7 legjobb Bitcoin Cash pénztárca iOS, Android, Windows és Mac számára

0
7 legjobb Bitcoin Cash pénztárca iOS, Android, Windows és Mac számára

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Utoljára 2022. október 10-én frissítette Eddu Oz

7 legjobb Bitcoin Cash pénztárca iOS, Android, Windows és Mac számára

Bitcoin Cash (BCH) is a Bitcoin egyik villája és a Bitcoin Cash-t gyakran úgy tekintik mind közül a legnépszerűbb és legsikeresebb. Ezért nem szabad összetéveszteni a Bitcoinnal.

Számos kriptopénztárca támogatja a Bitcoin Cash-t, de csak néhány áll rendelkezésre minden platformon, ezáltal korlátozva a felhasználókat a Bitcoin Cash kereskedésében és tárolásában.

Ebben az útmutatóban 7-et fogok bemutatni iOS, Android, Windows és Mac rendszeren elérhető legjobb Bitcoin Cash pénztárcák. Olvass tovább!

Kulcs elvitelek

📌 A Bitcoin Cash annak köszönhető, hogy a lassú tranzakciós arány és magas tranzakciós díjak a Bitcoin hálózatból. A Bitcoin Cash ezeket a problémákat a tranzakciónkénti blokkméret növelésével kívánja megoldani.

📌 A Bitcoin Cash (BCH) rendelkezik a rögzített maximális mennyiség 21 millió token.

📌 Ez az egyik legnépszerűbb kriptovaluta, és a legtöbb kriptovaluta tőzsdén megvásárolható és kereskedhető.

LÁSD MÉG: A 12 legjobb kriptográfiai pénztárca jelenleg

LÁSD MÉG: A legjobb több valutás pénztárcák Bitcoin és Altcoin tárolására

LÁSD MÉG: 10 legjobb Bitcoin pénztárca Androidon, amelyeket érdemes megfontolni + előnyei és hátrányai

7 Best Bitcoin Cash Wallets iOS, Android, Windows és Mac rendszerre

1. Bitcoin.com

7 legjobb Bitcoin Cash pénztárca iOS, Android, Windows és Mac számára

A legjobb iOS-t, Androidot, Windows-t és Mac-et támogató Bitcoin Cash pénztárca listáján a Bitcoin.com pénztárca az első helyen áll. Ez egy szabadságvesztés nélküli pénztárca amely egyszerű és könnyen használható felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatással.

A Bitcoin.com pénztárcája rendelkezik megosztható linkek, amelyek lehetővé teszik a Bitcoin Cash elküldését üzenetküldő alkalmazáson, e-mailen, pltc. A Bitcoin.com pénztárcáját a Bitcoin Cash vásárlására, eladására és más kriptovalutákra való cseréjére is használhatja.

2. Atomtárca

7 legjobb Bitcoin Cash pénztárca iOS, Android, Windows és Mac számára

A következő a legjobb Bitcoin Cash pénztárcák listáján, amelyek minden nagyobb platformon használhatók, az Atomic pénztárca.

Az Atomic pénztárca ingyenesen letölthető, biztonságos, és az egyik legbiztonságosabb pénztárca a Bitcoin Cash tárolására. A Bitcoin Cash mellett használhatja több mint 300 másik kriptovaluta tárolására.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Használhatja Bitcoin Cash küldésére, fogadására és más kriptovalutákra való cseréjére is. Az Atomic Wallet egy nem őrizetbe vett pénztárca, ami azt jelenti, hogy teljes körűen őrzi Bitcoin Cash-ét és egyéb kriptoeszközeit. Emellett 24 órás ügyfélszolgálattal is rendelkezik egy súgóoldalon, élő chaten, e-mailen és jegyrendszeren keresztül.

3. Főkönyvi Nano S PLUS

7 legjobb Bitcoin Cash pénztárca iOS, Android, Windows és Mac számára

A továbblépés az Ledger Nano S PLUS, Ez az új hardveres pénztárca több mint 5500 érmét képes kezelni, amelyek közé tartozik a Bitcoin készpénz is. Az új Ledger Nano S PLUS képes aláírni és kezelni NFT-tranzakciókat, amelyek minden ajánlatához méltányos áron járnak. Tekintse meg áttekintésünket a Ledger Nano S PLUS-ról.

Főkönyvi pénztárcák a kriptovaluta piac legjobb hardveres pénztárcái közé tartoznak, és egy Ledger Live-val működnek együtt, amellyel könnyedén ellenőrizheti Bitcoin Cash egyenlegét és egyéb online tranzakciókat is végrehajthat.

A Ledger webhelyen részletes információkat talál arról, hogyan használhatja őket kriptovaluták, például a Bitcoin Cash átutalására.

4. KeepKey

7 legjobb Bitcoin Cash pénztárca iOS, Android, Windows és Mac számára

A KeepKey egy másik hardveres Bitcoin Cash pénztárca iOS, Android, Windows és Mac számára. Ez is egy nem szabadságvesztési pénztárca, amely teljes ellenőrzést biztosít a Bitcoin Cash felett. Használata viszonylag egyszerű és több mint 40 kriptovalutát támogat.

A KeepKey pénztárca egyedülálló funkciója, hogy időről időre megváltoztatja a PIN-kód számát, hogy megakadályozza, hogy a rosszindulatú programok hozzáférjenek kódjához, és lemásolják azokat, hogy ellopják a Bitcoin Cash-ét. USB-porton keresztül csatlakoztathatja Linux, Mac vagy Windows operációs rendszerhez.

A KeepKey mobiltelefonokkal működik, ha OTG adapterkábellel csatlakozik. Ennek használatához azonban telepítenie kell a MyCelium alkalmazást a Google Play Áruházból vagy az Apple App Store-ból.

5. Exodus pénztárca

7 legjobb Bitcoin Cash pénztárca iOS, Android, Windows és Mac számára

Az Exodus egy másik Bitcoin Cash pénztárca iOS, Android, Windows és Mac számára. Mobil funkciója Android és iOS rendszeren érhető el, az asztali opció pedig Windows, Linux és Mac rendszeren működik.

Exodus pénztárca könnyen használható felülettel és több mint 150 kriptovalutát támogat. Az Exodus alkalmazással könnyedén eladhatja, vásárolhatja, konvertálhatja és becserélheti Bitcoin Cash-ét más kriptovalutákra.

hirdetés

Crypto & FX frissítések

Útvonal a kriptográfia és más pénznemek megértéséhez

Bízzon bennünk, e-mailje biztonságban van

Ezenkívül éjjel-nappali ügyfélszolgálatot, súgóoldalt, online csevegést és e-mailes támogatást is kínál, ha problémái vannak a Bitcoin Cash-sel és más kriptovalutákkal.

6. BitGo Wallet

7 legjobb Bitcoin Cash pénztárca iOS, Android, Windows és Mac számára

Az iOS, Android, Windows és Mac legjobb Bitcoin Cash pénztárca listáján a BitGo pénztárca is szerepel. BitGo egy digitális vagyonkezelő társaság, amely digitális eszközök tárolását és kereskedelmét biztosítja pénztárca szolgáltatásain keresztül.

A BitGo pénztárca több mint 50 országban érhető el. Egyszerű és könnyen használható felülettel rendelkezik, és lehetővé teszi a Bitcoin Cash és más digitális eszközök azonnali cseréjét.

A BitGo pénztárca szintén ingyenesen használható és elérhető az interneten keresztül. A mobilfelhasználók támogatott böngészőkön (például Google Chrome, Firefox és Internet Explorer) keresztül csatlakozhatnak és hozzáférhetnek pénztárcájukhoz.

7. Jaxx Liberty pénztárca

A Jaxx Liberty pénztárca egy másik Bitcoin Cash pénztárca a listán, amely elérhető iOS, Android, Windows és Mac rendszeren. Támogatja a Bitcoint és több mint 80 másik kriptovaluta eszközt, harmadik féltől pedig még többet.

A Jaxx Liberty pénztárca ingyenesen használható, bár nem teszi lehetővé a felhasználók számára, hogy közvetlenül az alkalmazásban vásároljanak eszközöket a fiat pénznemben. Azonban van benne a felhasználóbarát felület, amely megfelel a középhaladó kriptopénztárca-felhasználóknak.

Bitcoin Cash (BCH) áttekintése

A Bitcoin a mai napig az első kriptovaluta a kriptográfiai világban. Többször volt villás az érme jobb verzióinak létrehozásához és új funkciók hozzáadásához a blokklánchoz.

Az egyik ilyen villa a Bitcoin Cashamelyet 2017 augusztusában indított el Roger Ver, a Bitcoin.com alapítója és az egyik legkorábbi, leghangosabb és legvitatottabb befektető a kriptovaluták terén.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Bemutatták a Bitcoin Cash-t kezelni a Bitcoin használatának néhány elégtelenségétúgymint a feldolgozható tranzakciók számának növelése.

A Bitcoin készpénz (BCH) az kriptovaluta és fizetési hálózat globálisan használják. Bevezetése óta a legsikeresebb lett a számos Bitcoin fork között, és szinte minden olyan üzletben elfogadják, ahol elfogadják a Bitcoint.

Sok kriptovaluta tulajdonos digitális fizetésre is használja az alacsony tranzakciós díjak és a gyors tranzakciós idő miatt, ami a fejlesztőinek köszönhető. blokkonkénti tranzakcióméretének növelése több tranzakció befogadására.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Melyik Bitcoin készpénzes pénztárca a legjobb?

Az összes korábban említett Bitcoin Cash pénztárca a legjobbak közé tartozik, amelyeket a piacon találhat. A Coinomi szintén nagyon könnyen használható, de csak Android-eszközökön érhető el.

Q2. Hol vegyek Bitcoin Cash-t?

Könnyedén vásárolhat Bitcoin Cash-t olyan népszerű kriptovaluta tőzsdéken, mint a Binance, Coinbase stb.

LÁSD MÉG: 10 legjobb WalletConnect-kompatibilis pénztárca

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

LÁSD MÉG: A Blockchain pénztárcák nem őrizetbe vettek?

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Végső gondolatok

Bár hasonlóak lehetnek, ügyeljen arra, hogy ne keverje össze őket, mert nem ugyanazok.

A fő különbség a Bitcoin (BTC) és a Bitcoin Cash (BCH) között a hálózat mérete. Míg a Bitcoin az évek során megtartotta 1 MB-os blokkméretét, addig a Bitcoin Cash blokkmérete 32 MB-ra nőtt.

Ennek eredményeként a Bitcoin Cash több tranzakciót tud feldolgozni rövid időn belül, kevés tranzakcióval, így a Bitcoin legsikeresebb villájává válik.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply