12 legjobb kriptokereskedési robot (ingyenes és fizetős)

0
12 legjobb kriptokereskedési robot (ingyenes és fizetős)

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

12 legjobb kriptokereskedési robot (ingyenes és fizetős)

A mesterséges intelligencia (AI) bevezetése a kereskedésbe forradalmasította a kereskedések mai lebonyolításának módját. A … haszna programozható botok segítették a hatékony kereskedést.

Ezt fontos megjegyezni a botoknak önmagukban is vannak korlátai és különböző piaci körülmények között eltérően teljesítenének.

Azon túl, hogy a részvényekkel kereskedhet a botok segítségével az NYSE-n, ma már kriptoval is kereskedhet botokkal.

Ebben a cikkben megmutatom hogyan működik ez és a legjobb kriptokereskedési botok, amelyeket érdemes megfontolni, ha azon gondolkodik, hogy telepítsen egyet a kriptokereskedési platformjára.

Kulcs elvitelek

📌 A kriptokereskedési botok a kriptopiac jelentős részévé nőttek, és kriptokereskedési stratégiákat hajtanak végre és hajtanak végre.

📌 A Bitsgap kriptokereskedési bot jelenleg az egyik legjobb kriptokereskedési bot, több mint 25 kriptovaluta tőzsdét támogat.

📌 A Traility egy fejlett kereskedési bot, amely másokkal ellentétben megköveteli a programozási nyelvek ismerete, különösen a Python, ha a lehető legteljesebb mértékben szeretné használni.

📌 A Pionex Bot az egyetlen ebben a cikkben felsorolt ​​kriptokereskedési bot, amely teljesen ingyenes, akár 16 ingyenes beépített kereskedési bottal.

LÁSD MÉG: Hogyan készítsünk gyors arbitrázst a Bitsgap kereskedési platform használatával

LÁSD MÉG: 4 legjobb Forex szkenner elemző, amelyek ingyenesen használhatók

LÁSD MÉG: Hogyan döntsünk a kriptográfiai cserék között nyereségért

Ez az oka annak, hogy léteznek a kriptokereskedési botok: gyorsan reagálnak a kriptográfiai árváltozásokra, és sokkal gyorsabban és hatékonyabban hozhatnak kereskedési döntéseket, mint egy ember valaha is képes lenne rá.

Ezzel kevesebb hibára hajlamosak, és jobb megtérülést érnek el a kriptográfiai befektetésekért.

A cikk végén úgy gondolom, hogy képesnek kell lennie arra, hogy eldöntse, melyiket használja a legjobban a kriptokereskedelemben.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Nézzük meg őket részletesen…

1. Bitsgap

Bitsgap az egyik legjobb kriptokereskedési bot, amely lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy automatizált kereskedési botokat állítsanak be több mint 25 kriptovaluta tőzsde, köztük a Binance, a Bitfinex és a Kraken.

A Bitsgap Bot nagyszerű szövetséges egy ingadozó piacon, mivel amikor az ár mozog, az algoritmus automatikusan beállítja a „megvesz” és „Elad” rendel, amikor a legjobb lehetőség a profitszerzésre.

Ön is csatlakoztathatja központjait, és egyszerűen hagyhatja, hogy a rendszer elvégezze a kemény munkát A befektetési döntések meghozatala előtt ingyenesen ellenőrizheti a robot teljesítményét Demo módban vagy Backtesztben.

Az A BitsGap kereskedési bot hét napig ingyenes, ezt követően havi 29 dollárt kell fizetnie az alapcsomagért, havi 69 dollárt a haladó csomagért és havi 149 dollárt a profi csomagért..

Főbb jellemzők

 • A TradingView diagramok elérhetősége.

2. Éremszabály

Fontos jellemzője a Coinrule ami egyedivé teszi, hogy feljogosítja a kriptovaluta kereskedőket, hogy versenyezzenek a professzionális algoritmikus kereskedőkkel és fedezeti alapokkal.

Ez a kereskedési bot segít egyéni automatizált kereskedések beállításában is, és garantálja, hogy soha nem fog lemaradni egy rallyról, vagy nem eshet bele a zuhanásba.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

A Coinrule emellett megszállottan keresi a hatékony piaci mutatókat, hogy lehetővé tegye a pénzeszközök intelligens elosztását, miközben Ön irányítja kereskedési gépét.

Az árazási tervét illetően ingyenes kezdőcsomagja van, de ha egy kicsit változtatni szeretne a dolgokon, akkor van egy hobbicsomagja havi 29,99 USD-ért, egy kereskedői csomag 59,99 USD-ért és egy profi csomag 449,99 USD-ért havonta..

Főbb jellemzők

 • A profit maximalizálható, miközben a volatilitás könnyen kezelhető.
 • Kereskedjen bizalommal a tőzsdék között.
 • Több mint tíz kriptográfiai cserét támogat.

3. Pionex

Az Pionex bot segíthet abban, hogy automatikusan alacsonyan vásároljon és magasan adjon el egy árkategóriában. Még ha alszol, dolgozol vagy nyaralsz, a bot soha nem áll le.

A bot segíthet a mártogatós megvásárlásában is, és több érmét is kereshet, mint a kézben tartásával. Kihasználja a határidős piacot is, amelyet a Binance bróker rendszerhogy 8 óránként kamatot (finanszírozási díjat) keressen, és akár 100 USD-t is befektethet zárolási időszak nélkül.

Az egyik érdekesség ebben a botban az USD-vel is kereskedhet, bár először telepítenie kell a Pionex lite alkalmazást, mivel a standard verzió csak a kriptovalutákat támogatja.

Főbb jellemzők

 • 16 ingyenes beépített kereskedési bottal rendelkezik.
 • Könnyen kereshet 15–50%-os THM-et rendkívül alacsony kockázat mellett.
 • 994 napja rendkívül biztonságos.

4. Tralitás

Tralitás egy fejlett kereskedési bot, amelyet főleg szakembereknek szántak, mert kódolást igényel. Ha Ön Python guru, alkalmi kereskedő vagy bárki a kettő között, akkor a Trality a megfelelő bot az Ön számára.

A platformon kétféleképpen hozhatja létre kereskedési botját, és ezek a következők:

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Az A Code Editor segítségével kiaknázhatja Python-készségeit és kifinomult kódolt robotjait a világ első böngészőalapú Python kódszerkesztőjében..

Ezenkívül a csomagok egyre növekvő skáláját, a hibakeresőt és az ML-modulok teljes skáláját használhatja a visszateszteléshez és az élő kereskedéshez, mint egy profi.

A szabályépítő viszont segít kihasználni az automatizált kereskedés előnyeit egyetlen kódsor megírása nélkül.

A Rule Builder segítségével előre meghatározott kereskedési stratégiákra támaszkodhat, több mint 100 technikai mutató közül választhat, és logikai logikát használhat a stratégiai részek elrendezéséhez.

Az árazási tervét illetően rendelkezik a Pawn tervvel, ami ingyenes, a Knight tervvel, amely 9,99 euróba kerül, a Rook tervvel, amely 39,99 euróba kerül, és a Queen tervvel, amely 59,99 euróba kerül.

Főbb jellemzők

 • 10M+ napi kereskedési volumen.
 • A kereskedési algoritmusok felhő alapúak.
 • A kereskedési stratégiák végponttól végpontig titkosítottak.

5. CryptoHero

CryptoHero egy kriptokereskedési bot szoftver, amely éjjel-nappal automatizálja kereskedéseit. A CryptoHero platformon percek alatt könnyedén létrehozhat egy botot, és bármikor, bárhol futtathatja és kezelheti.

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

Árazási tervei között szerepel az alapterv, amely ingyenes; a prémium csomag, amely havi 13,99 dollárba kerül; és a Professional terv, amely havi 29,99 dollárba kerül.

Főbb jellemzők

hirdetés – görgessen a folytatáshoz

 • Több Exchange integráció

6. Profit Trailer

Profit Trailer egy fejlett és hatékony kriptokereskedési bot, amely segít a kereskedés automatizálásában. Ezzel több kriptotőzsdén is automatikusan kereskedhet kriptovalutákkal A nap 24 órájában, a hét 7 napján.

Annyi innovatív funkciója van, amelyek azt mutatják, hogy ez a konkrét kriptokereskedési bot meglehetősen fejlett, és nem hasonlít a legtöbb kriptokereskedési bothoz, amellyel találkozott.

Az árát tekintve van egy ingyenes és egy fizetős verziója. A fizetős verzióhoz tartozik egy Signals Edition, amely havi 30 euróba kerül, egy Basic csomag, amely havi 49 euróba kerül, és egy Advanced csomag, amely havi 69 euróba kerül..

Főbb jellemzők

 • Modern, intuitív műszerfala van.
 • A dollárköltség átlagolási koncepcióját tartalmazza.
 • Lehetséges vételi lehetőség, ahol megtekintheti a potenciális nyereségszerzési ügyleteket.
 • Van egy „párok” funkciója, ahol áttekintést kap az összes vásárolt érméről.

7. HodlBot

HodlBot egy testreszabható kriptovaluta kereskedési bot, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a piac indexelését, egyedi portfóliók létrehozását és a kriptovaluta portfóliójuk automatikus egyensúlyba hozását.

A HodlBot az ingyenes kipróbálás az első 7 napban, majd ezt követően fizessen elő havi 3 dolláros előfizetést, ha fiókja értéke nem éri el 500 dollárt, havi 6 dollárt, ha a fiók értéke 500 és 1000 dollár között van, és havi 14 dolláros előfizetésre. ha a fiók értéke meghaladja az 1000 dollárt.

Főbb jellemzők

 • Négy (4) kriptocserét támogat.
 • 400 000+ tranzakció.
 • Több mint 20 000 egyéni portfólió jött létre.

8. Gunbot

Gunbot egy kriptokereskedési bot, amellyel nyereséget termelhet kereskedési stratégiáinak automatikus végrehajtásával.

A Gunbotot az innovatív stratégiák, a sebesség, a rendkívüli rugalmasság és a fantasztikus felhasználói közösség különbözteti meg a többi robottól.

Ami az árat illeti, Gunbot rendelkezik a Gunbot One csomaggal, ami 99 dollárba kerül, a Gunbot Standard pedig, ami költséges Ƀ 0,0075, Gunbot Pro, ami költséget jelent Ƀ 0,0105, és Gunbot Ultimate, aminek költsége Ƀ 0,0175.

Főbb jellemzők

 • A számítógépen fut.
 • Nincs korlátozás az energiafelhasználók számára.

9. BotCrypto

BotCrypto az első internetes platform, ahol könnyedén létrehozhatja kriptovaluták kereskedési robotjait. Automatikusan kereskedhet Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) és sok más kriptovalutával.

Árazási terve tartalmazza a Fedezze fel a csomagot, amely ingyenes.

Főbb jellemzők

 • Nincs szükség kódolási készségekre.
 • Kapjon kockázatmentes azonnali visszajelzést.
 • Hozzon létre kereskedési stratégiákat.

10. Cryptohopper

Cryptohopper egy hatékony, mesterséges intelligencia által vezérelt kriptokereskedési bot, amellyel időt takaríthat meg, a hét minden napján, 24 órában kereskedhet, és még automatizálhatja is a kereskedést.

A Cryptohopper segítségével egy helyen kezelheti az összes tőzsdei számláját, feliratkozhat a kereskedési jelzésekre, megvitathatja a kereskedési stratégiákat és vásárolhat botsablonokat.

Az ártervek tartalmazzák a Pioneer terv, amely ingyenes; az Explorer csomag havi 19 dollárért; az Adventurer csomag havi 49 dollárért; a Hero csomag pedig havi 99 dollár.

Főbb jellemzők

 • Algoritmus intelligencia (AI).

10. Botsfolio

Botsfolio egy kriptokereskedési bot, amelynek elindításához nincs szükség tudásra, mivel professzionális befektetési stratégiákkal automatikusan telepítik.

Ezen túlmenően a Botsfolio a legjobb kockázatkezelési intelligenciával rendelkezik a botjaiban, ami azt jelenti, hogy befektetései biztonságos kezekben vannak, és nincs miért aggódnia.

Árazási tervei a következőkből állnak: havi 5 USD, ha a portfólió értéke 1 000–3 000 USD, havi 10 USD, ha a portfólió értéke 3–10 000 USD, havi 15 USD, ha a portfólió értéke 10–50 000 USD, és 20 USD egyenként. ha a portfólió értéke 50-100 ezer dollár.

Főbb jellemzők

 • Nincs szükség kereskedési vagy kódolási ismeretekre.
 • Három kriptocserét támogat.

11. Garnélarák

Garnéla ez az egyetlen hely, ahol csatlakoztathatja összes pénztárcáját és tőzsdét, kezelheti teljes portfólióját egyetlen portálon keresztül, és valós időben figyelheti a piacot.

Te is tanulmányozzák a kereskedési stratégiákat fejlett portfólió-visszatesztelésükkel és a precíz piaci adatok átfogó készletét használhatja a piacon a legpontosabb stratégiai profilok összeállításához.

Ami az árat illeti, a kezdő terv havi 15 dollár, a szakmai terv havi 63 dollár, a vállalati terv pedig havi 299 dollár.

Főbb jellemzők

 • Több mint 30 tőzsdét és pénztárcát kapcsolhat össze.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Mennyire hatékonyak a kereskedési botok?

A kereskedési botok rendkívül hatékonyak, mivel éjjel-nappal nagyon nagy pontossággal dolgoznak a fejlett mesterséges intelligencia segítségével.

A kutatások azt is kimutatják, hogy a teljes kriptokereskedelem 80%-át kereskedési botok bonyolítják le.

Hatalmas nyereséget termelhet egy kereskedési robot a befektetőknek?

Igen, egy kereskedési bot képes, de a befektetőnek nagy tapasztalattal kell rendelkeznie ahhoz, hogy megfelelően használja ezeket a robotokat, hogy hatalmas nyereséget termeljen, különben az ellenkezője történik.

Végső gondolatok

A kereskedési botok rendkívül hatékonyak, és jobb eredményeket érhetnek el a kereskedésben, mint a legtöbb tapasztalt kereskedő. Ezért felbecsülhetetlen értékű eszköz a kriptokereskedelem világában való részvételhez.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply