit-kompatibilis nagyfrekvenciás kereskedési platform ERC20 megfelelőséggel, amelyet aprólékosan a digitális eszközökhöz terveztek.

A PayBito egy teljes White Label Cryptocurrency Exchange Software alkalmazást kínál kriptovaluták vásárlásához, eladásához és kereskedelméhez.

A PayBito fehércímkés megoldásának néhány jellemzője: függőben lévő tranzakciók kezelése, Segwit engedélyezés, 3 rétegű vagy pont architektúra, tűzfal implementáció vagy Firebase implementáció, KYC dokumentumkezelési megoldás és földrajzi specifikus ellenőrzés, integráció különböző tőzsdékkel – Crypto Liquidity stb..

5. FTX

FTX Whitelabel – A 10 legjobb kriptográfiai tőzsde, amely White-Label megoldásokat kínál

Val vel Az FTX fehér címkés megoldásaa felhasználók több mint képesek arra, hogy a következő szintre emeljék kriptotőzsdei üzletüket.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Az a white-label megoldás lehetővé teszi, hogy versenyképes és alacsony díjakkal, skálázható, a hét minden napján 24 órában rendelkezésre álló szolgáltatásokkal hajtsa végre vállalkozását bármilyen méretű vállalkozás számára.

Emellett hozzáférést biztosít a globális licencekhez, és a szabályozásnak megfelelő üzletágat működtet a kategóriájában legjobb KYC/AML folyamatokkal.

6. Kriptomat

Kriptomat

A Kriptomat kriptotőzsde white-label API biztosítja, hogy teljes mértékben testreszabhassa és megvalósíthassa a kriptocsere-platformjának beállításához szükséges eszközöket.

A Kriptomat white-label API-jával létrehozhatja megoldását a REST API-nkkal, így a megjelenítést és a felhasználói folyamatot webhelyéhez vagy alkalmazásához igazíthatja..

Ezen kívül kriptot is kínálhat felhasználóinak a márkáján keresztül, felkínálhatja a felhasználók fiat fizetési módjait, teljes ellenőrzést kaphat a tranzakciós díjakhoz hozzáadott jutalék felett (az Ön felára), és még sok más.

7. Kraken

Kraken

Kraken többnek tartja magát, mint egy kriptotőzsde, ami megkönnyíti a kriptográfia zökkenőmentes vásárlását és eladását a platformján.

A tőzsde fejlett kriptokereskedést is végez, ahol csökkentheti átlagos kereskedésenkénti költségét, könnyen kereskedhet nagy mennyiségekkel stabil áron, és gyorsan kereskedhet a kriptoval való kereskedésben robusztus, alacsony késleltetésű API-jával.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Apropó fehér címkés megoldások, Kraken fehér címkéje klón szkript az előre gyártott kriptovaluta tőzsdei klón szoftver, amely a Kraken tőzsde összes jelenlegi kereskedési funkcióját tartalmazza.

A Kraken klón szoftver teljesen megtervezett, kifejlesztett, ellenőrzött és készen áll a telepítésre. Így a testreszabható Kraken klónszkript használatával azonnal elindíthat egy olyan kriptográfiai tőzsdét, mint a Kraken.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

8. LocalBitcoins

Helyi bitcoinok

Helyi bitcoinok a legnagyobb és legmegbízhatóbb peer-to-peer bitcoin kereskedési platformnak tartja magát.

Az white-label klón szkript a kész p2p kriptovaluta tőzsdei klón szoftver, amely tartalmazza az összes kereskedési funkciót és beépülő modult, és ugyanúgy működik, mint a Localbitcoins. Ezenkívül teljesen személyre szabható és rendkívül biztonságos.

Ha olyan első minőségű p2p kriptotőzsdét tervez, mint a LocalBitcoins alacsony költséggel, akkor a hibamentes Localbitcoins a legjobb megoldás a p2p tőzsdei üzletére..

9. Kucoin

Kucoin

KuCoin egy biztonságos kriptovaluta tőzsde, amely megkönnyíti az olyan kriptovaluták vásárlását, eladását és tárolását, mint a BTC, ETH, KCS, SHIB, DOGE stb.

KuCoin white-label klón szkript a legjelentősebb fehér címkés kriptocsere klón szoftver, amely segít azonnal elindítani egy lenyűgöző bitcoin kereskedési platformot, mint például a KuCoin. Ez a szkript tartalmazza a KuCoin összes jelenlegi kereskedési modulját.

Ez a fehér címkés kriptocsere-szkript nagymértékben testreszabható. Így módosíthatja a nevet, a témát, a kereskedési funkciókat, a látványelemeket és az egyéb kiegészítőket a kriptotőzsdei üzleti koncepciói szerint.

10. Wazirx

Wazirx

Wazirx a legmegbízhatóbb kriptovaluta tőzsde Indiában, ahol a felhasználók különféle kriptovalutákat vásárolhatnak. A platform kategóriájában a legjobb biztonságot, szupergyors KYC-t, villámgyors tranzakciókat és még sok mást kínál.

Wazirx-é white-label klón szkript az egyik legjobb fehér címkés kriptocsere klón szoftver a kriptoiparban.

Ez a kész kriptovaluta csere klón szoftver rendelkezik a Wazirx összes alapvető funkciójával, valamint néhány alapvető biztonsági rendszerrel.

A legjobb Wazirx klónszoftver használatával gyorsan és megfizethető áron építhet fel egy kiváló kriptográfiai tőzsdét, mint a Wazirx.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Mi az a fehér címke megoldás?

A fehér címkés megoldás olyan termék vagy szolgáltatás, amelyet átválthat, és sajátjaként értékesíthet az ügyfelek számára. A fehér címkés terméket jellemzően az A vállalat fejleszti, amely átváltható és B vállalat alatt értékesíthető.

Legális a fehér címkézés?

Igen, a fehér címkézés nagyon legális. Ez egy jogi protokoll, amely lehetővé teszi, hogy egy terméket vagy szolgáltatást eladjanak, és egy másik vállalat márkaneve alatt új márkát helyezzenek el.

Végső gondolatok

Ha érdekli a kriptotőzsde elindítása, a fehér címkés megoldás alkalmazása a szoftvertervként nagyon hasznos lenne.

Ahhoz, hogy eligazodjon ebben a folyamatban, felsoroltunk egy listát azon kriptotőzsdékről, amelyek kínálják a megoldás saját verzióit. A fentiek közül bármelyikből választhat.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply