5 legjobb webhely, ahol ingyenesen kereshet kriptot 2022-ben

0
5 legjobb webhely, ahol ingyenesen kereshet kriptot 2022-ben

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

5 legjobb webhely, ahol ingyenesen kereshet kriptot 2022-ben

Mindenki értékeli az ingyenes ajándékokat, különösen azt, amelyikben megvan a lehetőség értéke nő. Az ingyenes kriptográfia kívánatos és kifizetődő, akár alacsony költségű piacra lépésre vágyik, akár egyszerűen diverzifikálni szeretné portfólióját.

Szerencsére sok kriptográfiai vállalat ingyenes kriptovalutát ad, hogy új felhasználókat vonzzon. Bár lehet, hogy nem ezek a legjobb módjai a kriptovagyon gyarapításának, minden bizonnyal ez az egyik nagyszerű módja a kezdésnek kriptopénzt keresni, aminek esélye van egy ideig növekedni, igen értékessé téve őket.

Ahogy a piac növekszik, úgy nő az ingyenes kriptovaluta beszerzésének módjainak száma is. És a listán szereplő legtöbb platform meglehetősen népszerű, biztonságos és megbízható. Legtöbbjük egy vagy másik feladat elvégzésével jár.

Ha jól elvégzi a rábízott feladatot, az lesz jutalmakat kripto formájában kapnak amelyet kereskedésre lehet használni.

A legtöbb feladat a játéktól a platformon való kereskedés megtanulásáig terjedhet. Egyes platformok korlátozzák a bevételszerzést, mások pedig nem.

Most pedig nézzünk meg néhány módot, amelyekből profitálhat ezekből az ajánlatokból, amíg 2022-ben még elérhetők.

1. Coinbase Earn

Coinbase többnyire egy kereskedési oldal, de 30 dolláros ingyenes kriptot is kínál. Míg a 30 dollár nem sok, azok, akik tavaly részt vettek a Coinbase Learn programban, most több mint 100 dollárnyi ingyenes kriptovalutával rendelkeznek az áremelkedésnek köszönhetően.

A platform tanulási programja kínál ingyenes kriptográfia a kriptovalutákkal kapcsolatos pusztán tanulásért cserébe.

A Basic Attention Token (BAT), a 0x (ZRX) tokenek, a Zcash (ZEC), az EOS (EOS) és további kriptovaluták jelenleg tanulmányozhatók.

Ingyenes kriptográfiai beszerzéshez nézzen meg egy videót, töltsön ki egy 3 kérdésből álló kvízt, és válaszoljon helyesen a kérdésekre. Az érme, amelyről tanulsz, az lesz jóváírják a Coinbase számlájánígy a program nagyszerű módja a különféle kriptovaluták ingyenes fogadásának.

Ne aggódjon, ha rosszul teszi fel a kérdéseket, nem fogja elveszíteni az ingyenes pénzt. A kvízt annyiszor ismételheti meg, ahányszor a sikeres teljesítéshez szükséges.

Az ingyenes áruk beszerzéséhez szüksége lesz regisztrálj a Coinbase számára, amely megköveteli, hogy adja meg személyes adatait és fényképeit az oldalnak. A Coinbase beszámol az IRS-nek és más kormányzati szerveknektehát nincs ingyenes kriptográfia névtelen felhasználók számára.

Ha másokat ajánl a Coinbase Earn projektbe, bónuszt szerezhet.

2. FreeCash

FreeCash – 5 legjobb webhely, ahol ingyenesen kereshet kriptot 2022-ben

FreeCash.com elfogadja a Bitcoint, Litecoint, Ethereumot és Dogecoint, valamint a hagyományos valutát. A Freecash.com egyszerű regisztrációs folyamattal rendelkezik, és a felhasználók havonta 100 dollárt vagy többet kereshetnek a használatával. Egyszerűen teljes felméréseket különböző cégek számára, és az oldal az Ön által választott pénznemben kompenzálja Önt.

Az ingyenes készpénzben legjobban keresők több mint 1000 dollárt keresnek, de sok erőfeszítést kell tennie, hogy ennyi ingyenes kriptovalutát keressen.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

A felhasználók 5-10 perces ajánlatonként 1 dollárral számolhatnak, és gyorsan kifizethetik a kriptokártyákat, az ajándékkártyákat és a PayPal-t.

A felhasználónak izgalmas élményben lesz része a gamified designamely olyan elemeket tartalmaz, mint a napi és havi ranglista, egy élő közösségi csevegőpanel és egy könnyen használható felület.

Érdemes azonban megjegyezni, hogy a platformnak számos hibája van, beleértve az inkonzisztens ajánlatokat és a megbízások korlátozott körét bizonyos földrajzi területeken.

3. Voyager Exchange

Voyager – 5 legjobb webhely, ahol 2022-ben ingyenesen kereshet kriptot

Voyager egy másik kriptovaluta platform, amely mindkettőn használható mobil és asztali. A népszerű kriptovaluták, például a Bitcoin, az Ethereum és több tucat más altcoin megvásárolhatók. Ezenkívül a Voyager kiváló megoldás kriptobefektetők, akik több mint 80 érmével szeretnének kereskedni minimális díj ellenében.

Ezenkívül a bitcoinját behelyezheti egy kamatozó számla és akár 10% százalékot is kereshet kriptovaluta-állományán. Ha 100 dollárt vagy többet fizet be a Voyageren, 25 dollár bónuszt kap Bitcoinban.

4. Crypto.com pénzvisszatérítés

Crpto.com – 5 legjobb webhely, ahol ingyenesen kereshet kriptot 2022-ben

Crypto.com összeállt a Visával, hogy felajánlja a cashback-képes előre fizetett Visa kártya. Megszerzi a Crypto.com érmét, az MCO-t, ha termékeket vásárol a programon keresztül. Attól függően, hogy hány MCO tokent fogadsz meg a platformon, különböző szintű nyereményeket szerezhetsz.

A program 1-5% készpénz-visszatérítést biztosít minden vásárlás után, ami sokkal több, mint a legtöbb betéti kártya. Tíz százalékos készpénz-visszatérítést kínál Expedia és Airbnb vásárlások esetén, valamint száz százalékos készpénz-visszatérítést a Netflix és Spotify előfizetések esetén.

5. eToro

Etoro – 5 legjobb webhely, ahol ingyenesen kereshet kriptot 2022-ben

Ha már befektetett bitcoinba, vagy van néhány extra érméje, amelybe befektethet, eToro kiváló módja annak, hogy ingyenes kriptovalutát szerezzen. Az új befektetők számára a tőzsde 10 dolláros regisztrációs bónuszt ad, de a jogosultsághoz 100 dollárt kell befizetnie és kereskednie.

Mindazonáltal 10 dollár egy fantasztikus bónusz, amelyet különféle kriptovaluták vásárlására használhat fel a piacon.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

eToro lehetővé teszi a befektetők számára professzionálisan kezelt portfóliókba fektetni, így kiváló választás az első alkalommal befektetőknek. Ezenkívül több mint 20 millió ügyfél bízza vagyonát a tőzsdére, amelyet az egyik legbiztonságosabb kriptovaluta tőzsdének tartanak.

Ezenkívül az eToro kiváló választás a tapasztalatlan befektetők számára, mivel lehetővé teszi, hogy kevesebb erőfeszítéssel vásároljon kriptot. Közvetlenül a platformon bankszámlával vásárolhat kriptot.

Lát Továbbá: A legjobb kereskedési kriptobotok

Bónusz

Vegyen részt egy Airdropban

A crypto airdropsban való részvétel az egyik legkényelmesebb módja a kriptovaluta keresésének.

Az Airdrops egy módja annak, hogy ingyenesen biztosítsanak kriptovalutát azoknak, akik érdeklődnek egy bizonyos projekt iránt.

Ha ingyenes tokenek ajándékoznak az embereknek, az általában lelkesedést vált ki a közösségi médiában, ezért ez az eljárás gyakran előfordul, amikor potenciális ügyfeleket próbálnak generálni egy közelgő token bevezetése.

A legnépszerűbb Defi-érmék közül sok a hasonló gondolkodású emberek közösségének létrehozásával kezdődött, majd a vállalkozás elindítása előtt bizonyos mennyiségű zsetont juttatott el a közösséghez.

Ennek számos előnye van, amelyek közül a legfigyelemreméltóbb a profitszerzés lehetősége áremelkedések a token tőzsdére való bevezetése után.

Az airdrops révén ingyenes kriptopénz megszerzésének pontos kritériuma minden platformon eltérő, de ez általában magában foglalja a platform valamilyen módon történő népszerűsítését. Ezt megteheti tweetek újraküldésével, Instagram-bejegyzések megosztásával, Discord chatszobákhoz való csatlakozással vagy hírlevélre való feliratkozással. Nézze meg, hogyan működnek a crypto airdrops.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

A crypto airdrops fogadásához nincs másra szükséged, mint az egyik legjobb kriptopénztárcára, amely lehetővé teszi a tokenek biztonságos tárolását.

Bár az airdrops kiváló módszer a kriptográfia ingyenes megszerzésére, döntő fontosságú, hogy ne feledje, hogy sok projekt soha nem nyer széles körben elfogadottságot, és ezért sok airdrop értéktelen.

Lásd még: 8 Crypto Airdrops, amire figyelni kell 2022-ben

Végső gondolatok

Itt van a listája Az 5 legjobb webhely, ahol 2022-ben ingyen kereshet kriptot. Ezekkel a platformokkal elkezdhet kriptopénzt keresni, ha minden platformon elvégzi a szükséges feladatokat.

Míg az ingyenes kriptopénzek megszerzése jó módja annak, hogy elindítsa kriptográfiai útját és építse portfólióját, ez nagyon lassú és kevésbé hatékony lehet. Összefoglalva azonban, ingyenes kriptot kereshet online, és elkezdheti a kereskedést.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply