5 tipp a napi kriptokereskedelemhez a Robinhoodon

3
5 tipp a napi kriptokereskedelemhez a Robinhoodon

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Utoljára 2022. szeptember 30-án frissítette Eddu Oz

5 tipp a napi kriptokereskedelemhez a Robinhoodon

Függetlenül attól, hogy milyen platformon kereskedsz, a kriptoval való kereskedés kockázatos. Néhány platform azonban rendelkezik olyan funkciókkal, amelyek lehetővé teszik a hatékony kereskedést, az egyik ilyen platform Robin Hood.

A Robinhood egy jutalékmentes befektetési alkalmazás részvényekkel, kriptoval, devizával és egyéb eszközökkel való kereskedéshez.

Bár a kripto-napi kereskedés a nap 24 órájában elérhető a Robinhood-on, ugyanakkora kockázattal jár, mint a nyereséggel, ezért a napi veszteségek elkerülése érdekében kutatást kell végeznie és a lehető legtöbbet tanulnia. Ez a cikk tippeket ad a kriptovalutákkal való napi kereskedéshez a Robinhoodon. Olvass tovább!

Kulcs elvitelek

📌 Nappal kereskedhet kriptoval bármelyik oldalon Robin Hood webhely vagy alkalmazás, ha kereskedési számlát hoz létre a Robinhoodnál, és finanszírozza azt amerikai dollárral. Új Robinhood fiók megnyitásához igazolnia kell személyazonosságát.

📌 A napi kereskedés magában foglalja ugyanazon részvény vagy ETP vételét és eladását (vagy eladását és vételét) egyetlen kereskedési napon belül.. Egy napi kereskedést bonyolított le, amikor egyetlen kereskedési napon belül megnyitja és lezárja ugyanazt az opciós szerződés(eke)t.

📌 A kriptoval való napi kereskedés a Robinhoodon ugyanolyan egyszerű, mint a kereskedés részvények, ETF-ekés lehetőségek, azzal a különbséggel, hogy tha kriptovalutáknál nincs kereskedési idő. A Robinhoodon a nap bármely szakában és éjszaka is kereskedhet kriptoval – nincsenek korlátozott kereskedési órák.

📌 A kripto-napi kereskedés az egy rövid távú kereskedési stratégia, amely a kriptoeszközök ugyanazon a napon történő vásárlásán és eladásán alapul.

📌 A a Robinhoodon kereskedhet kriptovaluták száma kevesebb, mint azoké, amelyekkel kereskedhet néhány népszerű kriptotőzsdén az Egyesült Államokban és világszerte. A főbb érmék, az éter (ETH) és a Bitcoin (BTC) elérhetők, valamint kevesebb, mint egy tucat másik, például a Dogecoin (DOGE).

📌 Amikor napi kriptoval kereskedsz a Robinhoodon, a kereskedésekért nincs tranzakciós díj a többi népszerű tőzsdéhez képest. A vállalat bevételét a megrendelések teljesítésének folyamatából szerzi, ezt nevezzük rendelési folyamatnak.

📌 A Robinhood remek hely a kriptoval való kereskedésre, különösen kezdőként, kevés tapasztalattal. Kezdőként azonban átfogó kutatásokat kell végeznie, be kell fektetnie a jelekbe, és a lehető legtöbbet kell tanulnia, hogy elkerülje a pénzvesztést.

📌 A Robinhood platformon a kereskedési eszközök sokféle formája elérhető, mint pl részvények, ETF-ek, áruk, opciók, kriptovaluták, stb.

LÁSD MÉG: 7 ok, amiért a befektetők pénzt veszítenek a kriptovaluta befektetések során

LÁSD MÉG: Hogyan kezdjünk el Bitcoinba fektetni 100 dollárral

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Tippek a napi kriptokereskedelemhez a Robinhoodon

1. Korlátozza kereskedéseit napi háromra. Ha négy vagy akár több napos kereskedést köt, azaz ugyanazt az értékpapírt egyetlen napon belül vesz vagy ad el (vagy ad el és vesz) egy letéti számlán, bármely öt munkanapon keresztül, és ezek a kereskedések a kereskedések több mint 6%-át teszik ki. fióktevékenység az adott időszakban, fiókja a következőként lesz megjelölve mintanapi kereskedő számla.

A megjelölést követően legalább 25 000 dollárral kell finanszíroznia és fenntartania a megjelölt számlát – tartósan. Ezért ügyeljen arra, hogy nagyon odafigyeljen kereskedéseire, nehogy beleessen ebbe a csapdába Pénzügyi ágazati szabályozó hatóság (FINRA).

2. A kriptográfiai kereskedés kockázatos, és sokkal több a kripto-napi kereskedés a Robinhoodon, tehát gondolkodjon okosan, mielőtt megtenné a következő lépést, amikor a Robinhoodot használja kriptovaluta kereskedésre.

Általánosságban elmondható, hogy a napi kereskedés nem mindenkinek szól, különösen, ha korlátozottak az erőforrásai vagy befektetései. Szintén nem tanácsos azoknak, akiknek nincs kereskedési tapasztalata, és alacsony a kockázattűrése, mert napi kereskedőként mindig készen kell állnia arra, hogy elveszítse a napi kereskedéshez felhasznált alapokat.

3. Tekintettel a napi kereskedési tevékenységekkel járó kockázatokra, ügyeljen arra, hogy ne finanszírozza napi kereskedési számláját diákhitelekkel, jelzáloghitelekkel, nyugdíjcélú megtakarításokkal, sürgősségi alapokkal, lakástulajdoni alapokkal vagy napi megélhetési kiadásokra fordított alapokkal.

4. Mielőtt bármilyen kriptoeszközzel napi kereskedésbe kezdene, győződjön meg róla végezze el a kutatást, hogy mely bevált napi kereskedési stratégiák, mint például a scalping vagy a range kereskedés megfelelőek ehhez.

Érdemes megfontolni a napi kereskedést az eszközzel, ha egy nyerő stratégiát dolgozott ki, amelyet kutatással alátámasztott részletes be- és kilépési tervekkel. Semmi esetre sem szabad a veszteségek elkerülése érdekében vásárolni és eladni más kereskedők tevékenysége vagy akár a belső érzései alapján.

5. A napi kereskedés a hagyományos piacokról származik. Ellentétbena kripto-napi kereskedéshez a kriptovaluták ismeretére és megértésére van szükség, valamint a Blockchain technológia működésének biztosítására, hogy folyamatosan sikeres kereskedési stratégiákat találhasson.

Ezért győződjön meg róla, hogy mélyreható ismeretekkel rendelkezik a kriptovalutákkal kapcsolatban, mielőtt belemerülne a Robinhood napi kriptopénzkereskedésébe.

hirdetés

Crypto & FX frissítések

Útvonal a kriptográfia és más pénznemek megértéséhez

Bízzon bennünk, e-mailje biztonságban van

5 tipp a napi kriptokereskedelemhez a Robinhoodon

Robinhood áttekintése

Robin Hood egy online tőzsdei, bróker- és befektetési szervezet, amely különböző piaci szolgáltatásokat és jól megtervezett platformfelületet biztosít Önnek, hogy a befektetés iránt érdeklődő fiatal és tapasztalatlan befektetőket kényelmesebb és megfizethető befektetésre ösztönözze.

Kiváló mobilalkalmazással is rendelkezik, amellyel diverzifikált portfólióját vizualizálhatja, és pontos és időszerű információkat érhet el a részvények és kriptovaluták világából.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Tudsz napközben kriptoval kereskedni a Robinhoodon?

Igen, a Robinhoodon ugyanúgy kereskedhet kriptoval, mint részvényekkel és opciókkal, anélkül, hogy a kereskedési idő akadálya.

Q2. Naponta hányszor kereskedhetsz kriptoval a Robinhoodon?

A Robinhood napi kereskedési kriptokártyáiban csak három napos kereskedésre van korlátozva egy öt kereskedési napos periódusban.

Végső gondolatok

Amikor napi kereskedést folytat kriptovalutákkal a Robinhoodon, bekapcsolhatja a Mintanapi kereskedelmi védelem, a Robinhood biztonsági funkciója, amely automatikusan figyelmeztetést küld, ha egy meghatározott időszakon belül háromnapos kereskedést kötött, hogy megakadályozza, hogy a FINRA mintanapi kereskedőként jelölje meg.

Kövesse ezeket az egyszerű lépéseket, hogy bekapcsolja ezt a funkciót a mobilalkalmazásban a napi kereskedés vezérléséhez.

  • Kattintson a fiók ikonra az alkalmazás jobb alsó sarkában.
  • Kattintson a Fiókösszefoglaló elemre.
  • Görgessen le, és kattintson a Day Trade Settings elemre.
  • Kapcsolja be vagy ki a Pattern Day Trade Protectiont.

Végül, amíg betartja a Robinhood napi kereskedésre vonatkozó összes szabályt és előírást, a Robinhood nulla jutalékos kereskedési politikájával annyit kereskedhet kriptovalutáival, amennyit csak akar.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply