7 legjobb NEO pénztárca, amelyek ingyenesen használhatók

1
7 legjobb NEO pénztárca, amelyek ingyenesen használhatók

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Utoljára 2022. október 20-án frissítette Eddu Oz

7 legjobb NEO pénztárca, amelyek ingyenesen használhatók

A NEO-t gyakran a Kínai Ethereum mert hasonlóságai miatt versenytársnak vagy néha az Ethereum blokklánc frissítésének számít.

Annak ellenére, hogy 2017-ben folyamatosan növekszik, és 2017-ben a világ egyik legnagyobb kriptográfiai kapitalizációja lett, még mindig lemarad a jó pénztárca biztonsága és az egyszerű tranzakciók tekintetében, mivel néhány csaló Neo pénztárca még nagyobb zavart okoz a kriptopiacon.

Ebben a cikkben a legjobb Neo pénztárcákat mutatom be, amelyek ingyenesen használhatók, és amelyek segítségével könnyedén, nagyon alacsony költséggel biztosíthatja és megkönnyítheti a NEO tranzakciókat. Olvass tovább!

Kulcs elvitelek

📌 NEO, korábban nevén Antshares, egy nyílt forráskódú blokklánc platform, amely közösségvezérelt, és hasonlóságokat mutat az Ethereum blokklánchoz.

📌 2014-ben mutatta be egy kínai fejlesztőcsapat, majd 2017 júniusában átkeresztelték NEO-ra.

📌 A Neo pénztárca egy kriptopénztárca, amellyel könnyedén tárolhatod Neo érméid és egyéb NEO által támogatott tokenek.

📌 Egy jó NEO pénztárca lehetővé teszi Neo érmék és egyéb támogatott tokenek tárolását és tranzakcióit.

📌 A Neo hard pénztárcák, különösen a Ledger pénztárcák, a NEO legjobb pénztárcái közé tartoznak, de meglehetősen drágák a vásárlásuk.

📌 A legtöbb ingyenesen használható Neo-támogatott pénztárca többnyire forró pénztárca és cserealapú pénztárcák mint Binance.

📌 Néhány kihívás, amellyel a NEO felhasználók/birtokosok szembesülnek, többek között; nem tudni, hogy mely NEO pénztárcák legálisak, melyik NEO tárcák termelhetnek gázt, és melyek szabadon használhatók.

7 legjobb Neo pénztárca, amelyek ingyenesen használhatók

A legtöbb ingyenesen használható legjobb Neo pénztárca főként forró pénztárcák és cserealapú pénztárcák. Néhány ilyen pénztárca a következőket tartalmazza:

1. Neon pénztárca

A neon pénztárca az egyik legjobb pénztárca, amely szabadon használható NEO érméket és más NEO által támogatott tokeneket érintő tranzakciók tárolására és megkönnyítésére. A City of Sion csapata kifejlesztette a nyílt forráskódú pénztárcát, és 2017 júliusában piacra dobta.

Könnyen használható, rendkívül biztonságos, és ami a legfontosabbNeospecifikus, Ez azt jelenti, hogy csak a Neo érméket és a Neon blokkláncra épített tokeneket támogatja.

A letöltés, a telepítés és még a felhasználói fiók létrehozása is teljesen ingyenes a pénztárcán, és a NEO-érmék és a támogatott tokenek tárcán való tárolása sem jár díjjal.

Előfordulhat azonban, hogy kis tranzakciós díjat számítunk fel minden alkalommal, amikor kimenő átutalást kezdeményez, és mennyit fizet be GÁZ díjak az elküldeni kívánt érmék számától és a kriptoeszközök típusától függ.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

2. Atomtárca

Atomic pénztárca – 7 legjobb NEO pénztárca, amelyek ingyenesen használhatók

Az Atomic pénztárca egy másik csodálatos pénztárca a legjobb NEO pénztárcák listáján, amelyek ingyenesen használhatók. Több mint 300 különböző kriptovalutához nyújt támogatást.

Az Atomic Swaps támogatásának köszönhetően könnyedén, szuper sebességgel válthat érméket a pénztárcán belül. A privát kulcsok biztonságosan titkosítva vannak az eszközön, így teljes ellenőrzést biztosít a pénzeszközei felett. Az asztali alkalmazás elérhető Windows, macOS, Ubuntu stb.

A pénztárca az intuitív felhasználói felületen kívül számos funkciót is kínál, köztük egy beépített lehetőség kriptovásárlás bankkártyával, decentralizált tárolási magánkulcsok számára, egyszerű interfésze egyedi tokenek esetén azonnali csere keresztül Changelly vagy SHapeshift, stb.

3. Exodus Neo Wallet

Az Exodus pénztárca az egyik legnépszerűbb Neo-támogatott pénztárca a NEO webhelyén. Több mint 100 különböző kriptovalutát támogat, és könnyen használható felülettel rendelkezik.

Gyakran úgy tekintik, mint az egyetlen pénztárcát, amely támogatja az asztali, mobil és hardveres pénztárcákat, és ezzel egyidejűleg lehetővé teszi a legforróbb kriptográfiai kockák kockáztatását, hogy passzív bevételt szerezzen.

Az Exodus pénztárca ingyenesen használható NEO-érmékkel, és néhány másodperc alatt regisztráció nélkül becserélheti azokat kedvenc kriptokártyáira, például Ethereum, Monero és Litecoin.

4. Binance

A Binance a világ egyik legnépszerűbb kriptocsere-platformja, amely ingyenesen használható és egyszerű pénztárcafunkciókat biztosít NEO-érméihez.

hirdetés

Crypto & FX frissítések

Útvonal a kriptográfia és más pénznemek megértéséhez

Bízzon bennünk, e-mailje biztonságban van

A Binance mobil alapú pénztárcával rendelkezik, bár nem ez a fókuszunk, hanem a Binance kereskedési platform, amely tőzsdei pénztárcaként szolgál NEO érmék tárolására, miközben elsősorban kriptovaluta tőzsdeként funkcionál.

A NEO megőrzése meglehetősen egyszerű a Binance-en, mivel lehetővé teszi a kriptográfiai adatok elérését, hogy megkönnyítse a tranzakciókat. Ez egy nagyszerű lehetőség a napi kereskedők és más kripto-felhasználók számára, akik folyamatosan profitot keresnek NEO érméikkel.

Ami a tőzsdealapú pénztárcákat illeti, a Binance az egyik legjobb NEO pénztárca, amely ingyenesen használható alacsony kereskedési díjakkal és számos biztonsági lehetőséggel, hogy érméit biztonságban tartsa.

5. KuCoin

A Kucoin megtalálása ezen a listán meglepő lehet, mert ez az egyik kevésbé ismert pénztárca a NEO tárolására, mivel kevésbé népszerű a Binance-hoz képest. Ennek ellenére a Kucoin továbbra is az egyik legjobb cserealapú pénztárca, csodálatos tulajdonságokkal a Neo-tartók számára.

Csodálatos választás mindenkinek, aki biztonságban kívánja tartani Neo érméit. Egyik fő előnye, hogy a kriptográfiai piacra való 2017-es bevezetése óta a platform makulátlan rekordot őrzött a ritka hackeléssel járó tranzakciók megkönnyítésében.

A Kucoin nem csak tárolhatja/tarthatja Neo érméit, hanem közvetlenül a platformon is kereskedhet vele.

A Kucoin nagyon alacsony tranzakciós díjakat is alkalmaz mindenkinek, aki hajlandó NEO-érmékkel kereskedni a platformján. A NEO érmetranzakció 0,1%-a. Azon tőzsdék listáján is szerepel, amelyek teljes mértékben támogatják a NEO érméket.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

6. BitMart

Bár a BitMart inkább kriptocsere, a NEO érméket pénztárcatámogatási funkciókkal látja el. Könnyedén vásárolhat NEO érméket a platformon, vagy átviheti őket egy másik tőzsdéről vagy pénztárcájáról a Bitmartba.

A NEO megvásárlása a Bitnart-on meglehetősen egyszerű; mindössze annyit kell tennie, hogy regisztrál a platformon. Miután elvégezte az összes szükséges ellenőrzési ellenőrzést, annyi NEO érmét vásárolhat, amennyit csak szeretne, amelyeket a vásárlás után automatikusan eltárol a BitMart Neo pénztárcájában.

Nagyon alacsony kereskedési és pénzfelvételi díjakkal, felhasználóbarát és könnyen használható felülettel rendelkezik, számos funkcióval a kripto-rajongók számára, valamint számos lehetőséggel rendelkezik a tranzakciók megkönnyítésére, mint például a kriptovaluták vásárlása hitel- és betéti kártyákkal, PayPal-lal, banki átutalással stb. .

Bár ez egy biztonságos platform, sajnos 2021 decemberében feltörték, ami becslések szerint 196 millió dolláros kriptovaluta-lopáshoz vezetett.

7. NEO Pénztárca

A NEO pénztárca ingyenesen használható, a NEO közösség által kifejlesztett és karbantartott könnyű pénztárca. Ez egy webtárca, amely biztonságban tartja NEO-érméit anélkül, hogy a legkisebb összeget is elküldené a NEO-pénztárca szervereire, és lehetővé teszi, hogy biztonsági másolatot készítsen pénztárcájáról, hogy határozottan kézben tarthassa privát kulcsait.

A NEO pénztárcával könnyedén tárolhat, átvihet és fogadhat NEO érméket, és ezzel egyidejűleg igényelhet GAS generálást a NEO tokenek tárolására. Jelenleg a Chrome/Edge böngészőkön keresztül érheti el.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. A NEO érme vagy token?

A NEO a kriptovaluta szintén a intelligens szerződéses platform amely számos programozási nyelven írt alkalmazásokhoz nyújt támogatást.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

A NEO blokkláncon a NEO Gas néven ismert külön tokent fizetik ki az intelligens szerződések telepítéséért és működtetéséért.

Q2. Bányászható a NEO?

Nem, A NEO nem bányászható.

Végső gondolatok

A legtöbb Neo hot pénztárca ingyenesen használható, így elérhetőbbé és népszerűbbé válik sok NEO felhasználó/tulajdonos körében.

A fent felsorolt ​​pénztárcák között szerepelnek a cserealapú pénztárcák is, amelyeket hozzáadtunk nem azért, hogy felkérjük, hogy tárolja a Neo-ját egy központi tőzsdén, hanem azért, hogy a legjobb elérhető és ingyenesen használható pénztárcákat adjuk a NEO-érméihez.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply